Rudiok 3 337 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Dopiero będę, ale już lista zrobiona, dam znać po ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Kartofelnik https://www.facebook.com/KArTOfelnik/ Jak sama nazwa wskazuje, podają tam ziemniaki z różnymi farszami, a także surówki, koktajle, oraz posiadają sokoterapię. Ja wziąłem dla siebie dużą porcję (co było pomyłką) Niezłego Meksyku z chili con carne, a moja dziołszka Gzik-Bzik z gzikiem. Wyglądało to tak: Niestety nie zdołałem jeść drugiego ziemniaka, ale można poprosić o pudełko i wziąć na wynos. Zimnioki są pieczone w specjalnym piecu, który ma symulować ognisko. Skórka jest dobrze przypieczona, wnętrze jest miękkie, prawie maślane i smaczne. Mój farsz nie był tak ostry jak się zapowiadało. Do picia wzięliśmy domową lemoniadę, oraz do przekąszania surówkę z białej kapusty, marchewki, cebuli i majonezu (pyszna). Jako czekadełko dostaliśmy kapustę zasmażaną z czymś, czego nie zidentyfikowałem. Podsumowując: wyszliśmy najedzeni, koszt ziemniaków wynosi od 10 do 16 złotych za duże porcję, więc bardzo przyjemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Kamil, Ty taki niejadek jesteś, że dwóch ziemniaczków nie zjadłeś? Wygląda spoko, jadłem coś podobnego w Pyra Bar w Gdyni. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ktoś jakąś dobra knajpke w Karpaczu poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Kamil, Ty taki niejadek jesteś, że dwóch ziemniaczków nie zjadłeś? Wygląda spoko, jadłem coś podobnego w Pyra Bar w Gdyni. Ano, nie jestem takim żarłokiem na jakiego wyglądam. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Niezły Dym we Wrocławiu, zaje,bista pizzeria Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 jeszcze jak, jedna z najlepszych we Wrocławiu z ciekawszych rzeczy to na świętego antoniego otwiera się dzisiaj Panczo - mocno polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Ojezu tak tak, Panczo w ciemno, sam jestem ciekaw ich nowego lokalu, poprzedni coś klimatu nie miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Kartofelnik https://www.facebook.com/KArTOfelnik/ Jak sama nazwa wskazuje, podają tam ziemniaki z różnymi farszami, a także surówki, koktajle, oraz posiadają sokoterapię. Ja wziąłem dla siebie dużą porcję (co było pomyłką) Niezłego Meksyku z chili con carne, a moja dziołszka Gzik-Bzik z gzikiem. Wyglądało to tak: Niestety nie zdołałem jeść drugiego ziemniaka, ale można poprosić o pudełko i wziąć na wynos. Zimnioki są pieczone w specjalnym piecu, który ma symulować ognisko. Skórka jest dobrze przypieczona, wnętrze jest miękkie, prawie maślane i smaczne. Mój farsz nie był tak ostry jak się zapowiadało. Do picia wzięliśmy domową lemoniadę, oraz do przekąszania surówkę z białej kapusty, marchewki, cebuli i majonezu (pyszna). Jako czekadełko dostaliśmy kapustę zasmażaną z czymś, czego nie zidentyfikowałem. Podsumowując: wyszliśmy najedzeni, koszt ziemniaków wynosi od 10 do 16 złotych za duże porcję, więc bardzo przyjemnie. w warszawie chyba tez jest ich knajpa, ponoć bardzo dobre żarło żeby nie było. Kolejny raz Kita koguta była grana http://kitakoguta.pl/ ceny za drinka średnio wysokie jak na warszawe, ale to co wypiłem warte każdej złotówki. Tym razem wypiłem drinka który mega intensywnie pachniał żywicą/drewnem, kolor to czarny jak smoła a smakowo to była whisky z ananasem, mega dziwna fuzja ale doznania zmysłowe za(pipi)iste. Jako przygoda polecam. Edytowane 4 Listopada 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 jakie przygody miałeś po tym drinku orzech? opowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 (edytowane) Ktoś jakąś dobra knajpke w Karpaczu poleca? Coś ponad dwie dychy za kotleta surówki i fryty. Opyla sie, ale porcje za duże. A restauracja to „niebo w gębie”. I dają kielona wódki na koniec co byś dał napiwek:) Edytowane 4 Listopada 2017 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 sorry grzyb ale to nie wygląda jak dobra knajpa xD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Tiaa... jak z pod budki z piwem to wygląda:) Jedzenie świeże, na bieżąco im wszystko schodzi, szef kuchni zaprasza, poleca to i tamto, na koniec dają po kielonie. Ot, fajny klimat, żarcia w ch.uj, a smakuje tak na 4+, więc ok. Opinie innych https://www.facebook.com/pg/Niebo-w-gębie-Karpacz-Łączna-1-141651656319515/reviews/ Cytuj Odnośnik do komentarza
keyzee 86 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Ten kielon może po to żeby nie zatruć się? :) Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Gadanie, zjadłby takiego sznycla Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Dają kielona i co, napiwku nie dasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 9 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Falla w Gdyni Kuchnia wegetariańska/wegańska w stylu bardziej azjatyckim, indyjskim, sam nie wiem, taki miks bardziej. Jadłem falafela podanego z hummusem i milionem różnych warzyw, surowych i marynowanych. Całość całkiem ok, napchałem się jak nigdy, taka porcja 25 zł, co, moim zdaniem, trochę za dużo. Nie mniej jednak, mogę polecić, bo jedzenie smaczne, do wyboru kilka dań, warto sprawdzić. Edytowane 9 Listopada 2017 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 https://web.facebook.com/BoomBarr-1422674477809815/ Lewactwo uprzejmie proszę o złapanie się penisa kolegi, oto bardzo seksistowski bar w centrum Katowic, gdzie kelnerki szczują cycem na każdym kroku. A tak na serio, to zjadłem tam mega super włoską pizzę na cieniutkim, zajebistym cieście, ze składnikami najwyższej klasy, aż jestem zaskoczon. Kelnerki faktycznie urodziwe i bardzo miłe, na wyjściu możecie sobie zrobić z nimi zdjęcie, które albo wydrukują dla was, albo wrzucą na Fejsbuka. Ja wziąłek opcję numero uno. Stulejka może wam się zacisnąć jeszcze bardziej. Polecam. Mecze leco, jest piwko i inne potrawy, taka knajpa DLA MĘŻCZYZN, powtarzam DLA MĘŻCZYZN <sexism intensifies> Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Kliknalem myszkiem w tego linka, a tam: arabi, murzyni i zydzi. Czy to sa te slynne polskie prawaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 fotka z kelnerka na fb, drugi po mamie kontakt roziego z kobieta xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Alez seksistowki i mizoginiczny bar. Obrzydliwe. Polska doczekala sie wlsanego Hooters. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 53 minuty temu, Mejm napisał: Alez seksistowki i mizoginiczny bar. Obrzydliwe. Polska doczekala sie wlsanego Hooters. Bylo juz dawno temu Rooster sie nazywało Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Jaki kraj takie Hooters.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 na wyjściu możecie sobie zrobić z nimi zdjęcie a-ale dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 (edytowane) <janpawełII>nie wiem</janpawełII> Edytowane 18 Listopada 2017 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi