Fisiu 4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Możesz bez problemu. Czego nie napisałeś że GH:WT jest (pipi)owe? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 GH:WT/VH <<< GH:M/GH3 <<< RB2/RB - takie IMO, a o GH2 nie mówię bo nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 GH2 jest ch.ujowe, bo ma covery ;< Fisiu, co z Tobą ? Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Każdy kiedyś musi się nawrócić - tak Pan Bóg powiedział :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Możesz bez problemu. Czego nie napisałeś że GH:WT jest (pipi)owe? Nie chciało mi się. btw. to ost z WT jest takiego samego rodzaju jak RB2, więc (pipi)enie, że RB2 to megaspust jest nie na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Przecież w GHWT jest samo country, plus to co w RB Eye Of The Tiger, Livin On The Prayer, Everlong no i inna osobna piosenka, która styknie to Scream Aim Fire - tyle, to są jedyne dobre, resztą się żygać chce i marzy się aby tylko je skończyć, co do RB2 to wszystkie piosenki albo są świetne albo przyjemne do grania, ale znikoma ilośc tych tragicznych... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jak dla kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Nie no bez przesady. Hendrix, Motorhead, Metallica to też nie pies, no ale więcej chu.jni jest i tak. No oczywiście DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Szacun właśnie za umieszczenie Handrixa i Ozzy'ego. A zamieszczanie tych samych piosenek, co w RB2, to idiotyzm. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Fisiu, co z Tobą ? Chory jestem, łeb mnie napierdala, 38,5 stopnia gorączki, bełta prawie puściłem po 3 łyżkach rosołu, nie za ciekawie. Ogólnie to wracam na PC Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 (edytowane) Szacun właśnie za umieszczenie Handrixa i Ozzy'ego. A zamieszczanie tych samych piosenek, co w RB2, to idiotyzm. Przecież bojan napisał, że w GH jest to co w RB dlatego to wymieniałem, a nie wymieniłem Hendrixa bo zapomniałem po prostu - sam nie wiem jak, a co do Ozzyego, Motorheada to nawet nie wiedziałem, że jakaś jego piosenka jest, gdyż pograłem chwilę karierę i się od razu zniechęciłem na starcie i tak się skończyło moje granie w to - dlatego, no i zostaje kwestia Trapped Under Ice, to tu zwracam honor tak samo jak przy Hendrixie Edytowane 29 Listopada 2009 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Jeszcze nie zapominajmy o wyśmienitej La Bambie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Podsumujmy: WT jednak ma za(pipi)istą setliste. Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 29 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 O mało co bym zapomniał o Tokio Hotel luvćam Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Ja nie wiem, kto tam w Activision decyduje o doborze piosenek wydawanych jako DLC, ale patrząc na zapowiedzi na grudzień wyobrażam sobie jakiegoś 11 letniego dzieciaka z porażeniem mózgowym (bez obrazy qb3k). Prawie nic nie znam z dotąd wydanego i zapowiedzianego DLC. ROCK BAND FTW !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Nie no, Maroon 5, NoDoubt i OneRepublic i jest impreza. Kur.wa.... Z dwojga złego już lepsze foo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Nie no, Maroon 5, NoDoubt i OneRepublic i jest impreza. Kur.wa.... Z dwojga złego już lepsze foo. Nie wierzę, że Filip napisał te 12 liter. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 W sumie, po rytualnym wyklinaniu tego zespołu ze mną na GG - jestem nadal zdumiony. Ależ to GH potrafi zniszczyć człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Z dwojga złego już lepsze foo. Maroon jest giga mega super hiper duper gównem a foo jest tylko mega super hiper dupem gównem. Reasujumąc, foo ssie mi pento. JLB je.bać foo fighters! prawda Keymaker? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 NO KUR WA !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 NO KUR WA !!!!! Dobry kurwa człowieku, przygarnij mnie na ferie do siebie, muszę sobie w GH3 pograć i hój. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Wiesz co, Fisiu, przeszłoby zimowanie u mnie, gdyby nie fakt, że okres przed- i świąteczny spędzam w Szpitalu Bielańskim Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) Wiesz co, Fisiu, przeszłoby zimowanie u mnie, gdyby nie fakt, że okres przed- i świąteczny spędzam w Szpitalu Bielańskim Że niby gdzie? Co Ci dolega? ;( Edytowane 4 Grudnia 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Druga operacja mi dolega ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Drugi odbyt mu wyprowadzą bokiem Nie gniewaj się misiu, to tylko taki żart ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi