Skocz do zawartości

Oficjalne otwarcie grupowca

ping

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jako ze nie mam zadnego next gena i długo go nie bede miał to chciałem napisać ze cieszy mnie rozwój sceny PC - czekam na RB w wersji PC - Sterowniki do Drumsów juz są wiec moze niedługo sie coś ruszy.

ot taka dygresja ;p

Opublikowano
Ja piszę z sensem :franc:

Po prostu jak ktoś zaczyna spam, bezsensowne bluzganie i osobiste podjazdy, to trzeba jakiegoś straszaka na niego wyciągnąć i tyle.

A Fisiu razem z Qb3kiem to takie dwa halibuty :lol3:

Odezwał się mod... z działu HD :D

Opublikowano

ping weź ich powarnuj i posprzataj ten śmietnik co porobiły dzieciaczki ;/

kurwa czy wy gracie tylko w RB i Gh ?

Amplitude, DJMax Portbale anyone ?

moze liga DJmaxa ? zobaczymy jak tam z waszym skillem (Skill potrzebny do DJM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Skill potrzebny do GH/RB)

Opublikowano
ping weź ich powarnuj i posprzataj ten śmietnik co porobiły dzieciaczki ;/

kurwa czy wy gracie tylko w RB i Gh ?

Amplitude, DJMax Portbale anyone ?

moze liga DJmaxa ? zobaczymy jak tam z waszym skillem (Skill potrzebny do DJM >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Skill potrzebny do GH/RB)

My mamy pieniądze.

Opublikowano
to fajnie, ale jak dalej będziesz tak krąbrny to zadzwonie do Twojej mamy i obetnie Ci kieszonkowe i dostaniesz szlaban na plastikową gitare ;]

Krnąbrny chyba. I nic ci do mojej matki gówniarzu!

xD

Opublikowano

To co się tu dzieje to przegięcie... ping powinieneś wy(pipi)ić stąd część towarzystwa, bo to się robi żałosne, ciągłe dyskusje kto gra na pkt a kto nie, kto jest lepszy, kto gorszy, kto ma fajniejszą ilość punktów w TTFAF albo One, a kto zagrał Mosha w Raining Blood na 105,5%, a kto (pipi)a nie...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kick był w planach, jako że grupowiec został wklejony w forum proszę wszystkich o zachowanie kultury :) w przeciwnym wypadku forum zacznie być intensywnie moderowane a w nagrodę rozdawane będą warny - pilnujcie się (niektórzy ;) ).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Okej, uwaga uwaga jako że kolejny raz robi się tu jeden wielki burdel, jakikolwiek spamerski post, gimbusowska odzywka padnie po 19:05 dnia 8 Lipca 2009 zostanie usunięta a autor dostanie dwie dyszki doładowania.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wiadomość do Marcina, bo chyba się nie zrozumieliśmy...

CZĘŚĆ MOJEGO POSTU W "MPT"TO BYŁ ŻART

Brutalny, bo brutalny, ale jednak. I żeby nie było - nie mam czego zazdrościć, bo mam z grubsza wszystko, czego sobie dotychczas życzyłem, a w domu nie panuje patologia.

Rozhulało się towarzystwo, do którego tematu nie wejść, to sięroi od ku.rew i (pipipipipipipipipipi). A powiedzieć bardziej abstrakcyjny żart, to już nie wiadomo o co kaman i spinka ;<