Skocz do zawartości

Lokale ktore polecacie.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 165,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra post będzie dłuższy niż moje standardowe ale na końcu skrócona wersja dla niecierpliwych.   Od poniedziałku do Soboty zaliczyłem kilka lokali w Wrocławiu. Większość z mapki Lucka ale t

• Jeżeli ktoś będzie w Poznaniu i lubi steki wołowe, to nie może nie odwiedzić Evil Steakhouse. Co tam sie odjaniepawla to ja nawet nie. Mają własne sezonowane mięso (tbone, ribeye, polędwa), całkiem ni

• BOŻENA CHODŹŻE ZA 10ZŁ TO JA MAM W DOMU CAŁY DZBANEK KAWY

Opublikowano

Jak byś miał ochotę na buurgera to Burger House przy rynku.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Centurm niezbyt, ale

http://gastronomia.nosalowy-dwor.eu/index.php/restauracje/regionalna/

Polecam, jacie(pipi)e.

Masorze może coś innego poleca, pewnie REGIONALNEGO, ale dla mnie każde zamówienie tam to mała wieczerza była <3

Cieżko mnie ostatnio zachwycić, ale to było coś.

BTW

Wbijać do Fabryki wrocławiaki. Co tam sie odpierdlala :obama:

Edytowane przez MichAelis

Opublikowano

Dzięki, ale zależy mi na czymś żeby na chwile ruszyć dupe z hotelu a akurat będziemy w tym przy którym jest ta knajpa.

Opublikowano
Wbijać do Fabryki wrocławiaki. Co tam sie odpierdlala :obama:

Internety mowia, ze zamknieta na stale. Blad? Jakas obe.srana strona na fb tylko do wgladu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

BUŁKĘS

https://www.facebook.com/bulkeskato/?fref=ts

W Katowicach, na Plebiscytowej 10, serwujo kanapki premium, czyli buły z pulled pork, są też poliki wołowe i pankejki. Jest zdrowo, smacznie, trochę czułem tam wegański swąd, ale ujdzie. 

Zdjęcia pochodzą z moich zbiorów:

4EySvVz.jpg

HQG8h4T.jpg

Um8ayHg.jpg

Ja wziąłem wersję z karmelizowanym jalapeno, bekonem, serem gorgonzola i sosem BBQ, całkiem dobre, ale trochę za wielka porcja. A moja kobieta zajadała pankejki z syropem Hershey's i Oreo. Same naleśniki są pieczone bez cukru, ale ten syrop był słodki jak sam guj. Do popicia mieliśmy lemoniadę arbuzową.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Ile za bule?

To ze w tej bulce naje.banej miesem i przykrytej tlustym boczkiem znajduje sie kawalek jajka to jeszcze nie znaczy, ze jest zdrowo. Ale na pewno smacznie.

Edytowane przez Mejm

Opublikowano

21 złota. Nie ma tam jajka, to białe to gorgonzola.

Opublikowano

No to jeszcze zdowiej.

Opublikowano

milo ze babcie na obiad zaprosiles

Opublikowano

serwujo kanapki premium, czyli buły z pulled pork, są też poliki wołowe i pankejki. Jest zdrowo, smacznie, trochę czułem tam wegański swąd, ale ujdzie. 

patrzcie jaki patriota, a zamiast polskich słów używa jakichś anglicyzmów albo w ogóle angielskich słów

naleśniki wyklęte

Opublikowano

żołnierze wyklęci w pankejki zaklęci

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Youmiko na Kazimierzu

Opublikowano

tylko żeby się nie okazało że łosoś sojowy

Opublikowano

jest normalnie i dla zje.bów jakby kto chciał

Opublikowano

I jak było?

Opublikowano

Wiesz co w końcu wylądowałem w Zen sushi i załuje, bo mimo dobrych opinii bylo meeeh. Znaczy, świeże, dobre, ale po prostu tylko poprawne. I czekałem 40 min. Długo. Mogłem Cie posłuchać :(