Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, Rozi napisał: Co na tym patyku jest? Wygląda jak grillowane sojaki w panierce
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l jak już jem na mieście z halyno to tylko mienso przecież, bo jak inaczej
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Nie, lubię mięsne potrawy, tylko tyle. http://angelspub.pl/ Tutaj się za tydzień wybieram, będzie bóg coś czuję. Edytowane 31 sierpnia 20186 l przez Rozi
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l A ja też lubię, ale jeszcze bardziej lubię różnorodną kuchnię, a nie zamykanie się w stereotypach.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Jak jadlem pare razy weganskie potrawy to myslalem sobie "calkiem niezle, ale to musialoby by byc super gdyby dorzucili tu jakies mieso"
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l This. Tak samo miałem przy jedzeniu falafela. No spoko, ale baraninka przydałaby się.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Jak dobrze doprawione, to smakuje. Kiedyś jakiegoś vege kebsa wziąłem, a tam grillowana papryka, pieczarki i dobrze doprawili jakąś nieznaną mi przyprawą (libański lokal).
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Godzinę temu, Rozi napisał: Nie, lubię mięsne potrawy, tylko tyle. http://angelspub.pl/ Tutaj się za tydzień wybieram, będzie bóg coś czuję. Byłem tam jakieś dwa tyg temu Burger ognisty hary prawie idealny. Uwielbiam burgery i zawsze jak jest w menu to biorę i ten był chyba najlepszy z wszystkich jakie do tej pory jadłem. Do tego możliwość spróbowania 5 i 2 najostrzejszej papryczki świata też robi robotę
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Zamiast mięsa można przecież zrobić coś z tofu lub fasolą i mieć pełnowartościowy, pyszny posiłek. Nie wspominam już nawet o takich wymysłach jak sejtan który można sobie zrobić samemu w domu (i pokazać światu że nie jest się ci,apką bojącą się glutenu). Praktycznie wszystko ma dzisiaj roślinne zamienniki, a kto nie pił mleka migdałowego ten nie zna życia.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Na chuj komu zamienniki, jak można mieć pełnowartościowy, pyszny produkt?
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Żeby posmakować z ciekawości, ewentualnie nie być kapitanem miażdżycą po trzydziestce.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Jaki znowu pełnowartościowy, pyszny produkt? Dobre mięso kosztuje dużo, a wątpię że takie podaje sie w knajpach. Zdrowe, smaczne tofu poproszę, a jak będę miał okazję zjeść wołowinę kobe to bardzo k.rwa proszę. Edytowane 31 sierpnia 20186 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l A po chuy wy się ku,rwa kłocicie? Ktoś chce wpyerdalać mięso niech je, ktoś tam je tofu czy inne coś tam i też ok. Stare konie a przekomarzają się jak dzieci w podstawówce.
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l Ty się nie wpyerdalaj między wódkę a zakąskę bo po nosie dostaniesz!
Opublikowano 31 sierpnia 20186 l 12 minut temu, Rozi napisał: Bluber pisze takie słowa xdddddddddddddddddddd Namawiałem ci kiedyś dzbanie kanciastoporty na niejedzenie mięsa?