winner 183 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Nowa część z serii gier o poszukiwaczu przygód zagości jeszcze w tym roku na nasze PSP. Taka mała rekompensata za TR:Underworld . Pierwsze screeny z gry można obejrzeć pod tym adresem: http://psp-team.pl/galeria/catid,164/ Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 (edytowane) nono, indy i laska króla brzmi conajmniej dwuznacznie XD o ile dobrze kojaze to gra jest zapowiadana juz od wielu lat, podobno miala miec swietną nowoczesną fizyke ("worka kartofli") , ktora juz nie jest taka nowoczesna jak kiedyś mam nadzieje ze wersja na psp bedzie miałą choć troche zalet (w tym fizyki) co wersje na nextgeny, a nie bedzie drętwym klonem tomb raidera... albo co gorsza drętwa chodzona bijatyką... az sie boje czegos w stylu 300 na psp (jesli chodzi o drętwote a nie styl rozgrywki) edit: wlasnie doczytalem ze to ma wyjsc tylko na psp, ps2 i wii... to co sie dzieje z wersją na ps3 ktora jak mowilem byla zapowiada juz pare lat temu? XD Edytowane 9 marca 2009 przez Yano Cytuj
Blades_Master 0 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Dobra wiadomosc i zgodze sie z tytulem artykulu na psp-team: "Nie taki zły ten Indiana Jones na PSP" . Oczywiscie wnioskuje po screenach Mam nadzieje na cos w stylu Indiana Jones & the infernal machine gdyz przy tej grze spedzilem swego czasu wiele godzin i dobrze ja wspominam. zreszta jaka by sie nie okazala to niech wychodzi jak najwiecej gier, bedzie w czym wybierac Cytuj
winner 183 Opublikowano 9 marca 2009 Autor Opublikowano 9 marca 2009 No w końcu - "Rok 2009-rokiem PSP" J.Coller Cytuj
=PiT= 13 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Graficznie ladnie, moze cos z tego bedzie o ile gameplay nie bedzie zrypany. Cytuj
Antares 20 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Robią to ci sami chłopcy którzy popełnili Indiana Jones and the Emperor's Tomb. Gra była mocno platformówkowo-bijatykowo-strzelankowa i było mniej zagadek niż w Infernal Machine ale dzięki swojej filmowości trzymała poziom i wg mnie jest jak na razie najlepszą grą o Indym jaka została wydana. Staff ot The Kings ma więc spore szanse dać rade Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi