marcin0903 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Właśnie kupiłem Megadetha, album cały, co do GnR, to już nie jest to co kiedyś, to jest zupełnie inny zespół po za wokalistą. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 "Chinese Democracy" mam na ipodzie dobre parę miechów, a jakoś nie chce mi się tego słuchać. To chyba mówi samo za siebie Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Srajta się. Może cały album to przesada, ale jest dużo dobrych piosenek choćby Chinese Democracy lub Better. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Właśnie kupiłem Megadetha, album cały, co do GnR, to już nie jest to co kiedyś, to jest zupełnie inny zespół po za wokalistą. Dobry wybór, gram trochę, prawdziwa rzeźnia. Dave Mustaine to jednak jest psychol 8) Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Marcin, i jak - album pękł w trybie perka/expert ? ;] Śmiem wątpić "Good Morning/Black Friday" to rzeźnia dla masochistów :o Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 (edytowane) Keymaker, chyba żartujesz, wszystko jest trudne jak cholera, z tym, że zagrałem kilka piosenek i odpalałem speciale i akurat kończyły mi się na początku najtrudniejszych partii. Chociaż teraz przeglądam to jest dość przyjemne granie ta Nirvana, chyba się skuszę , a Megadeth, sobie odłożę na kiedyś, tak jak Blackened, zagrałem to tak o "se" od niechcenia kiedy zawsze odpadałem na początku, a tu co? - panie, na luzie zagrane Edytowane 10 kwietnia 2009 przez marcin0903 Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Disturbed Pack 01 -Metallica Track Pack 01 -Nirvana Pack 01 -Oasis Pack 01 -The Offspring Pack 01 -Scene Pack 01 Albumow calych nie polecam bo sa imo mocno nierowne. Z pojedynczych songow: 30 Seconds To Mars -Attack -The Kill Against Me! -Stop! Airborne -Runnim' Wild All-American Rejects -Dirty Little Secrets -Move Along Bang Camaro -Rock Rebellion Black Sabbath -War Pigs Blondie -Call Me The Darkest Of The Hillside Thickets -Shhh... Devil Driver -Clouds Over California Faith No More -We Care A Lot Fall Out Boy -I Don't Care Free -All Right Now Freezepop -Sprode George Thorogood... -Bad To The Bone Glados And Jonathan Coulton -Still Alive Hinder -Use Me The Knack -My Sharona Machine Head -Aesthetics of Hate Nine Inch Nails -Last Red Hot Chili Peppers -Snow((Hey Oh)) -Under Bridge Serj Tankian -Beethoven's C*** Staind -This Is It Static-X -Push It System Of A Down -B.Y.O.B. -Toxicity The Who -Behind Blue Eyes Yeah Yeah Yeahs I jeszcze wiele wiele fajnego stafu jest.Przegladaj samemu bo tak to kazdy cos innego Ci poradzi. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Aktualnie z DLC to mam: Megadeth, album Peace Sell... but who is buying? - jest dość trudny na perce, ale jak ktoś lubi piosenkę Peace Sell z RB2 to można kupować Metallica Track Pack 01 - najlepsze DLC, brać w ciemno! R.E.M. - Losing My Religion choć banalne, to bardzo przyjemne dla ucha Number of the Beast - zarąbista piosenka szczerze polecam, jak komuś przypasowało Run to the hills z RB1 no i teraz będę się przymierzał do kupna DLC Nirvany, mam nadzieję, że się nie zawiodę Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Number of the Beast - zarąbista piosenka szczerze polecam, jak komuś przypasowało Run to the hills z RB1 Ten cover jest żałosny tak samo ja Run To The Hills. Sory, ale Iron Maiden bez wokalu Bruce'a to (pipi). Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Jest za(pipi)isty i odwal się . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Jest za(pipi)isty i odwal się . Nie jest. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Zimol - tak wyszła paczka, 8 lipiec '08: Rush - Closer To The Heart Rush - Working Man (Vault Ed.) Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) A sklepik w grze jest chyba ten sam, ale głowy nie dam, bo RB1 miałem krótko. Niedługo podrzucę audio-recki albumów Judas Priest, The Cars i The Pixies. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Zimol - tak wyszła paczka, 8 lipiec '08: Rush - Closer To The Heart Rush - Working Man (Vault Ed.) Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) A sklepik w grze jest chyba ten sam, ale głowy nie dam, bo RB1 miałem krótko. Niedługo podrzucę audio-recki albumów Judas Priest, The Cars i The Pixies. A będziesz coś nucił? Cytuj
Redmitsu 991 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Bullet for my Valentine - Waking the Demon - dobry kawalek. Szybka energiczna piosenka, szkoda jeno ze rytm sie powtarza ale i tak jest fajnie. Prosto i szybko, w refrenie daje nam kopa lamanym rytmem stopka,r+y,stopka,r+y itp, czyli na plus Dobry zakup dla drummeruf. Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Zimol - tak wyszła paczka, 8 lipiec '08: Rush - Closer To The Heart Rush - Working Man (Vault Ed.) Red Hot Chili Peppers - Tell Me Baby Red Hot Chili Peppers - Snow (Hey Oh) A sklepik w grze jest chyba ten sam, ale głowy nie dam, bo RB1 miałem krótko. Niedługo podrzucę audio-recki albumów Judas Priest, The Cars i The Pixies. W mordę Jarosława K. i jego kota... Kurde nie doszukałem się niczego takiego, muszę sprawdzić, choć RHCP i tak kupię z "Stadium Arcadium". Czyli jestem z 60MSP w plecy, kupując na sztkui.... przeżyje;] Judas Priest \m/ nie aż tak trudni jak Megadeth, a muza ma kopa. Lubię i nic na to nie poradzę, cieszę się że mój post zapoczątkował jakąś dyskusję, albo ewentualnie jest po 10tym i każdy kupuje punkty na umór :twisted2: Edytowane 11 kwietnia 2009 przez Zimol Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Kubek - coś tam ponucę. ^_^ Zaraz porównam JP i Megadeth bo właśnie ściągnąłem albumik. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 No (pipi), mam trochę jeszcze pkt i bym sobie kupił tą płyte JP, ale pytanie czy nie lepiej poczekać na Chinese Democracy? Chodzi mi generalnie by utwór grało się przyjemnie - to najważniejsze dla mnie, teraz mam kurde dylemat . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Judasi są kozaccy. Pier'dol CD. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Posłucham sobie i CD i JP i zobaczę . Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 (edytowane) Jp zajebiście się gra, piosenki są wyważone, nie ma ostrego napierdalania (Oprócz Screaming for vengeance - Ale tytuł nakazuje ;P), ale wyważone piosenki. Edytowane 11 kwietnia 2009 przez s1ntex Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 No właśnie nie wiem jak z tym GnR będzie, bo myślę, że tam nie ma napierdalania też, muszę sobie posługać i JP i GnR, wtedy może ew łyknę combo SfV + kilka piosenek z CD Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ale to są Metal Gods, a dla mnie Gunsi na CD wieją ch.jem. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Ciekaw jestem, jak rozwiążą kwestię "This is Love" Pianino grane na gitarze ? W sumie nic nowego... Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 CD to Gansi tylko z nazwy, kupiłem Judas Priest w ciemno i nie żałuję, kopie zadek muzą a piosenki nie są jakieś dla cyborgów. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 11 kwietnia 2009 Opublikowano 11 kwietnia 2009 No wiem, że GnR to już nie GnR z czasów AFD, został tylko Alex Rose, czy jak mu tam, który ma prawa do nazwy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi