Pelipe 236 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 no ja slejera bym łyknął obowiązkowo. Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Tak, Bojan, brawo, napisałem to, bo popatrzyłem tylko przez pryzmat samego siebie. Doobrze! Po prostu gry muzyczne, to nadal i będą nadal casual games i dużo lepiej rozejdą się gry z piosenkami lajtowymi, powered by MTV and VIVA Polska, niż Slayery, Behemothy czy inne Cat Killers, gdzie jest milion nutek na sekundę a stopa napierdala szybciej, niż moja ręka podczas trzepania mustanga. Poza tym sama muzyka jest tylko i wyłącznie dla dużo mniejszej grupy osób. Trzeba byłoby być kretynem marketingowym, aby taka gra wyszła. (Choć nie powiem, sam bym chętnie w to pograł) Edytowane 3 lipca 2009 przez s1ntex Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Sintex dobrze mowi.Dlatego taki siet jest w postaci DLC i dobrze.Ja bym nie kupil z pewnoscia czegos czego bym pewnie nawet nie umial skonczyc. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 Nie no wiadomo, ale zawsze to jakaś odskocznia dla ludzi którzy lubią trochę bardziej hardkorowe rzeczy. Ja tam się ciesze że sobie pogram Behcia, Cannibali i za(pipi)iste Black Magic Slejera. gdzie jest milion nutek na sekundę a stopa napierdala szybciej, niż moja ręka podczas trzepania mustanga. Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 a jestem ciekaw kiedy harmonix wrzuci j rock do swojej gry ;> Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 a jestem ciekaw kiedy harmonix wrzuci j rock do swojej gry ;> x japan jest chyba w tej liście 20 darmowych songów do sciagniecia Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Po prostu gry muzyczne, to nadal i będą nadal casual games i dużo lepiej rozejdą się gry z piosenkami lajtowymi, powered by MTV and VIVA Polska, niż Slayery, Behemothy czy inne Cat Killers, gdzie jest milion nutek na sekundę a stopa napierdala szybciej, niż moja ręka podczas trzepania mustanga. Poza tym sama muzyka jest tylko i wyłącznie dla dużo mniejszej grupy osób. pier,dolłem Edytowane 3 lipca 2009 przez Fisiu Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 a jestem ciekaw kiedy harmonix wrzuci j rock do swojej gry ;> x japan jest chyba w tej liście 20 darmowych songów do sciagniecia No jest I.V. ale osobiście dla mnie ta piosenka jest (pipi)owa Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 3 lipca 2009 Opublikowano 3 lipca 2009 (edytowane) Uff, poprawiłem to, ja ze swojej stroyn chcę tylko polecić Bang Camaro, zespół za(pipi)iście niedoceniony, doceniony tylko przez ekipę MTV Games chyba A tego jest jeszcze więcej, czysty rock, nie będę (pipi)a udawał znawcy, że jest to jakiś progresywny alternatywny rock zmieszany z nurtem psychodelistycznym, po prostu dobre granie chłopaków Edytowane 4 lipca 2009 przez s1ntex Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Andrzej, od FF jest chyba najwięcej kawalków w grze, w każdej grze muzycznej masz coś od nich, więc ich to już starczy. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 MOR FÓ FAJTERZ KURNA! WYPJERDALAJ Cytuj
jarken 33 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Widzę, że nadal robicie z tego działu śmietnisko... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 jarken, ten śmietnik to właśnie cały urok tego działu, np. ta dyskusja o The Killers ;P, albo o Fó Fajterz i inne Cytuj
canuks 63 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Uff, poprawiłem to, ja ze swojej stroyn chcę tylko polecić Bang Camaro, zespół za(pipi)iście niedoceniony, doceniony tylko przez ekipę MTV Games chyba A tego jest jeszcze więcej, czysty rock, nie będę (pipi)a udawał znawcy, że jest to jakiś progresywny alternatywny rock zmieszany z nurtem psychodelistycznym, po prostu dobre granie chłopaków dobre to jest , mi się podoba nawet bardzo Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Haha, gdyby nie nasze wojenki to ten dział już by dawno upadł Żeby się jarken nie gniewał napiszę coś na temat: The Police polecam. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Haha, gdyby nie nasze wojenki to ten dział już by dawno upadł Żeby się jarken nie gniewał napiszę coś na temat: The Police polecam. Ja polecam The Straż Pożarna. he, he Teraz dopiero pomyślałem, że sprzedałem RB2, a kupiłem DLC Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Teraz dopiero pomyślałem, że sprzedałem RB2, a kupiłem DLC Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 lipca 2009 Opublikowano 4 lipca 2009 Haha, gdyby nie nasze wojenki to ten dział już by dawno upadł Żeby się jarken nie gniewał napiszę coś na temat: The Police polecam. Ja polecam The Straż Pożarna. he, he Teraz dopiero pomyślałem, że sprzedałem RB2, a kupiłem DLC Ej te spojlery to mój sposób na chowanie sucharów! Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Jutro Behemocik, ktoś kupuje jutro? Jak tak to gramy Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ja jak dasz mi konsolę ;/, no kurde, musiała mi się zepsuć akurat teraz ;x Cytuj
rafal_roma 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ja sobie kupię Behemotha Dla jaj. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Ja jak dasz mi konsolę ;/, no kurde, musiała mi się zepsuć akurat teraz ;x No nieeeeeeeeeeeeee nie masz konsoli i jeszcze MSP mi kradniesz :C Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Kto pierfszy ten leprzy ;P, qb3k, szybko sobie przypomniałeś, ja mam punkty za pół darmo, ty masz gry za darmo, więc bądź cicho ;xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi