Fisiu 4 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 (edytowane) A no to wątpię czy dojedzie do Twoich rąk do piątku Muszę przyznać, że z Keymakerem gra się bardzo przyjemnie, nie popełnia błędów nadmiernie, ale dziś mało co go przez headset nie zabiłem. Mówię do niego: "Poczekaj z wyborem ostatniej piosenki bo odpali gra, a ja muszę się odlać" Ide do klopa, nagle słyszę z głośników "O ku... Fisiu wybacz, jesteś tam?" - czy coś takiego, w klopie byłem Wracam, patrze a ten afroman zapuścił już piosenkę. Zacząłem szybko grać, a ten się jeszcze pyta kto tam gra za mnie :E Dla Ciebie Keymaker informuje Cię, że grałem ja, tylko headset na ziemi leżał, podniosłem tylko gitarę Edytowane 24 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Na pewno dojdzie, przecież to kurier. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 No to jak dojdzie to mamy do wyboru GH3 i RB1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 Ja chętnie pogram w trójeczkę w piątek. Ale uprzedzam, dawno nie grałem, mogę lamić . Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 (edytowane) Przecież ty kozaczyłeś na innym forumie, że każdego ownujesz z naszej grupki, więc? Chętnie pogram z każdym w GH3 i RB, nawet teraz \m/ Edytowane 25 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 To o której Panowie zaczynamy? Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Fisiu ja mogę z Tobą w RB1 pyknąć, ale tylko 4fun bo wymiatacz to ja nie jestem : P JBC, moj GT - rav27 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 25 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2009 Jeszcze nie mam. Jak zdobędę to się odezwę w temacie RB. Jedzie do mnie prosto z Anglii ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Jak ktoś chce GH3 teraz pograć, to uderzać na XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (edytowane) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45972 Swoja droga jak bym mial kase to juz dawno bym zrobil taki bar gdzie by mozna bylo pograc w RB GH itd Aaaa i jeszcze to: http://www.onlinecenter.pl/4398/Aktualnosc...Smash-Hits.html Edytowane 10 Kwietnia 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Szkoda, że trochę daleko, ale chętnie bym się wybrał i pozamiatał noobów :nerd: Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Żebyś się nie zdziwił :wkurzony: Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 (pipi) ,kozak kozaka kozakiem zamiata. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Czoko fak of Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2009 No jak chuj! ; O Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 seria gh to rownia pochyla od czesci 3ciej, ihuj Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2009 A szkoda.GH:M broni sie tylko tym ze nie ma alternatywy by zagrac mete gdzie indziej.Pomijam packa do RB bo to wciaz tylko 3 songi+Battery.Dziwne rozwiazania jak chocby sposob gry na basie.To jaka paranoja jest i uniemozliwia po prostu granie i czerpanie przyjemnosci.Pozniej online ,ktory jest pokaleczony ,obdarty z waznych funkcji i znowu pozbawiony zasad logiki.Achivy mnie nie interesuja ale i tak sa z dupy wziete imo.No i wisienka na tym torcie to oprawa graficzna.GH:WT sprzedalem po dwoch dniach i to samo by czekalo Metallice ,ale to meta wiec... RB:Metallica to jest to czego naprawde zaluje ze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=45972 Swoja droga jak bym mial kase to juz dawno bym zrobil taki bar gdzie by mozna bylo pograc w RB GH itd Aaaa i jeszcze to: http://www.onlinecenter.pl/4398/Aktualnosc...Smash-Hits.html no jak pierwszy rb wychodzil to myslalem, ze to bylby calkiem niezly interes skoro glupie karaoke sciaga takie tlumy do pubow to przy tym ludzie by walili drzwiami i oknami tylko, ze jakby nie patrzec nielegalne by to bylo, gdyz na kazdej grze jest napisane ze do uzytku domowego, a pozwolenie nawet jesli by sie dalo uzyskac to zapewne by tanie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A szkoda.GH:M broni sie tylko tym ze nie ma alternatywy by zagrac mete gdzie indziej.Pomijam packa do RB bo to wciaz tylko 3 songi+Battery.Dziwne rozwiazania jak chocby sposob gry na basie.To jaka paranoja jest i uniemozliwia po prostu granie i czerpanie przyjemnosci.Pozniej online ,ktory jest pokaleczony ,obdarty z waznych funkcji i znowu pozbawiony zasad logiki.Achivy mnie nie interesuja ale i tak sa z dupy wziete imo.No i wisienka na tym torcie to oprawa graficzna.GH:WT sprzedalem po dwoch dniach i to samo by czekalo Metallice ,ale to meta wiec... RB:Metallica to jest to czego naprawde zaluje ze nie ma. Czyżby moje przedpremierowe przeczucia okazały się trafione? Przewidywałem, że będzie tym czym było dla mnie chujowe GH WT, czyli chujowym GH WT ze świetną setlistą za sprawą Metallici. Mimo tego, że utwory z dema dały mi po uszach, to wywaliłem ten syf (mowa o GH, nie o Metallice ) po dwukrotnym przejechaniu listy utworów. Żal dupę ściska, że nie dało się zgarnąć więcej packów na DLC z Metą, bo wszystkie 5 (ktoś zapomniał Enter Sandman z RB1;]) piosenek z RB, kopie zadek i jest świetnie rozłożone jeśli chodzi o nutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 A szkoda.GH:M broni sie tylko tym ze nie ma alternatywy by zagrac mete gdzie indziej.Pomijam packa do RB bo to wciaz tylko 3 songi+Battery.Dziwne rozwiazania jak chocby sposob gry na basie.To jaka paranoja jest i uniemozliwia po prostu granie i czerpanie przyjemnosci.Pozniej online ,ktory jest pokaleczony ,obdarty z waznych funkcji i znowu pozbawiony zasad logiki.Achivy mnie nie interesuja ale i tak sa z dupy wziete imo.No i wisienka na tym torcie to oprawa graficzna.GH:WT sprzedalem po dwoch dniach i to samo by czekalo Metallice ,ale to meta wiec... RB:Metallica to jest to czego naprawde zaluje ze nie ma. Czyżby moje przedpremierowe przeczucia okazały się trafione? Przewidywałem, że będzie tym czym było dla mnie chujowe GH WT, czyli chujowym GH WT ze świetną setlistą za sprawą Metallici. Mimo tego, że utwory z dema dały mi po uszach, to wywaliłem ten syf (mowa o GH, nie o Metallice ) po dwukrotnym przejechaniu listy utworów. Żal dupę ściska, że nie dało się zgarnąć więcej packów na DLC z Metą, bo wszystkie 5 (ktoś zapomniał Enter Sandman z RB1;]) piosenek z RB, kopie zadek i jest świetnie rozłożone jeśli chodzi o nutki. pewnie nie zapomnial tylko np ja od zakupu RB2 ani razu enter sandman, run to the hills czy paranoid nie zagralem Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 GHM to bardzo dobra gra, nie ma co narzekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 To najlepsze GH ever, ale wiadomo dzięki komu. Tak czy siak gra ogólnie nie jest zła, bo poza s(pipi)ym online i tym żałosnym bassem to gra jest dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 12 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2009 GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi