Kroolik 7 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Nareszcie! Aż dziw że nikt tematu nie założył. Pikminy na Wii ! U skośnych tuż tuż 12.03 o europie na razie cicho. Pierwsze dwie części ukazały się na Game Cuba. Zdobyły wielu fanów i oczekiwaniom kolejnej nie było końca. Fakt, że będzie to odgrzewany kotlet, ale lepszy rydz... Choć pewnie sporo nowego będzie (oby!). Gra oczywiście ze stajni Nintendo. Pierwsza część (2001) uzyskała średnie noty 86.49%, druga (2004) 89.10% Opening Cinematic Fresh Growth Gameplay Overview Trailer Strona oficjalna : http://www.pikmin.com/ Pikipedia: http://pikmin.wikia.com/wiki/Main_Page Cytuj
ogqozo 6 571 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Jakie "sporo nowego"? Będzie nowe sterowanie, 16:9 i tyle. Cytuj
HunterX 36 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Właśnie - seria New Play Control! nie zawiera żadnych dodatków względem oryginałów oprócz widescreenu, nowego sterowania i może lekko podciągniętej grafy. Z tego też wynika, że wszyscy którzy gry skończyli na Wii, nie mają w zasadzie czego tu szukać. Ja w Pikminy na GC nie grałem i ogólnie mam straszną ochotę... ALE na nową część, nie na grę sprzed paru lat z nowym sterowaniem! W obecnej chwili nie mam więc w planach zakupu starych-nowych Pikminów, no chyba że po jakiejś naprawdę atrakcyjnej cenie. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 cos wiadomo o wersji US? Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 A co ma być? 9 marca niby była premiera. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 hmm, pytam bo wyczytalem "u skośnych"... a jakos przegapilem by gamestop cos o pikiminach wspominal. Cóż trzeba na zakupy sie udac XD Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 gralem w Pikmin2, ale to nie zmienia faktu, ze chce tez wersje na wii z nowym sterowaniem! i Metroidy stare tez chce zagrac na nowo! a zmian zadnych nie bedzie poza sterowaniem, ale jakos mi to nie przeszkadza. teraz jeszcze niech tylko wydadza w serii New Play Control! Killer7 z nowym sterownaiem i zes.ram sie ze szczescia. wiem, wiem. to nie realne, ale mozna pomarzyc, nie? Cytuj
Kroolik 7 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Autor Opublikowano 16 kwietnia 2009 Wiesz Jiloo, gry Sudy to nie komercyjne ścierwo, więc szanse masz aż zerowe. Po kij ci zbuku wersje z nowym sterowaniem? Choć w takiego Pikmina 2 to bym znów pograł... Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Opublikowano 16 kwietnia 2009 Wiesz Jiloo, gry Sudy to nie komercyjne ścierwo, więc szanse masz aż zerowe. zrobili port na PS2 to jaki problem zrobic port na Wii? ja chce! Po kij ci zbuku wersje z nowym sterowaniem? Choć w takiego Pikmina 2 to bym znów pograł... I tak juz sa zapowiedziane wiec sprawa przesadzona a dlaczego?? Bo Metroid Prime 3 z nowym sterowaniem wypada rewelacyjnie, ale jest najmniej strzelankowy z calej trylogii. na dodatek bossowie latwi. chcialbym przejsc Ridleya z jedynki celujac do monitora. chetnie zalicze te przecudowne tytuly raz jeszcze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi