ping 9 039 Opublikowano 12 marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Tak OT to pogratulować, jak oceniliście RB2 i WiiMusic na tą samą ocenę - 7+, to tak btw. @down Engarde. PS. Chyba, że nie nalezycie do redakcji, to zwracam honor. Ocena gry jest oceną autora tekstu, nie całej redakcji Osobiście Wii music nie postawiłbym nawet 5 - posiedziałem przy tym z godzinkę i dałem sobie spokój.. Uzny -> szkoda że wtedy nie miałem wtedy jak dojechać, chciałem z Tobą zaliczyć co-opa w GH2 i parę brakujących osiągnięć do calaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Tak OT to pogratulować, jak oceniliście RB2 i WiiMusic na tą samą ocenę - 7+, to tak btw. Nie podoba szieaaaa? Hej, jestem Lucek, ale tak naprawde mam na imie Lukasz, ha, zapewne nie wiedzieliscie! Gralem troche w GH2, GH3 i GH: Aerosmith. Poza tym czasem z chlopakami w redakcji pogram w jakiegos Rock Banda czy GHWT, obowiazkowo na gitarze - nic innego mi nie pasuje. Ponadto znam Uznego i Pinga, tak wiec ogolnie czesc czolem, kluski pod stolem. A, zdjecie, grozne: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Cześć, mam na imię Grzesiek i gram w gry muzyczne. Głównie takie, które nie wymagają zakupu gitar, przystawek i innego luksusowego sprzętu, na który mnie nie stać. Cytuj Odnośnik do komentarza
STRETCH 30 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 no czesc. gram w gry muzyczne ale tylko na przenosnych konsolkach obecnie. zaczalem chyba od jakiegos paparappa the rapper na psxie. mam takie same buty jak koles na zdjeciu tylko brazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 12 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2009 Czesc mam na imie Andrzej lat 20, moja przygoda z grami muzycznymi zaczela sie na lanie w Halo 1 u Uznego dawno temu. Gram se lajtowo od GH2 przez GH3 do RB2 i na normalnej perkusji w tej chwili (Halo 1>>>>>>RB2=GH2>>GH3), w sumie to umiem grac na expercie tak ze w pewnym sensie jestem ograniczony (do experta mialem tu na mysli). Dzienkuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 13 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2009 No wiec czas się przedstawić. Bartosz lat 20. Bakcyla na rock bandy i inne guitar hero złapałem od Uznego... to u niego zobaczyłem pierwszy raz gh2 ^_^ Teraz gram tylko w rock banda i czasami gh2. GH3 nie gram bo jest tandetne, ze o ghwt nie wspomnę. Jednak co Harmonix to Harmonix ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 17 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2009 Michał, niszczę Gitar Hiroły na padzie i gitarce(kazdy do 3 zaliczony na expertach), ownuje DJ Maxa a na wakacje biore się za rock band :] Gry muzyczne > każde inne Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 17 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 marca 2009 Cześć Wam. Mam na imię Paweł, 26 lat i mieszkam w Zakopcu. Część forumowiczów może mnie kojarzyć z tego, że oprócz grania we wszystkie odsłony GH i RB, lubię się także onanizować. Gram na PS2, bo chcę je dodrzeć już do końca. PS3 kupię, jak wyjdzie Tekken 6. Zacząłem od grania w GH2 na padzie a po paru miechach stwierdziłem, że nie mogę bezcześcić takiego tytułu na padzie i dokupiłem gitarkę. Działa mi ona z wszystkim częściami GH/RB, co jest zayebiste. Fotka sprzed roku, dopiero na hardzie wtedy zaczynałem ciupać. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2009 Pacz Kimejker co z ciebie wyrośnie jak dalej będziesz prowadził hulaszczy tryb życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 18 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2009 Pacz Kimejker co z ciebie wyrośnie jak dalej będziesz prowadził hulaszczy tryb życia. Ty lepiej pokash swojego fotkęsa z dowodu :]. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 marca 2009 Przyjedź misiu i mi myknij fote z gitarą albo perką ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 23 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2009 Cześć koledzy :*! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2009 (edytowane) Ugly face or GTFO !!! Edytowane 24 marca 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 marca 2009 Miało chyba być or GTFO :E Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 22 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2009 hEjKa =* A tak na serio to cześć, z tej strony Kuba, lat 19. Przygodę z Guitar Hero zacząłem w lutym 2008 przy Legends of Rock. Osiemnastka była, trochę kaski wpadło, więc mogłem sobie sprawić nóweczkę GH3+gitara Trochę grałem, potem przerwa spowodowana brakiem konsoli, po powrocie grałem w GH:WT, a teraz nonstop GH: Metallica \m/ Rock Banda nie lubię, ale już na chama pograć można. Pykam sobie na gitarce, na poziomie Expert no i fajnie jest, c'nie? No i jeszcze moja sexy fotka: Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2009 Urocza ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2009 Hej, kliknąłem sobie dziś na Gry Muzyczne i udało się wejść, wcześniej się nie dało Swoją przygodę rozpocząłem od GH2, potem mała przerwa i od 3 tygodni RB2. Gram rzadko bo sesja i konsola na urlopie za Odrą, ale już niektóre piosenki opi.erd.alam na hardzie (szpan, nie ma co). Gram na gitarze, perka wydaje się jeszcze trudna. Jak konsola wróci i zaczną się wakacje to mam zamiar wydać dużo MSP na packi do RB2. Dziękuję za uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza
sroxer 19 Opublikowano 26 czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 czerwca 2009 Siemka ;D Tak jak kolega wyżej wcześniej nie udało dostać mi się do tego działu Hmmm? O czym to ja? A tak Właśnie dziś otrzymałem swoją pierwszą gitarkę do gry Expoler, grałem na razie chwilę, ach przyzwyczajony jestem do tego pada No i na gitarce gra się lepiej chociaż muszę jeszcze opanować. Z gier muzycznych? Mam GH 3, Rock Band Song Pack 2 i Rock Band 2 Może w następnym tygodniu będę na XBL Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi