marcin0903 1 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 Tak, ale nie liczyłem Blinda, bo po prostu już nie będzie grał, tak napisał w profilu, a ten filmik nakręcił bo koleś mu jeszcze nie zapłacił za IONa Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 10 lipca 2009 Opublikowano 10 lipca 2009 BTW. wątpię Ale do tematu, tak przeglądałem sobie teraz DLC i Green Day nie dla mnie, a Mayhem to na perkę coś szukałem i obowiązkowo Black Magic, ale też Hammer Smashed Face kupię, by sprawdzić szybkość stopy ;D, ale też po prostu spróbować to zagrać, choć wiem, że będzie ciężko. Inne mnie w sumie nie interesują bo nie zagram ich póki co. No i jeszcze ze starszych to This Calling sobie przetestuję, nie wiem czy zagram, ale piosenka strasznie mi się podoba . Cytuj
Zimol 85 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Hmm... Relacja z zakupów... kupiłem dla beki i z sentymentu lat gimnazjalych Green Day - Know Your Enemy i Cały Evanescence pack... nie polecam... wręcz odradzam, przeciętne perki, beznadziejne gitary, czyli znajdziecie mnóstwo lepszych utworów na Marketplace. Kupiłem Behemota... nie powiem, poza "wokalem" który dla mnie pierdoli całe świetne wrażenie z instrumentów, to jest świetny kawałek, który polecam. Polak potrafi. Kupiłem jeszcze parę rzeczy, ale nie zdążyłem ograć... Cya! Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 12 lipca 2009 Opublikowano 12 lipca 2009 Hm.. ja chętnie spróbował bym Behemotha, ale to na perkę, a jak każdy wie ta piosenka jest insane na perce . Cytuj
Kacper20 0 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Ciekaw jestem, czy ukaze sie Phantom of the Opera Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Jak już wydali taką paczkę Ironów, to wątpie, żeby pojawiały się kolejne kawałki osobno. Choć z Megadeth tak było.(Reszta płyty "Peace Sells...But Who's Buying?" a potem piosenka "Sleepwalker" w którymś tam packu) Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Metallica, KoL, Rise Against i Maroon kupione :] Wieczorem zdam relację. Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Metallica kupione :] Wieczorem zdam relację. O MÓJ BOŻE, NIE WIERZE! TY METALLICE!? Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Metallica, KoL, Rise Against i Maroon kupione :] Wieczorem zdam relację. Grałem jeno na drumsach, zastrzegam. Będzie ranking wg trudności *Maroon 5- poziom "Losing My Religion". Do pogrania, pośpiewania, ale nie do bicia rekordów. Dobrze sprawdzi się na imprezach, gdzie nie wszyscy lubią rocka, a chociaż jedną piosenkę z tej paczki z jakiejś tam Vivy czy MTV skojarzą. *Kings of Leon- bardzo miło się gra. Jednak utwór "Crawl" nie pasuje mi do Rock Banda. Jest zbyt monotonny. Zamiast tego wrzuciłbym np. "Use Somebody" lub spokojne "Revelry". "Closer" też by dało radę. No ten "Crawl" mi nie pasuje po prostu. *Rise Against- bardzo miłe zaskoczenie. Nie spodziewałem się zbyt wiele, jednak gra się znakomicie. Ciekawe rytmy, wymagają trochę skilla, jednak dają dużo funu. Najlepsza dla mnie paczka jaką dzisiaj zakupiłem. *Metallica- nie dostajemy piosenek jak w GH, ale bardziej kompozycje Granie co chwilę czegoś innego przez 10 minut trochę męczy. Jednak fun z tego jest, mniejszy niż przy RA, ale jest. Nie żałuję zakupu- będzie co masterować No i muszę powiedzieć, że wszystkie piosenki zagrałem na sightreadzie na 5 gwiazdek, oprócz "Blackened", który ma na początku jakiś poje.bany chart, ale pewnie obczaję to niedługo. Wiem, słaby "wyczyn" Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 Qb3k, IMO ten chart nie jest po(pipi)any, jedziesz normalnie wg rytmu jak leci, a potem, tylko dokładasz 2 stopy przed i za czerw-żółty i po zawodach, poćwicz w practice 5 min i załapiesz, ja aktualnie ciągle się męcze by wykręcić na Blackened 5*. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 21 lipca 2009 Opublikowano 21 lipca 2009 No, podejrzewam, że będzie z tym jak z podobnym momentem w "Chop Suey", który teraz przeważnie robię na 100% Muszę gdzieś to usłyszeć po prostu, jak wiem, co mam grać to gram. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Sry za double post. Ściągnąłem "Dammit". To jest poje.bane. Pierwszy raz chyba zfailowałem, bo po prostu dłużej nie mogłem. Po prostu ręka mi się męczy O_o Z nowych zakupów mogę polecić "Stricken", QotSA i "Synchronicity II". "Buddy Holly" jest za łatwe (99% i 5 gold starsów na sightreadzie). Fajne jest także "Breaking the Girl" RHCP, będę na tym ćwiczył rolle ze zmienianiem padów Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 Miałeś sobie kupić Behemotha i Ironów popowa biczo, to byś dopiero grał trudną perkę. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 (edytowane) Qb3k też miałem do niedawna problemy z takimi szybkimi partiami, ale spróbuj jak najmniej ruchów robić i graj luźno tą reką, bo ja na początku grałem trochę sztywniej. PS. Jutro będę miał punkty i tak planuję kupić: - Waking The Demon (160msp) - Black Magic (160msp) - Clouds Over California (160msp) - This Calling (160msp|) - Sleepwalker (160msp) - Boston Track Pack (800msp) w sumie wychodzi 1600 msp, ale jeszcze kurcze myślałem nad Moving Pictures Rushu, jakoś mnie całość nie porywa za bardzo, więc dam sobie spokuj. PRzejść powinienem wszystko, tylko mogę się ooooookroooopnie pomęczyć z This Calling i Clouds Over California, ale po to chcę te songi by się po prostu podszkolić i w końcu to znów jakieś wyzwanie Edytowane 22 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 22 lipca 2009 Opublikowano 22 lipca 2009 No wiadomo, This Calling i Clouds Over California i jazda dwoma szpytami po destroyerze Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Tak myślę czy kupić zamiast Clouds Over California, Critical Acclaim . Cytuj
Redmitsu 975 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 critical acclaim > clouds over california. Cytuj
jarken 33 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Nie bluźnij. Masz już jeden kawałek Avenged Sevenfold, bierz DevilDrivera. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Posłucham Jarkena , teraz pytanie odnośnie Boston Track Pack, tak szczerze, warty tych 800msp, bo tak myślałem by go kupić, ale nigdy nie był priorytetem . Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 A obczailes paczke RUSH'a?Mnie bardziej podeszla. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 23 lipca 2009 Opublikowano 23 lipca 2009 Rush też po 800msp, tak? Bo tak właśnie się wachałem , no ktoś jeszcze może wyrazi swą opinię ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi