szejdj 2 804 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 czyli dobrze ze jest DJ czy nie? Bo nie wydedukowalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 (edytowane) To samo w Aioli w Gdańsku, ciekawy klimat, taka restauracja z drink barem i miejscem do posiadówy, bardzo fajny wystrój, no i jedzenie mega. Rano są śniadania, np szakszuka za 10 zł, kolejki jak do Manekina. Śmiesznie, bo po drugiej stronie ulicy, w Manhattanie, jest restauracja, w której też są śniadania za 10 zł, spory wybór, kawa lub herba w zestawie i bardzo dobre. Edytowane 28 Lutego 2018 przez krupek Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 267 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 13 minut temu, S(pipi)ix napisał: czyli dobrze ze jest DJ czy nie? Bo nie wydedukowalem. Mi akurat obojetne czy muzyka leci z winampa, czy jakis typ w sluchawkach buja sie przy konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Ale bym o(pipi)ił znowu to pastrami, może w Pn też cos takiego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 13 minut temu, Mejm napisał: Mi akurat obojetne czy muzyka leci z winampa, czy jakis typ w sluchawkach buja sie przy konsoli. już lepiej winamp, bo jak przy konsoli to jest ryzyko G R A C Z A Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 W dniu 27.02.2018 o 13:41, grzybiarz napisał: @Wojtas1986 i co byłeś we Fuego? No właśnie jestem , zobaczymy co ten Głogów jest warty:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Burger poprawny, ale czas oczekiwania 1h osób było moze z 6 w lokalu . Na + przyjemna dla oka pani . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 12 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Monte di Procida niedaleko rynku w Kielcach. Niewielki lokal, specjalizujący się w pizzy i kanapkach cheese steak, prowadzony przez przemiłych właścicieli, Włocha i Polkę. Pizzę można wziąć na kawałki (żeby spróbować) albo tradycyjnie, cheesesteak jest w cieście a'la pizza. Obok Kilo Mąki to wg mnie najlepsza pizza w Kielcach, cienkie ciasto, oryginalne składniki, prostota i genialny smak. Cheese steak również na 5+, pyszna wołowina, sporo sera. Polecam sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 27 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Manufaktura Smaku ul.Złotnicka 15 Wrocław Super jedzonko, w dobrych cenach tj 2osoby mogę dobrze podjeść w cenie jednego berlinskiego sniadanka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Wiem że tu ciągle się pisze o Wrocławiu, ale może ktoś podać fajne jedzenie w centrum? Nie chce mi się zapierdalać 10km np do tej manufaktury wojtasa Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Robiłem ostatnio dla znajomego mapkę, może komuś też się przyda. Na czerwono zaznaczone moje ulubione miejsca. https://www.google.pl/maps/@51.1100317,17.0056821,14z/data=!3m1!4b1!4m2!6m1!1s16L_TdnINq1SHjJuuTJPNqHXumu5gAz4r 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jak ominął lesera by kolege na wypie,rdkowo nie wywalać Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jeśli chodzi o Wrocław, to z miejscówek dobrych, a dotychczas niepolecanych, zachęcam do odwiedzenia Głodnych Wilków na Tęczowej (obok Dworca Świebodzkiego), czyli dawne Panino. Bardzo dobre żarcie, dużo tego (duża bułka z mięsem z piersi kaczki, warzywa, sos) do tego kawa i mała sałatka- 23 złote. Z kurczakiem taniej, pulled pork wyśmienity, do tego inne dania- a przy tym spoko właściciel. Ja z kolei będę gościł od jutra swojego kuzyna, któremu chcę od jak najlepszej strony Wro pokazać, zaplanowałem póki co śniadanie w Charlotte, Pasibusa, Piec na Szewskiej względnie Vaffa (albo jedno i drugie), kebaba na jedności, wizytę na niepolda i wszechstylowy turniej walk wręcz. Co jeszcze jest charakterystyczne dla Wrocka i fajne? Mango mama jeszcze spoko jest, polish lody do zjedzenia, a co do reszty, to nie wiem, pominąłem jakiś must-eat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Godzinę temu, milan napisał: Jak ominął lesera by kolege na wypie,rdkowo nie wywalać jest na mapce, ale to jest tak daleko, że trzeba oddalić Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 W ostatnich tygodniach odwiedziłem dwie nowe jadłodajnie i jedną już znaną, ale ulubioną. Jadłem dwa razy w Bobby Burgerze i nie wiem skąd te nieprzychylne opinie, bo to naprawdę jest kurde dobre. Krążki cebulowe, frytki z pikantną posypką, ich sosy, lemoniada, czy same burgery były bardzo dobre. Ten ze zdjęcia to Double Death by Cheese i był baaardzo serowy, ciężki, ale też bardzo spoko: Jak na sieciówkę, to super, odwiedzę jeszcze nie jeden raz. Kolejną niespodzianką była prawdziwie grecka restauracja (druga, po Souvlaki bar) - Megas Alexandros na Plebiscytowej w Katowicach. Wziąłem zestaw na talerzu (są też w picie ofkors) i to co dostałem, łohohohoho: O Zeusie, jakie to było nieziemsko dobre. Summon @Yano, pierwszy fan gyrosa w Polsce. Taka porcja kosztowała 20 złotych. Wróciłem też do mojej ulubionej pizzerii w Katowicach - Pizzy z Pieca na Mielęckiego. Cudowna w smaku, lepsza od Len Arte IMO. Do niej wjechały pyszne lane Bernardy, polecam również bardzo serdecznie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Plus leci Rozi - to się nazywa relacja. Ja dzisiaj w Pasibusie się stołowałem i burgera coś tam z Włochem w nazwie + frytki. Dobre, ilość w sam raz i ta bułka. Za 3 dychy pojedzone dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Właśnie w niedzielę otwierają Pasibusa w Galerii Katowickiej, trzeba się przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Włoski pastuch! Chyba mój ulubiony z ich oferty. Raz nacięłam się na tego z pesto, było gorzkie - odradzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Wziąłem Chorizarda z frytkami i ichniejszą ice-tea i było turbo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W dniu 2018-04-19 o 18:10, Rozi napisał: W ostatnich tygodniach odwiedziłem dwie nowe jadłodajnie i jedną już znaną, ale ulubioną. Jadłem dwa razy w Bobby Burgerze i nie wiem skąd te nieprzychylne opinie, bo to naprawdę jest kurde dobre. Krążki cebulowe, frytki z pikantną posypką, ich sosy, lemoniada, czy same burgery były bardzo dobre. Ten ze zdjęcia to Double Death by Cheese i był baaardzo serowy, ciężki, ale też bardzo spoko: Jak na sieciówkę, to super, odwiedzę jeszcze nie jeden raz. Kolejną niespodzianką była prawdziwie grecka restauracja (druga, po Souvlaki bar) - Megas Alexandros na Plebiscytowej w Katowicach. Wziąłem zestaw na talerzu (są też w picie ofkors) i to co dostałem, łohohohoho: O Zeusie, jakie to było nieziemsko dobre. Summon @Yano, pierwszy fan gyrosa w Polsce. Taka porcja kosztowała 20 złotych. Wróciłem też do mojej ulubionej pizzerii w Katowicach - Pizzy z Pieca na Mielęckiego. Cudowna w smaku, lepsza od Len Arte IMO. Do niej wjechały pyszne lane Bernardy, polecam również bardzo serdecznie: Teraz to mnie w(pipi)iłeś. Też chcę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 LUBLIN (wybieram się z żoną na kolację ) 1) CZARCIA ŁAPA https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274818-d4065041-Reviews-Czarcia_Lapa-Lublin_Lublin_Province_Eastern_Poland.html (wydaje sie drogo) 2) THAI Story https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274818-d10347848-Reviews-Thai_Story-Lublin_Lublin_Province_Eastern_Poland.html (cos nowego dla nas by było) 3) Święty Michał Pub Regionalny https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274818-d6878188-Reviews-Swiety_Michal_Pub_Regionalny-Lublin_Lublin_Province_Eastern_Poland.html (mało elegancki) 4) Stół i Wół https://pl.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g274818-d6419842-Reviews-Stol_i_Wol-Lublin_Lublin_Province_Eastern_Poland.html (jak wyzej, mało elegancki?) ktoś, coś? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 W dniu 2018-01-25 o 10:00, MichAelis napisał: W regionie polecam pub świety Michal w Lublinie. Porcje ogromne, zeberka rewela - a ceny bardzo niskie. Nadal polecam. Ruch potrafi być duży. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 10 minut temu, MichAelis napisał: Nadal polecam. Ruch potrafi być duży. Dzięki za odpowiedź. Nie wiem jak to ująć, ale nie jest to miejsce bardzo głośne, z barem, gdzie żłopią piwo? Zależy mi na "romantycznym" klimacie (...) Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Ruch w św Michale zawsze jest bardzo duży. Nie jest głośno i mają zajebiste burgery. Do tego OGROMNY wybór kraftów i whisky. Chodzę tam często i mocno polecam. Ale wydaję mi się, że jak chcesz zabrać żonę na romantyczną kolację to z tej czwórki najlepszym wyborem jest Czarcia Łapa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Tez sie zgadzam, romantycznie tam nie jest, ale lokal rewelka. jak byłem w Lublinie spalem w hotelu Alter i jest tam restauracja. Hotel drogi, ale ceny w restauracji lepiej niz rewelacyjne, widac ze sciana wschodnia, ale ta jakość... wyszukane i smaczne dania. Nie wiem co znaczy dla Ciebie za drogo. Tu wydasz sporo ponad stowke, ale masz klase restauracji gdziew takiej wawie czy wroclawiu policzyli by dobre 500zl. Unikat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi