Opublikowano 28 listopada 200915 l GH:WT/VH <<< GH:M/GH3 <<< RB2/RB - takie IMO, a o GH2 nie mówię bo nie grałem
Opublikowano 28 listopada 200915 l Możesz bez problemu. Czego nie napisałeś że GH:WT jest (pipi)owe? Nie chciało mi się. btw. to ost z WT jest takiego samego rodzaju jak RB2, więc (pipi)enie, że RB2 to megaspust jest nie na miejscu.
Opublikowano 28 listopada 200915 l Przecież w GHWT jest samo country, plus to co w RB Eye Of The Tiger, Livin On The Prayer, Everlong no i inna osobna piosenka, która styknie to Scream Aim Fire - tyle, to są jedyne dobre, resztą się żygać chce i marzy się aby tylko je skończyć, co do RB2 to wszystkie piosenki albo są świetne albo przyjemne do grania, ale znikoma ilośc tych tragicznych...
Opublikowano 29 listopada 200915 l Nie no bez przesady. Hendrix, Motorhead, Metallica to też nie pies, no ale więcej chu.jni jest i tak. No oczywiście DLC.
Opublikowano 29 listopada 200915 l Szacun właśnie za umieszczenie Handrixa i Ozzy'ego. A zamieszczanie tych samych piosenek, co w RB2, to idiotyzm.
Opublikowano 29 listopada 200915 l Fisiu, co z Tobą ? Chory jestem, łeb mnie napierdala, 38,5 stopnia gorączki, bełta prawie puściłem po 3 łyżkach rosołu, nie za ciekawie. Ogólnie to wracam na PC
Opublikowano 29 listopada 200915 l Szacun właśnie za umieszczenie Handrixa i Ozzy'ego. A zamieszczanie tych samych piosenek, co w RB2, to idiotyzm. Przecież bojan napisał, że w GH jest to co w RB dlatego to wymieniałem, a nie wymieniłem Hendrixa bo zapomniałem po prostu - sam nie wiem jak, a co do Ozzyego, Motorheada to nawet nie wiedziałem, że jakaś jego piosenka jest, gdyż pograłem chwilę karierę i się od razu zniechęciłem na starcie i tak się skończyło moje granie w to - dlatego, no i zostaje kwestia Trapped Under Ice, to tu zwracam honor tak samo jak przy Hendrixie Edytowane 29 listopada 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 1 grudnia 200915 l Ja nie wiem, kto tam w Activision decyduje o doborze piosenek wydawanych jako DLC, ale patrząc na zapowiedzi na grudzień wyobrażam sobie jakiegoś 11 letniego dzieciaka z porażeniem mózgowym (bez obrazy qb3k). Prawie nic nie znam z dotąd wydanego i zapowiedzianego DLC. ROCK BAND FTW !!!
Opublikowano 2 grudnia 200915 l Nie no, Maroon 5, NoDoubt i OneRepublic i jest impreza. Kur.wa.... Z dwojga złego już lepsze foo.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Nie no, Maroon 5, NoDoubt i OneRepublic i jest impreza. Kur.wa.... Z dwojga złego już lepsze foo. Nie wierzę, że Filip napisał te 12 liter.
Opublikowano 3 grudnia 200915 l W sumie, po rytualnym wyklinaniu tego zespołu ze mną na GG - jestem nadal zdumiony. Ależ to GH potrafi zniszczyć człowieka
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Z dwojga złego już lepsze foo. Maroon jest giga mega super hiper duper gównem a foo jest tylko mega super hiper dupem gównem. Reasujumąc, foo ssie mi pento. JLB je.bać foo fighters! prawda Keymaker?
Opublikowano 4 grudnia 200915 l NO KUR WA !!!!! Dobry kurwa człowieku, przygarnij mnie na ferie do siebie, muszę sobie w GH3 pograć i hój.
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Wiesz co, Fisiu, przeszłoby zimowanie u mnie, gdyby nie fakt, że okres przed- i świąteczny spędzam w Szpitalu Bielańskim
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Wiesz co, Fisiu, przeszłoby zimowanie u mnie, gdyby nie fakt, że okres przed- i świąteczny spędzam w Szpitalu Bielańskim Że niby gdzie? Co Ci dolega? ;( Edytowane 4 grudnia 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 4 grudnia 200915 l Drugi odbyt mu wyprowadzą bokiem Nie gniewaj się misiu, to tylko taki żart ;*