Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Do kościoła idź a nie gramy teraz.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3Rock Band 2 z wyeksportowanymi songami z jedynki jest najlepszą grą muzyczną ever
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Do kościoła idź a nie gramy teraz. Do ateisty się zwracasz skur,wolu
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Do kościoła idź a nie gramy teraz. Do ateisty się zwracasz skur,wolu To zakładam, że bierzmowania nie masz i oficjalnie z Kościoła się "wypisałeś"?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Bierzmowany jakimś cudem jestem. A w kościele ostatni raz byłem (nie licząc 3 wizyt w kościele do bierzmowania) na komunii świętej. Da się wypisać z kościoła?
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Tak, da się. Przez was już nie wiem czy w GH:M inwestować, może lepiej pozostać przy trzeciej części? Edytowane 12 kwietnia 200916 l przez kendzior
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Do kościoła idź a nie gramy teraz. Do ateisty się zwracasz skur,wolu Modny 14latek jest ateistą
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3Rock Band 2 z wyeksportowanymi songami z jedynki jest najlepszą grą muzyczną ever wpis
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3 jest najlepszą grą muzyczną ever Gramy teraz? Do kościoła idź a nie gramy teraz. Do ateisty się zwracasz skur,wolu Modny 14latek jest ateistą Panowie, sprawy religijne to delikatne sprawy. Ja, przykładowo, jestem ateistą (żeby być bardziej dokładnym to jestem ateistą silnym - http://pl.wikipedia.org/wiki/Ateizm) od zawsze. Nie miałem chrztu ani bierzmowania, a moje ewentualne wizyty w kościołach wiązały się tylko ze zwiedzaniem ich. Także śmianie się z tego że ktoś ma 14 lat i jest ateistą jest dość głupie. Oczywiście wiele jest dzieci którzy są ateistami "bo to cool", jednak błędem też jest wychodzenie na ulicę i śmianie się z każdego takiego dzieciaka.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l GH3Rock Band 2 z wyeksportowanymi songami z jedynki jest najlepszą grą muzyczną ever wpis wpis 2 Dodałbym jeszcze - z możliwością wybierania z o wiele lepszej listy DLC niż GH;]
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l I tak wszyscy w tym samym piachu wylądujemy :franc: Jak chcecie gadać o religii, to wypad do HP. And leave Bartek alone. On to w Sejtana wierzy i go czci na koncertach zespołów typu Eagles of Death Metal. No i wiadomo, że RB2 >> cokolwiek.
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Ej, a bo mówią, że Ty to jest kumpel Soniaka i nawet sam Wielki Król Cię tak zwie. Prawda to ? :o
Opublikowano 12 kwietnia 200916 l Ej, a bo mówią, że Ty to jest kumpel Soniaka i nawet sam Wielki Król Cię tak zwie. Prawda to ? :o Nigdy nie miałem tego szczęścia spotkać Soniaka Edytowane 12 kwietnia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 16 kwietnia 200916 l Pantera - "Cowboys From Hell (Live)" Franz Ferdinand - "Take Me Out" Queens of the Stone Age - "No One Knows" Joan Jett & the Blackhearts - "I Love Rock N' Roll" Boston - "More Than A Feeling" White Zombie - "Thunder Kiss '65" Blue Oyster Cult - "Godzilla" Helmet - "Unsung (Live)" Queen - "Killer Queen" Incubus - "Stellar" Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon" Deep Purple - "Smoke On The Water" The Donnas - "Take It Off" The Exies - "Hey You" Kolejne potwierdzone kawalki do smasza.Z Pantery na pewno sie ktos ucieszy hehe.
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l http://www.onlinecenter.pl/4438/Aktualnosc...wedlug-USK.html Juz sil brakuje czizas ;/
Opublikowano 19 kwietnia 200915 l To nie lepiej wydawać jakieś paczuszki do pobrania zamiast wydawać co chwile nową grę poświęconą jakiemuś wykonawcy?