rafal_roma 1 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Te z GH:WT też będą działać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 517 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 mam gitarke z legens of rock i mam tez z nia problem. chyba cos sie zje.balo ze stykami, czasem niektore kolorki sie nie wciskaja (tzn w grze bo fizycznie tak ;p). pomaga wtedy dopychanie na sile gryfu do reszty. no, ale to zadne rozwiazanie. da sie cos z tym zrobic? w tej glownej czesci sa te wystajace druciki jakby co sie wciskaja i tam sie przyklada styki z gryfu, wiecie o co chodzi nie? no i jeden sie jakby wciska i nie wychodzi z powrotem, trzeba troche przy nim pogrzebac zeby wyszedl. co robiiiic? Cytuj Odnośnik do komentarza
jabba 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Witam. Kroś się orientuje może, czy gitarka z PC-owej edycji World Tour (bezprz.) zadziała na X360? Pytam, bo można obecnie tanio kupić GH:WT, nawet z dwiema gitarami poniżej 150 zł a bundle z gitarami gier z Xa są dużo droższe. Cytuj Odnośnik do komentarza
SimonK 29 Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Co sie najbardziej oplaca kupic na PS3 zeby miec gre + gitare albo sama gitare? Chcialem wrocic do Rockbanda, ale cena mnie skutecznie zniecheca, dlatego probuje znalezc jakies ekonomiczne rozwiazanie tego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 (edytowane) Co sie najbardziej oplaca kupic na PS3 zeby miec gre + gitare albo sama gitare? Chcialem wrocic do Rockbanda, ale cena mnie skutecznie zniecheca, dlatego probuje znalezc jakies ekonomiczne rozwiazanie tego problemu Jak chcesz samą gitarę to poszukaj na Allegro gitary. Sprzęt od GH działa z Rock Bandami. Czy odwrotnie w każdym przypadku nie wiem, ale może dzięki patchom już tak. Edytowane 28 Października 2011 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi