Zimol 85 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Ja mam gdzieś to co było 10 lat temu Chodziło mi o to jak ludzie zmieniają zdanie za sprawą pieniędzy, patrz Lange. Poza tym to drummania/guitarfreaks skopiowali pomysł na grę z prawdziwych instrumentów! To jest dopiero PLAGIAT! A drumsy i gitara prawdziwe są skopiowane z liry i gonga chińskiego! No toż już jest plagiat, że w mordę strzelił! PLAGIAT! A lira i gong są skopiowane z patyka o który prztykał sobie 10 tysięcy lat temu jakiś jaskiniowiec widząc w tym melodię i kawał kruszcza w który nawalał jakiś zeschizowany kowal z epoki brązu, bo mu to sprawiało frajdę, a współplemieńcy pukali się w głowę maczugami. PLAGIAT! PANOWIE PLAGIAT! PLAGIAT powtarzam raz jeszcze! Panowie z Harmonix i Activision bezczelnie zerżnęli pomysły od dwóch neandertalczyków, których sportem było zawodowe spierdalanie przed dinozaurami, a oni dzisiaj zbijają na tym kasę! PLAGIAT I SKANDAL! Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Generalnie GF czy Drumania byly prekursorami ale oplagiacie no ciezko mowic.Rozwinieciu jak najbardziej.Odnosnie tego wesolego pana ktory stwierdzil ze GH bedzie GH, no coz pkt widzenia zalezy od pkt siedzenia.Dodatkowe talary zawsze sie przydadza. których sportem było zawodowe (pipi)nie przed dinozaurami, Jakby czytalo to jakies male smutne dziecko dla ktorego jestes guru niech wie ze dinozaury juz nie zyly gdy pojawil sie czlowiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2009 których sportem było zawodowe (pipi)nie przed dinozaurami, Jakby czytalo to jakies male smutne dziecko dla ktorego jestes guru niech wie ze dinozaury juz nie zyly gdy pojawil sie czlowiek Wiem, że pojawienie się człowieka a wyginięcie dinozaurów dzieli prawie 65 mln lat, ale nie jesteśmy tu od edukacji, a pogaduchy i... ewentualnie beki... Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Stad tez malo powazne potraktowanie sprawy prze zemnie Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Kolejne kawalki do smasza.Powiem szczerze ze w tym momencie sie przekonalem.Jebac oprawe AV. • Guitar Hero I: o Pantera - "Cowboys From Hell (Live)" o Franz Ferdinand - "Take Me Out" o Queens of the Stone Age - "No One Knows" o Joan Jett & the Blackhearts - "I Love Rock N' Roll" o Boston - "More Than A Feeling" o White Zombie - "Thunder Kiss '65" o Blue Oyster Cult - "Godzilla" o Helmet - "Unsung (Live)" o Queen - "Killer Queen" o Incubus - "Stellar" o Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon" o Deep Purple - "Smoke On The Water" o The Donnas - "Take It Off" o The Exies - "Hey You" • Guitar Hero II o Avenged Sevenfold - "Beast And The Harlot" o Rage Against The Machine - "Killing In The Name" o Rush - "YYZ" o Lynyrd Skynyrd - "Free Bird" o Foo Fighters - "Monkey Wrench" o Iron Maiden - "The Trooper" o Nirvana - "Heart-Shaped Box" o Lamb of God - "Laid To Rest" o The Police - "Message In A Bottle" o Wolfmother - "Woman" o Kansas - "Carry On Wayward Son" o Stone Temple Pilots - "Trippin' On A Hole In A Paper Heart" o Warrant - "Cherry Pie" o Alice in Chains - "Them Bones" o Danzig - "Mother" o Jane's Addiction - "Stop!" o Reverend Horton Heat - "Psychobilly Freakout" o The Sword - "Freya" o Mötley Crüe- "Shout At The Devil" • Guitar Hero Encore: Rocks the 80s o “I Wanna Rock” – Twisted Sister o “Nothin But A Good Time” – Poison • Guitar Hero III: Legends of Rock o “Barracuda” – Heart o “Through the Fire and Flames” – DragonForce Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Foo Fighters i RATM Skubańce faktycznie najlepsze kawałki wybierają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Może się faktycznie skuszę, ale tylko dlatego, że kawałki z gh1 i gh2 mają być oryginalne a nie coverami. No zestawienie baaaaardzo ładne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ożesz (pipi)a i The Trooper jest!!!!!! Biorę na bank! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ożesz (pipi)a i The Trooper jest!!!!!! Biorę na bank! Trzeba było mi napisać, bym Ci sprzedał - 2 dni temu opchnąłem Nienawidzę AV z GH2 ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 23 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2009 ożesz (pipi)a i The Trooper jest!!!!!! Biorę na bank! Trzeba było mi napisać, bym Ci sprzedał - 2 dni temu opchnąłem Nienawidzę AV z GH2 ... ale to tylko cover, choć nieźle brzmi . No i Panterki tam nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 (edytowane) Cztery nowe gry w tym roku Mnie to się nawet nie chce tego komentować Edytowane 7 Maja 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 8 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2009 Marzy mi się GH5 w nowej oprawie, ale z systemem HOPO z GH3 :f Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Guitar Hero 5 - info i obrazki Ja się tam nie znam, ale ciekawe jestem, co przy takiej zawartości Guitar Hero znajdziemy w zapowiedzianym Band Hero Dobrze, że piąteczka będzie kompatybilna z DLC z WT. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 (edytowane) Pierwsze piosenki poza klasykami pokroju Cash'a czy Stonesów, zwiastują że tym razem się z tracklistą nie postarają. Sex on Fire - wtf? Edytowane 16 Maja 2009 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 GH jest WSZĘDZIE Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Co to za serial ściągnąłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 22 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) Hałs, koncowka 4 sezonu Edytowane 22 Maja 2009 przez Mikes Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2009 Ma ktoś z was konto na community.guitarhero.com? Możemy założyć własną grupę PE Moje konto: http://community.guitarhero.com/accounts/868063 Zapraszam do znajomych. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Koledzy i koleżanki, powiedzcie mi tak szczerze, czy jeśli nie grałem w GH1/2 warto kupować Smash Hits/Greatest Hits, bo cały czas jest na tym gameplayu za 25Ł, aż żal nie wziąć jak patrzę na promo cenę empiku - 329 zł... Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ja bym to pieprzył, to już lepiej ściągnij Frets on Fire i wszystkie piosenki z GH1/2/80's Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Koledzy i koleżanki, powiedzcie mi tak szczerze, czy jeśli nie grałem w GH1/2 warto kupować Smash Hits/Greatest Hits, bo cały czas jest na tym gameplayu za 25Ł, aż żal nie wziąć jak patrzę na promo cenę empiku - 329 zł... Pasuje ci setlista? Odpowiesz na to pytanie i wiesz czy kupić. info: W GH5 będzie można importować utwory ze Smash Hits i GH:WT. Jeżeli będzie to darmowe to sobie zimportuję songi ze Smash Hits, a jeżeli nie to nie Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Activision oraz Neversoft chcą po raz kolejny pójść śladem Harmonix, tym razem w kwestii importowania utworów. W tym artykule IGN czytamy, że nadchodzące Guitar Hero 5 oraz Band Hero umożliwią przeniesienie części piosenek zawartych na płytach World Tour oraz Smash/Greatest Hits - oczywiście za pewną opłatą, podobnie jak wygląda to w przypadku Rock Band i Rock Band 2. Oprócz tego 152 kawałki, z obecnie dostępnych 158, opublikowane w formie DLC do World Tour również zadziałają ze wspomnianymi tytułami. Każdy zaimportowany utwór będzie automatycznie zaktualizowany, by obsługiwać nowe opcje. Lepiej późno niż wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Activision oraz Neversoft chcą po raz kolejny pójść śladem Harmonix, tym razem w kwestii importowania utworów. W tym artykule IGN czytamy, że nadchodzące Guitar Hero 5 oraz Band Hero umożliwią przeniesienie części piosenek zawartych na płytach World Tour oraz Smash/Greatest Hits - oczywiście za pewną opłatą, podobnie jak wygląda to w przypadku Rock Band i Rock Band 2. Oprócz tego 152 kawałki, z obecnie dostępnych 158, opublikowane w formie DLC do World Tour również zadziałają ze wspomnianymi tytułami. Każdy zaimportowany utwór będzie automatycznie zaktualizowany, by obsługiwać nowe opcje. Lepiej późno niż wcale. HMX dało 400 MSP, to oni zapiehdolą 1600 zapewne. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wiesz jakoś Frets on Fire mnie nie jara, wolę normalne pełno prawne tytuły na konsolę , tyle że po prostu nie wiem czy jest sens Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Imo jest.Kawalki sa wg mnie przednie.Freets jest fajne ale nie az tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi