MichAelis 5 617 Opublikowano 20 maja 2017 Opublikowano 20 maja 2017 Przykro to pisać, ale popieram Michaelisa Ale to zabrzmiało, gnoju Ty. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 Czy jest we Wro jakieś miejsce gdzie zjem dobre BBQ? Żeberka, steki, pulled pork etc.? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 22 maja 2017 Opublikowano 22 maja 2017 JJ lubi grillować, może Cię zaprosi. Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Jedyne co mi przychodzi do lba to American Road w Sky Tower http://roadamerican.pl/road-menu/ . 1 Cytuj
ogqozo 6 551 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Pogromy Meatów to nowe ulubione miejsce każdego, kto lubi burgery. Generalnie lokal robi to, czego wszyscy fani takiego żarcia pragnęli, co też nie zaskakuje w kontekście ich sukcesu warszawskiego. Z kolei Campo to zaiste ulubiony lokal każdego, kto je steki. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 O, Pogromcy we Wro, nie wiedziałem :) Burgery mi się już przejadły :/ A Whiskey in the Jar to jeszcze dycha? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Jedyne co mi przychodzi do lba to American Road w Sky Tower http://roadamerican.pl/road-menu/ . Spore ceny, nie widziałem jeszcze burgera za 5 dyszek. http://roadamerican.pl/burgery/ Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Wyglada z opisu bardziej na stek wsadzony w bulke razem z salatka. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Burger z krewetkami mnie zaintrygował. Ciekawe jak to się komponuje. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Kiedyś jadłem, ale krewetki miałem podane osobno na szaszłyku i miałem je sobie maczać w specjalnym sosie z chyba whiskey. Średnio smakowało, a przez te udziwnienia, dość drogie było. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Burger surf'n'turf z Moa wchodził jak złoto. Wołowina plus krewetki to częste połączenie za wielką wodą. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 Zgadzam się, fajnje się komponują owoce morza z wołowiną. Do dzis wspominam pół homara ze stekiem w Szwecji Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 23 maja 2017 Opublikowano 23 maja 2017 pamiętam, jechaliśmy pociągiem, i michu zaczął opowiadac o steku z homarem, tak było, troche nam z janolem smutno było. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Stół Szwedzki , Wrocława Ul.Szwedzka. Nie jest tanio ale jedzenie turbo sztos! Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 Wybieram się od dawna tam. W pewnych kręgach uznawana za najlepsza knajpę we Wro obecnie. Cytuj
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 maja 2017 Opublikowano 27 maja 2017 To bardziej studio niz knajpa jak 2 dni wcześniej sie ustawisz to zrobią ci to chcesz jak wpadniesz od tak to jesz to co maja na kuchni Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 28 maja 2017 Opublikowano 28 maja 2017 Właśnie obadałem Taco Loco we Wro i nawet nawet. Bardzo dobre placki mają, z masy hariny, co rzadko się zdarza. Mięso smaczne, dużo kolendry, kuminu, tylko salsy mogły by być bardziej wyraziste. Ale jak na polski tex mex to takie solidne 7/10 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Jak pani podeszła, to myślałem że pomyłka, bo chciałem grillowaną pierś z kurczaka.A jak się okazało, ten "kotlet" to rozplaszczona pierś z kurczaka. Talerz ma niby 30 cm, a kotlet ma mieć 28 - tak mówił pan, który witał wszystkich w lokalu.I dobrze gość doradził, że porcje są duże i mogą podzielić, dodając drugi talerz. Szkoda że tak nie zrobiliśmy. Cena za kotleta + fryty i surówka (sałata, ogórek, cebula, pomidor, troche maźnięte czosnkowym sosem) - 29 zł.A na dalszym planie camemberty z żurawiną - 30 zł. Bardzo szybka obsługa, może z 10 minut niecałe czekaliśmy. Miejsce: Karpacz, lokal "Niebo w Gębie".No i na koniec po wystawieniu rachunku, polewają jakiegoś likieru, niby za free, ale jednak wypada dac napiwek :) Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 29 maja 2017 Opublikowano 29 maja 2017 Pogromcy Meatów Wro - kanapka z bekonem i jajkiem sadzonym plus kiełki, cebula i ostry majonez; smaczne, ale mało bekonu, ze 3-4 plastry więcej i byłoby ok. Frytek nie polecam, niczym się nie wyróżniają. Za to kanapka z żebrem pyszna, dużo mięsa, delikatne, lekko na ostro, całość rozpływa się w ustach. Bułki takie jak w Wawie, maślane i smaczne. Ceny trochę kłują po kieszeni, dlatego warto polować na kanapki dnia, bo na zmianę przeceniają po jednej pozycji z menu. Do tego sporo piw kraftowych. I fajna miła obsługa, młode Ukrainki głównie. Jest ok. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 6 czerwca 2017 Opublikowano 6 czerwca 2017 Nikola mi to polecała mocno jak ostatnio byłem we Wro ale nie udało mi się. Następnym razem, kurde! Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 czerwca 2017 Opublikowano 21 czerwca 2017 No jakbyście kiedyś byli na meczu czy jakimś eventcie na stadionie we Wro to po atrakcjach polecam zjeść w Chilli Milli. Zostałem dzisiaj zaskoczony jak dawno. Frytki podobne do Maca ale UWAGA bez soli. Solimy samemu a konsystencja samej frytki ekstra - chrupiąca z wierzchu i ciepła, chropowata struktura w środku. Stripsy z wyglądu jak kfc, świetnie usmażone i ta panierka. Smak zdecydowanie mniej wyrazisty niż z sieciówki ale ich nie stać na tyle glutaminianu sodu co American Restaurants. Kanapka za ~14 zł genialna. Pyszna bułka, dodatki, sos bbq, nie zrobiony na podeszwe boczek i stripsy w środku. Kanapka wiking bardzo mi zrobiła dobrze. Była sałatka coleslaw ale była po prostu ok, do tej z kfc startu nie ma. Dobre ceny, szybka obsługa i to zaskoczenie wyglądem panierki - Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 LTD sztosik, zwlaszcza burger blame canada z grillowanym bananem, maslem orzechowym i syropem klonowym :D moa solidne, przede wszystkim ogromne porcje, moj ulubiony to chyba wspomniany surf n turf. Pasibus taki sobie, 2 razy bylem i tylko poprawnie. Bobby maja dobre sosy, dowolnosc komponowania robi swoje jak sie ma ochote na cos po swojemu. Rockburger bardzo soczyste miesko, fajny klimat minilokalu, zawsze dobra muzyka. Jeszcze jest wartburger na piotra skargi, kawalek za dominikanska w strone dworca - bylem tylko 2 razy, ale za kazdym razem.mi smakowalo i dobre frytki maja. Do kazdego lokalu polecam zajrzec, poza pasibusem, bo sa przereklamowani jak dla mnie, a czeka sie jak w jakiejs karczmie w niedzielny obiad. Cytuj
Mejm 15 309 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie wiem dlaczego ale ubzduralo mi sie, jak Lucek powiedzial, ze ltd jest w rynku, ze oni sa tam gdzie jatki. A chyba sa visa vis nowych horyzontow na kazimierza, po drugiej stronie psich bud? Cytuj
Copper 2 657 Opublikowano 22 czerwca 2017 Opublikowano 22 czerwca 2017 Nie wiem dlaczego ale ubzduralo mi sie, jak Lucek powiedzial, ze ltd jest w rynku, ze oni sa tam gdzie jatki. A chyba sa visa vis nowych horyzontow na kazimierza, po drugiej stronie psich bud? Tak jest, wczesniej mieli lokal na ruskiej, niedawno sie przeniesli. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi