Skocz do zawartości

Poznajmy się!

ping

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak OT to pogratulować, jak oceniliście RB2 i WiiMusic na tą samą ocenę - 7+, to tak btw. :thumbsup:

@down

Engarde.

PS. Chyba, że nie nalezycie do redakcji, to zwracam honor. ;)

Ocena gry jest oceną autora tekstu, nie całej redakcji :) Osobiście Wii music nie postawiłbym nawet 5 - posiedziałem przy tym z godzinkę i dałem sobie spokój..

Uzny -> szkoda że wtedy nie miałem wtedy jak dojechać, chciałem z Tobą zaliczyć co-opa w GH2 i parę brakujących osiągnięć do calaka. ;)

• Odpowiedzi 42
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak OT to pogratulować, jak oceniliście RB2 i WiiMusic na tą samą ocenę - 7+, to tak btw. :thumbsup:

Nie podoba szieaaaa?

Hej, jestem Lucek, ale tak naprawde mam na imie Lukasz, ha, zapewne nie wiedzieliscie! Gralem troche w GH2, GH3 i GH: Aerosmith. Poza tym czasem z chlopakami w redakcji pogram w jakiegos Rock Banda czy GHWT, obowiazkowo na gitarze - nic innego mi nie pasuje. Ponadto znam Uznego i Pinga, tak wiec ogolnie czesc czolem, kluski pod stolem.

A, zdjecie, grozne:

lck.jpg

Gość Grzehoo
Opublikowano

Cześć, mam na imię Grzesiek i gram w gry muzyczne. Głównie takie, które nie wymagają zakupu gitar, przystawek i innego luksusowego sprzętu, na który mnie nie stać.

Opublikowano

IMAGE_064-788235.jpg

no czesc. gram w gry muzyczne ale tylko na przenosnych konsolkach obecnie. zaczalem chyba od jakiegos paparappa the rapper na psxie. mam takie same buty jak koles na zdjeciu tylko brazowe.

Opublikowano

Czesc mam na imie Andrzej lat 20, moja przygoda z grami muzycznymi zaczela sie na lanie w Halo 1 u Uznego dawno temu. Gram se lajtowo od GH2 przez GH3 do RB2 i na normalnej perkusji w tej chwili (Halo 1>>>>>>RB2=GH2>>GH3), w sumie to umiem grac na expercie tak ze w pewnym sensie jestem ograniczony (do experta mialem tu na mysli). Dzienkuje.

Opublikowano

No wiec czas się przedstawić. Bartosz lat 20. Bakcyla na rock bandy i inne guitar hero złapałem od Uznego... to u niego zobaczyłem pierwszy raz gh2 ^_^ Teraz gram tylko w rock banda i czasami gh2. GH3 nie gram bo jest tandetne, ze o ghwt nie wspomnę. Jednak co Harmonix to Harmonix ;]

Opublikowano

Cześć Wam. Mam na imię Paweł, 26 lat i mieszkam w Zakopcu. Część forumowiczów może mnie kojarzyć z tego, że oprócz grania we wszystkie odsłony GH i RB, lubię się także onanizować. Gram na PS2, bo chcę je dodrzeć już do końca. PS3 kupię, jak wyjdzie Tekken 6. Zacząłem od grania w GH2 na padzie a po paru miechach stwierdziłem, że nie mogę bezcześcić takiego tytułu na padzie i dokupiłem gitarkę. Działa mi ona z wszystkim częściami GH/RB, co jest zayebiste.

cockgitar.jpg

Fotka sprzed roku, dopiero na hardzie wtedy zaczynałem ciupać.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

hEjKa =*

A tak na serio to cześć, z tej strony Kuba, lat 19. Przygodę z Guitar Hero zacząłem w lutym 2008 przy Legends of Rock. Osiemnastka była, trochę kaski wpadło, więc mogłem sobie sprawić nóweczkę GH3+gitara ^^ Trochę grałem, potem przerwa spowodowana brakiem konsoli, po powrocie grałem w GH:WT, a teraz nonstop GH: Metallica \m/ Rock Banda nie lubię, ale już na chama pograć można. Pykam sobie na gitarce, na poziomie Expert no i fajnie jest, c'nie? No i jeszcze moja sexy fotka:

photo21146.th.jpg

Opublikowano

Hej,

kliknąłem sobie dziś na Gry Muzyczne i udało się wejść, wcześniej się nie dało :D

Swoją przygodę rozpocząłem od GH2, potem mała przerwa i od 3 tygodni RB2. Gram rzadko bo sesja i konsola na urlopie za Odrą, ale już niektóre piosenki opi.erd.alam na hardzie (szpan, nie ma co). Gram na gitarze, perka wydaje się jeszcze trudna.

Jak konsola wróci i zaczną się wakacje to mam zamiar wydać dużo MSP na packi do RB2.

Dziękuję za uwagę.

Opublikowano

Siemka ;D

Tak jak kolega wyżej wcześniej nie udało dostać mi się do tego działu :D

Hmmm? O czym to ja? A tak :D Właśnie dziś otrzymałem swoją pierwszą gitarkę do gry Expoler, grałem na razie chwilę, ach przyzwyczajony jestem do tego pada :P No i na gitarce gra się lepiej chociaż muszę jeszcze opanować. Z gier muzycznych? Mam GH 3, Rock Band Song Pack 2 i Rock Band 2 :D

Może w następnym tygodniu będę na XBL :D

Pozdrawiam ;)