Gość _Be_ Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Od pierwszej części cioram we wszystko co obsluguje gitarke ( mam SG od I), nie jestem maniakiem, gram dla przyjemności, ale ciamajdą nie jestem. Uwielbiam OST z tych gier, a także ich feeling. No róbcie w tym topicu, co uwazacie za stosowne. Rekordy etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ja tu widzę filmiki z imprez, myślę że część z nas ma się czym pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark Serge 80 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 kurde żałuje, że nie zginęły moje filmiki z domówki na tórej pocinaliśmy w guitar Freaks (tam był taki fajny config pada, że pada odwracało się do góry nogami i grało się lewą ręką na klawiszach geometrycznych a prawa ręką 'strumowało' się na krzyżaku - fajny klimat). W GH gram od dawien dawna na padzie, potem kupiłem sobie GH III z najgorsza chyba gitara jaka jest ( porównaniu do tej z GH II z X360 ;/) i pociskam od czasu do czasu - harda przerezam, Experta tez jako tako. pocisnąłbym tu z chłopkami na gitarach ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Ja póki co grałem w dwie części Guitar Hero mianowicie Guitar Hero II i Guitar Hero III. Obie są bardzo dobre, każda z nich ma kilka fajnych kawałków, choć przy niektórych kawałkach z GH II mam ochotę spać. Myślę, że w każdą część warto zagrać i nie szukać dziury w całym (nie patrzeć na błędy). Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 W sumie nie do końca rozumiem kult II-giej części. Większość, jak nie wszystkie kawałki właściwej setlisty, to covery, i to nie wszystkie udane. Abstrahując już od samych piosenek. Trójka jest jednak dla mnie najlepszym GH. Fajne covery, oryginalne wykonania included, do tego bardzo fajny darmowy DLC Dropkick Murphys kopie jajka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Gralem tylko w GH3 i w GH:WT. Wiekszosc piosenek z gh3 nie przemawia do mnie, bardziej podoba mi sie tracklista z gh:wt. Jedynie(a moze i az) co nie moge zniesc w tej grze to design. Jest po prostu okropny w porownaniu do tego z rb. mam nadzieje ze z piata odslona go zmienia chociaz na troszke bardziej przejrzysty, co jednak watpie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 (edytowane) Ja tu widzę filmiki z imprez, myślę że część z nas ma się czym pochwalić Mówisz masz xd Slayer - Napie'rdalać! Kumpel spiewający sandmana xDD ( ja na gitarce xd) Edytowane 11 Marca 2009 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 Bartek ale było nieźle słychać jak kaleczysz gitarę Z wszystkich części oczywiście najlepsza jest GH II, mimo że w większości to kołwery. Zaraz za nią GH III i GH I. GH WT to, oprócz paru kawałków, jakaś koszmarna pomyłka z tragicznymi songami. Mam jeszcze to GH III z podmienionymi kawałkami- tymi które ukazywały się jako płatny dodatek do PS3, w tym całe Death Magnetic od Metallicy. Są tam też utwory RHCP, SOAD, Avenged Sevenfold i Disturbed. I tą część chyba postawiłbym obok GH II jako najlepszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2009 No pijany byłem co ty oczekujesz ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Przeszliśmy dzisiaj z Boczkiem GH: Aerosmith na Co-opie, straszne gówno. Utwory słabe i proste. Mało atrakcyjny towar, cieszę się że nie kupiłem swego czasu tej gry za 65 euro, jak liczył sobie sklep. Raczej dla fanów Aero i generalnie ludzi, którzy muszą w każde GH zagrać. Jak na złość większość piosenek, które można było ograć i posłuchać nie należało nawet do Aerosmitha. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 +1 nie było nawet czołowych hitów. Crap. Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Ale przynajmniej łatwy calak jest i można się lansować ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 (edytowane) ja tej gry nie zamierzam się w ogóle tykać. mimo, że lubię posłuchać Erosmis, to jak widzę, jakie tu zapodali hity to mnie omdlewa. Edytowane 22 Marca 2009 przez Masorz Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 22 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Z tego Aerosmith to lubię tylko Dream on - jest na demówce, więc jestem spełniony :E Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Z tego Aerosmith to lubię tylko Dream on - jest na demówce, więc jestem spełniony :E Pięknie podsumowane, myślę, że nic więcej nie trzeba pisać. Deadfish - no niby calak, ale tam może jeden wymaga trochę skilla, a z 1 fuksa lub ustawki (ten o Power Drainie w Battlu), osobiście wolę 1000GS w Gears of War niż w King Kongu. Albo inaczej, calak calakowi w GH nierówny. ^_^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 "Dream On" jest nawet, a przynajmniej było do ściągnięcia, w GHIII Także cały miód z GH:A można mieć za darmo w GHIII - strzał w stopę Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 (edytowane) Keymaker, chodź grać bo czekam cały dzień! @Zimol To teraz czas się dowartościować: Mam 1140 GS w GoW1 i 12.8k zabójstw :E Edytowane 23 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 034 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Zimol, ja i tak mam szacun do Ciebie za achievement dotyczący endless setlist, chyba że mi się konta popieprzyły Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2009 Gdzie jesteś Afromanie! Ile można czekać :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Keymaker, Qb3k. Gramy coś jutro w Guitar Hero 3? Mam parę pytań. Jak zaliczyć co-op karierę online żeby wpadł achievement? Da się w ogóle? Jeżeli tak to czy jak zagramy 7 setów piosenek na Expercie, a ostatni na Hard to zaliczy achievement? Edytowane 24 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Fiszek, maraton ciągniem jutro Tak grając ostatnio w GHIII dochodzę do wniosku, ze to najlepsza część serii. Dorzucając do całkiem przyjemnej set listy podstawowej za(pipi)iste piosenki z DLC, z motywem z "Halo", "The Three Kings" i paczką Dropkick Murphys mój wybór jest całkowicie usprawiedliwiony Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) Przy okazji mógłbyś napisać czy masz Death Magnetic, bo musimy zagrać razem All Nightmare Long No i na co warto wydać punkciki, bo trochę ich posiadam. Napisz od razu o której, bo ja, jak głupek siedzę i czekam, a gdy przychodzi co do czego to siedzę z samicą Edytowane 24 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Achievementów za karierę coop nie da się zrobić online. Żeby zrobić wszystkie 4 (easy, medium, hard, expert) trzeba przejść karierę na każdym poziomie trudności. Mało tego, obie osoby muszą grać na tym samym poziomie. Jeżeli jedna osoba będzie grać na easy a druga na expert, dostaniemy max 4*. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Czyli można powiedzieć, że gramy co najwyżej o achievy za punkty i note strike? Może Dead na tygodniu zagrasz z noobem? Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Przed chwilą moja konsola opuściła Frankfurt, więc myślę że wkrótce mogę grać, jeżeli znajdę czas na inne gry niż GH Metallica Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi