Opublikowano 4 grudnia 200915 l No nie. Nie żartuje się z człowieka je.biącego foo fighters całą swą duszą. Edytowane 4 grudnia 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 4 grudnia 200915 l qb3ka i Bojana nie bierzcie na serio - jeden lubi FF, a drugi GH :potter: No Adaś tylko powiedział coś z sensem - no ale, on gra w Rock Banda i kupił w końcu nieprzerobioną konsolę. Czy Guitar Hero: Van Halen naprawdę przeszło bez żadnego echa ? Gra ukazała się w sieci już kilka tygodni temu, a słuch o niej zaginął jeszcze zanim się do stało
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o Nie ma nic gorszego od totalnego WT gówna.
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o E tam, "Plug in Baby" gra się fpytkę.
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Gram sobie w Guitar Hero 3 i doszedłem to walki z "bossem" I mam taki problem: tam są różne "utrudnienia" i jedno z nich to, to że samo chodzi to do pociągania strun i nie wiem jak zrobić, żeby przestało, a zazwyczja jak przeciwnik tego użyje to już po walce
Opublikowano 19 grudnia 200915 l Chłopakowi chodziło o whammy bar xD Przynajmniej tak wywnioskowaliśmy na gg ;p
Opublikowano 17 stycznia 201015 l http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=49941 jakby to była prawda to bym się porządnie zastanowił czy nie wrócić do GH.
Opublikowano 21 stycznia 201015 l No, GH:M też po tyle (pomijając fakt, że n ie ma). Co ciekawe, GH5 kosztuje już chyba normalnie...
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Może ktoś jasno i klarownie wytłumaczyć, jak wygląda kwestia importowania piosenek na dysk do użytku z poziomu GH5 ? Edytowane 27 stycznia 201015 l przez Keymaker
Opublikowano 27 stycznia 201015 l Ta gra naprawdę nie ma dla mnie żadnej wartości merytorycznej. Już World Tour jest lepszy :o Nie ma nic gorszego od totalnego WT gówna. kupic piatki, bym nie kupil (chyba, ze za grosze) ale mam pozyczona i jest od cho.lery i jeszcze ze 3 razy lepsza niz 4 oczywiscie perkusja jest do dupy, ale na gitarze niektore kawalki daja naprawde sporo radochy
Opublikowano 19 lutego 201015 l Gra ktoś na PC na gitarze w GH3? Mam potworne lagi, grać się wręcz nie da. O TTFAF mogę zapomnieć, mylę się przy banalnych rzeczach. Wygląda to tak. Nutki są już pod "koniec gryfu", wtedy następuje uderzenie, a mimo to nutka leci dalej! Często jest zaliczana, ale kiedy próbuje wyprzedzić moment w którym nutka nie ucieknie poza gryf - kończy się pomyłką. Ma ktoś jakiś pomysł?
Opublikowano 22 lutego 201015 l Lada dzien zladuje u mnie GH5 - pierwszym GH byl u mnie GH:M i zalapalem bakcyla. moje pytanie do bardziej obeznanych: jakie piosenki z polskiego PSStore sa kampatybilne z GH5? tylko te dedykowane piatce czy z innych czesci tez dzialaja?