Skocz do zawartości

Rock Band DLC

Featured Replies

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 42,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Slayer urywa łeb przy samej dUpie. Brać bez żadnego gadania.

Opublikowano

Sama stopa to nie problem na początku ale później... i te przejścia :o, ej czy ja mam tylko wrażenie że typu gra na no fail mode?

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

Najlepszy kawałek z wczorajszej paczki. Na gitarze gra się świetnie.

Wczorajsze kawałki mają trudniejszy hard na perkusji, niż większość utworów na expert.

Opublikowano

Wiesz blindz0r na luzie by zrobił myślę FC, tyle, że on już napisał, że nie gra więcej w RB i nie kręci więcej filmików, więc teraz o miano najlepszego drummersa powalczą kknyras i azzureaction ew. someguy z naciskiem na tych 2 pierwszych

Opublikowano

azzureaction? Dobre sobie, Someguy / DoddyQuan125 / IBiteMuchHarder360 / IBitePrettyHard / kknyrass / mrallen95 / OneStrangePlayer / ThePhoenixThree + może jeszcze orangecountydrums44 / + Ci co nie mają filmów na YT i nie są znani na scenie.

Azuri jest jak NoodsNoodle, fajnie grają, fajne filmy, ale nie ten poziom, no nie ten poziom hardkorowy, co panowie wyżej.

Opublikowano

dokładnie, Azuri i NoodsNoodle w większości to FC z jakiś popowych nut, jakoś bez wodotrysków.

IMO kkyrnas i santos92(dobrze piszę?) najlepsi.

Opublikowano

Dobra może z tym Azurim przesadziłem, ale jak patrzę to tylko istnieją someguy i kknyras, bo po prostu jak oglądałem sobie filmiki to tylko ich filmiki mi wyszukiwało, może jakoś tak formułowalem zapytanie ze innych omijało, nie wiem, ja widzę someguya i kknyrasa i tyle w mojej opinii

Opublikowano

aha.

co to za stopa?

Ludzka?

Opublikowano

Lol, koleś robi tylko 5 gwiazdek na piosence, której nikt z nas w życiu nie przejdzie na xpie. Nie no, zwykła ciota.

A stopa na Destroyera mi wygląda.

Edytowane przez qb3k

Opublikowano
Dobra może z tym Azurim przesadziłem, ale jak patrzę to tylko istnieją someguy i kknyras, bo po prostu jak oglądałem sobie filmiki to tylko ich filmiki mi wyszukiwało, może jakoś tak formułowalem zapytanie ze innych omijało, nie wiem, ja widzę someguya i kknyrasa i tyle w mojej opinii

ja jeszcze jednak dodalbym blindz0ra.

azurie sie wypalil, aktualnie na wypaleniu jest noods ale wczesniejsze jego filmiki naprawde sa swietne ( everlong, colony of birchmen ).