Opublikowano 9 maja 200915 l Nie jest trudny i gra sie przyjemnie ale brzmienie jest nie takie do jakiego przywykles.Najlepiej posluchaj preview z poziomu konsoli.
Opublikowano 9 maja 200915 l Ej czemu Loco Choko Smooth Criminal niedobry? Jeden z lepszych singli jakieś wyszły ostatnimi czasy, dobre alternative no i cover kultowego utworu MJa. Do tego b.dobrze zrobione nutki. Hmm... Z mojego DLC, no cóż... Nie polecam albumu "Texas Flood" Stevie Ray Vaughana... Cały album jest przeraźliwie nudny, 4 piosenki brzmią prawie identycznie (a mówiąc wprost linia bassu, gitary rytmicznej i perki jest niemal identyczna;/ - wszystkie są podobne bliźniaczo do "Pride and Joy" (też dostępne na DLC) z GH3. Jedyne dobre utwory z tej płyty to: - Pride and Joy - Testify (przyjemny instrumental) - Marry Had a Little Lamb i to by było na tyle, mało jak na 1280MSP. No i trzeba choć trochę lubieć bluesa, bo inaczej to "boże nie pomoże". Pack Nirvany - po jego zakupie mam 9 utworów z płyty "Nevermind" do grania (wraz z "Drain You" i "In Bloom"), piosenki albo są łatwe i chilloutowe, albo bardzo hałaśliwe i głośne w stylu "Smells like teen spirit". Dobry pack, ale żadne wyzwanie, fajnie można pośpiewać, bo piosenki się do tego nadają. Pack Black Sabbathu - Ozzy (a dokładnie nie Ozzy, tylko ktoś robiący cover jego wokali) i spółka uderzają! Kawałek porządnej oldschoolowej muzy. Miód i orzeszki. Grałeś War Pigs w GH2? Na pewno Ci się spodoba, jeśli przypadła ta piosenka Tobie do gustu!
Opublikowano 9 maja 200915 l Chodzi mi o to ze na perkusji zle mi sie gra.Dlatego ze jestem lama i stad ta opinia.
Opublikowano 10 maja 200915 l Pack Black Sabbathu - Ozzy (a dokładnie nie Ozzy, tylko ktoś robiący cover jego wokali) i spółka uderzają! Kawałek porządnej oldschoolowej muzy. Miód i orzeszki. Grałeś War Pigs w GH2? Na pewno Ci się spodoba, jeśli przypadła ta piosenka Tobie do gustu! War Pigs nie pamiętam, ale podoba mi się Paranoid z GH3. Mam ściągać?
Opublikowano 10 maja 200915 l Pack Black Sabbathu - Ozzy (a dokładnie nie Ozzy, tylko ktoś robiący cover jego wokali) i spółka uderzają! Kawałek porządnej oldschoolowej muzy. Miód i orzeszki. Grałeś War Pigs w GH2? Na pewno Ci się spodoba, jeśli przypadła ta piosenka Tobie do gustu! War Pigs nie pamiętam, ale podoba mi się Paranoid z GH3. Mam ściągać? War Pigs > Paranoid Tak ściągaj.
Opublikowano 10 maja 200915 l "Ten" i "The Colour and The Shape" rządzą. Jeżeli ktoś lubi słuchać tych płyt w realu, grając je w RB będzie wniebowzięty. Kawałki z "Ten" nadają tej grze nowego wymiaru, przyznam, że kilka utworów grałem jak w transie, ale to głównie zasługa genialności i specyficznej liryczności samych piosenek. Zaś album Foo Fighters to miły odstresowywacz, tak samo jak "Times Like These". Jednak trzeba się przygotować na dużo partii w stylu werbel+crash-stopa-stopa z crashem-stopa-werbel+crash, itd. Anyway, z 4200 MSP zostało coś pod 1k, ale jestem zadowolony. I polecam także "Can't Stand Losing You" The Police. Jak ktoś lubi grać "Message In The Bottle" i "Roxanne"- piosenka na tym samym poziomie zaje/bistości
Opublikowano 16 maja 200915 l Ha, Harmonix sięgnęło już nawet nie do czasów mojego liceum, a podstawówki. W następnym tygodniu w Rock Band zarządzi Alice Cooper z sześcioma utworami, z czego cztery będą wersjami koncertowymi: * "Vengeance Is Mine" * "Poison" * "School's Out" (live) * "Billion Dollar Babies" (live) * "I'm Eighteen" (live) * "Under My Wheels" (live) Stawkę uzupełnia formacja Taking Back Sunday: * "Liar (It Takes One To Know One)" * "Makedamnsure" * "What's It Feel Like To Be A Ghost?" Źródło: Polygamia School's Out zawsze mi się podobało, a i Poison jest fajną pioseneczką. Chętnie je zakupię.
Opublikowano 18 maja 200915 l Na stronie http://bt.xbox-sky.cc/index.php Pojawił się torrent "Rock.Band.2.OXM.#80.DLC.PACK-Ryper" z 3 piosenkami DLC do wgrania na dysk, podobno działa. Zawsze mnie to ciekawiło, czemu wcześniej nie byo czegoą takiego.
Opublikowano 18 maja 200915 l Na stronie http://bt.xbox-sky.cc/index.php Pojawił się torrent "Rock.Band.2.OXM.#80.DLC.PACK-Ryper" z 3 piosenkami DLC do wgrania na dysk, podobno działa. Zawsze mnie to ciekawiło, czemu wcześniej nie byo czegoą takiego. Spróbuj i opisz. Co to za piosenki?
Opublikowano 18 maja 200915 l 1. Freezepop's "Sprade" 2. Count Zero "Shake" 3. Bang Camaro's "Rock Rebellion" ot, co 8)
Opublikowano 18 maja 200915 l Łe, to się nie opłaca. Niezłe jajca by były jakby można było w ten sposób wszystkie songi z całego DLC zhax0wać.
Opublikowano 19 maja 200915 l Czy to nie piractwo? Jak można to kradniemy taaa? Hahahaha... i ten to mówi, który pożyczał kombinowal byle by zagrać w piracką Metallikę przed premierą i zalansować, że ma pierwszy i powiedzieć "Haha, Pelipe frajer jesteś" xD
Opublikowano 19 maja 200915 l Czy to nie piractwo? Jak można to kradniemy taaa? Hahahaha... i ten to mówi, który pożyczał kombinowal byle by zagrać w piracką Metallikę przed premierą i zalansować, że ma pierwszy i powiedzieć "Haha, Pelipe frajer jesteś" xD Cicho Najważniejsze, że się udało Edytowane 19 maja 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 20 maja 200915 l Ej, sorry ale od postu adaśka ostatniego to od kierwy spam;/ wysłać wam linki do pobrania tlenu/gg/aima/msn? To naprawdę ułatwia komunikacje, tam możecie sobie popisać i powysyłać emotikony, a ten kącik to jeden wielki śmietnik momentami. <_< Edytowane 20 maja 200915 l przez Zimol
Opublikowano 26 maja 200915 l Będę miał w najbliższym czasie do wydania punkty i planuję kupić sobie 7 piosenek do Rock Banda. Zaznaczę, że obecnie gram na gitarze. Jeśli chodzi o gust muzyczny to praktycznie wszystko, oprócz pop-rocku. Planuję kupić: - Disturbed (2 piosenki) - Coś The Who i Metallici (2 piosenki) I zostały mi 3 do kupienia. Polecacie coś?
Opublikowano 26 maja 200915 l Kup całą Metallicę, jeśli podoba Ci się, któryś z utworów, jeśli masz wybierać to koniecznie weź Ride the lightning i jeśli ogarniesz to Blackened, w ostateczności AJFA, które złą piosenką nie jest, ba jest świetną, aczkolwiek strasznie długą przez co nie dokońca ją lubię jak Blackened lub RTL. Edytowane 26 maja 200915 l przez marcin0903