.... 2 Opublikowano 16 czerwca 2009 Autor Opublikowano 16 czerwca 2009 Na Led Zeppelin to w ogóle bym nie liczył, nigdy. no gdzies tam jeszcze przy pierwszym rb czytalem, ze aby wsadzic utwor do gry to nie bierze sie byle empetrojki czy plytki audio tylko trzeba miec dostep do tych tasm co sie na nich w studio nagrywalo (master recording (?)) a LZ nie chce by ktos im w tych tasmach grzebal za to o deep purple sobie mozemy pomarzyc takie child in time by z pewnoscia wpadlo na moj dysk Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Wiadomo, że nie mp3, ze zwykłej mp3 nie wyciągniesz perkusji, gitary, bassu, wokalu. Trzeba "grzebać". A Page i spółka udzielili wywiadu kiedyś w którym sprzeciwili się wizji gier muzycznych ("Zabawka", "Nieprawdziwa muzyka" etc.) więc dupa zbita. Ja tylko czekam na wydanie GH:WT na PC i wtedy DLC z RB + setki customów (mówie głównie o percę) za darmo i witam! jakby jeszcze RB wyszło na PC, uch.. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 16 czerwca 2009 Opublikowano 16 czerwca 2009 Wiadomo, że nie mp3, ze zwykłej mp3 nie wyciągniesz perkusji, gitary, bassu, wokalu. Trzeba "grzebać". A Page i spółka udzielili wywiadu kiedyś w którym sprzeciwili się wizji gier muzycznych ("Zabawka", "Nieprawdziwa muzyka" etc.) więc dupa zbita. Ja tylko czekam na wydanie GH:WT na PC i wtedy DLC z RB + setki customów (mówie głównie o percę) za darmo i witam! jakby jeszcze RB wyszło na PC, uch.. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Wie ktoś jak wygląda sprawa z "wymienianiem się" DLC? Bo jak wiemy, jak coś ściągniemy, to jest to zapisywane i możemy to ponownie ściągnąć. Czy dałoby się np. jeżeli ktoś by się zalogował na moje konto, mógłby ściągnąć na swoim x'ie DLC, które ja mam? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 Działałoby bodajże tylko na Twoim profilu i tylko online, bo konsola jest zmieniona. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 A Day to Remember "The Downfall of Us All" Bad Religion "21st Century Digital Boy" Chiodos "I didn't Say I Was Powerful, I said I was a Wizard" Escape the Fate "The Flood" Underoath "Reinventing Your Exit" Maroon 5 "Little of Your Time" Maroon 5 "Makes Me Wonder" Maroon 5 "Wake Up Call" Nowe DLC. Wiem, że jestem gejem, ale jak będę miał punkty to biorę Maroon 5. Wiem, że to pop i w ogóle szit, ale akurat miałem kiedyś to płytkę i mi się podobała, teksty znam i w ogóle. Ryra mnie wasza opinia Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 20 czerwca 2009 Opublikowano 20 czerwca 2009 A ja yebie maroona i biore paczke 5 utworkow wyzej ; ) Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Wczoraj sobie przeglądałem DLC w RB w poszukiwaniu jakichś bardziej agresywnych kawałków. Efekt: Jak to wygląda?! Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Zobacz sobie bass Trasher. :] Cytuj
Mikes 65 Opublikowano 30 czerwca 2009 Opublikowano 30 czerwca 2009 Czy tylko mi się marzy jakiś postrock? (pipi)a strasznie zwlekam z zakupe, ale jakbym dostał, nie wiem Mogwai pack, explosions in the sky pack albo GYBE pack to bym sie zesrał ze szczescia. Zazwyczaj kawałki dają rade pod wzgledem muzycznym, zwłaszcza perkusyjnie, (pipi) z wokalem xD Cytuj
miki77 16 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Polski Behemoth w Rock Band - http://www.vg247.com/2009/07/02/green-day-...band-next-week/ Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Czekam już na orgazm drummersów. :> Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 ej no, a mi się ikskloc zepsuł Cytuj
jarken 33 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Powiem jedno: THX Harmonix za odwagę. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 Nie no ja aukrat by to kupił dla czystej grzany ze względu na wokal ; p. Zjedz kota xD! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 łykam bez popity Behcia, Canibali i Slejera Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 o zesz, tego bym sie nie spodziewal. NAJS Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 A o Cannibal Corpse nikt nie wspomniał Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 A o Cannibal Corpse nikt nie wspomniał No mówiłem, biorę Canibali też, ale wiesz Nasz Behcio światową gwiazdą się tutaj staje Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 No, a jak, za nie długo nie będziemy krzyczeć "Spooooooort the warrrr, waaaaarrrrr suppppoooorrrrrttttt, the war is sport..." tylko "Zjedzzzzzz kotttaa, kaka demonium!!" xDDD Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Polski Behemoth w Rock Band Tyle znanych i dobrych polskich kapel rockowych, a oni tu z jakimiś zupełnie nieznanymi podwórkowymi grajkami wyjeżdząją. Gdzie Feel, Kombii, Budka Suflera się pytam?! A tak na serio to gratulacje dla chłopaków, ciekawe czy liczba fanów im się po tym zwiększy. Dobrze, że Harmonix decyduje się wprowadzić do DLC takich rzeźników jak Canibal Corpse. Fajnie by było jakby w końcu wypuścili jakieś GH/RB w wersji Hardcore od 18-21 lat, bez żadnej cenzury, ucinania kawałków (gdzie reszta Raining Blood?!) z morderczą track listą. Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Albo by się przydał taki srogi DLC w stylu RB AC/DC. Na przykład daliby takiego Slayera \m/ Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Nie ma szans, to się nie sprzeda. :> Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 No ty byś nie kupił, bo wolisz popierdółki, ale mnie by się tam takie coś podobało Zresztą fanów Slayera jest w pizdu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi