Opublikowano 7 lipca 200915 l http://www.youtube.com/watch?v=fzb-ROHOPaU - pjerdole, nie gram tego... patrzcie tylko (pipi)a na to...
Opublikowano 7 lipca 200915 l Sama stopa to nie problem na początku ale później... i te przejścia :o, ej czy ja mam tylko wrażenie że typu gra na no fail mode? Edytowane 7 lipca 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 7 lipca 200915 l I o to wlasnie chodzi ze to nie jest dla normalnych ludzi ;/ I o to wlasnie chodzi ze to nie jest dla normalnych ludzi ;/
Opublikowano 7 lipca 200915 l Ech myślałem, że będzie troche prostsze, a tu lipa, no nic dam sobie z tym spokuj i kupię tylko Slayera, no i ew. coś z poprzednich DLC, zobaczy się jeszcze
Opublikowano 7 lipca 200915 l :wtf: poje.bany jest on jakiś... co to miało być !!?!!?!?!?!!?!?@??!@?!@?#?#!?E#@e
Opublikowano 8 lipca 200915 l Najlepszy kawałek z wczorajszej paczki. Na gitarze gra się świetnie. Wczorajsze kawałki mają trudniejszy hard na perkusji, niż większość utworów na expert.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Wiesz blindz0r na luzie by zrobił myślę FC, tyle, że on już napisał, że nie gra więcej w RB i nie kręci więcej filmików, więc teraz o miano najlepszego drummersa powalczą kknyras i azzureaction ew. someguy z naciskiem na tych 2 pierwszych
Opublikowano 9 lipca 200915 l azzureaction? Dobre sobie, Someguy / DoddyQuan125 / IBiteMuchHarder360 / IBitePrettyHard / kknyrass / mrallen95 / OneStrangePlayer / ThePhoenixThree + może jeszcze orangecountydrums44 / + Ci co nie mają filmów na YT i nie są znani na scenie. Azuri jest jak NoodsNoodle, fajnie grają, fajne filmy, ale nie ten poziom, no nie ten poziom hardkorowy, co panowie wyżej.
Opublikowano 9 lipca 200915 l dokładnie, Azuri i NoodsNoodle w większości to FC z jakiś popowych nut, jakoś bez wodotrysków. IMO kkyrnas i santos92(dobrze piszę?) najlepsi.
Opublikowano 9 lipca 200915 l Dobra może z tym Azurim przesadziłem, ale jak patrzę to tylko istnieją someguy i kknyras, bo po prostu jak oglądałem sobie filmiki to tylko ich filmiki mi wyszukiwało, może jakoś tak formułowalem zapytanie ze innych omijało, nie wiem, ja widzę someguya i kknyrasa i tyle w mojej opinii
Opublikowano 10 lipca 200915 l Lol, koleś robi tylko 5 gwiazdek na piosence, której nikt z nas w życiu nie przejdzie na xpie. Nie no, zwykła ciota. A stopa na Destroyera mi wygląda. Edytowane 10 lipca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 10 lipca 200915 l Dobra może z tym Azurim przesadziłem, ale jak patrzę to tylko istnieją someguy i kknyras, bo po prostu jak oglądałem sobie filmiki to tylko ich filmiki mi wyszukiwało, może jakoś tak formułowalem zapytanie ze innych omijało, nie wiem, ja widzę someguya i kknyrasa i tyle w mojej opinii ja jeszcze jednak dodalbym blindz0ra. azurie sie wypalil, aktualnie na wypaleniu jest noods ale wczesniejsze jego filmiki naprawde sa swietne ( everlong, colony of birchmen ).