Opublikowano 24 lipca 200915 l W przyszłym tygodniu: Blink-182 "Down" Blink-182 "Feeling This" Blink-182 "The Rock Show" Damone "Out Here All Night" KISS "100,000 Years (Live)" KISS "Deuce (Live)" KISS "Parasite (Live)" Weezer "My Name is Jonas" Weezer "Pork and Beans" Weezer "Undone - The Sweater Song" Pewnie kupię 2 pierwsze piosenki Weezera i zastanowię się mocno nad Blinkiem. Widać, że DLC idzie teraz w pop, a więc czekam na jakąś paczuszkę Foo
Opublikowano 24 lipca 200915 l W przyszłym tygodniu: Blink-182 "Down" Blink-182 "Feeling This" Blink-182 "The Rock Show" Damone "Out Here All Night" KISS "100,000 Years (Live)" KISS "Deuce (Live)" KISS "Parasite (Live)" Weezer "My Name is Jonas" Weezer "Pork and Beans" Weezer "Undone - The Sweater Song" Pewnie kupię 2 pierwsze piosenki Weezera i zastanowię się mocno nad Blinkiem. Widać, że DLC idzie teraz w pop, a więc czekam na jakąś paczuszkę Foo weź spier'dalaj. Kurde, KISS to rozumiem, ale takich popowych gówienek jak Weezer czy blink które sie gra do dupy, syfem zalewają music store :<<<
Opublikowano 24 lipca 200915 l No w końcu jakaś alternatywa dla alternatywy. Powyższe fraza jest trochę mądra, możecie się z nią trochę męczyć :> Dosyć mam paczek Ironuf, Mety, i innych Behemothów. Fajnie mieć coś mocniejszego, no ale ileż można. Pop-rock FTW!
Opublikowano 24 lipca 200915 l Autor ostatnie posty przeczytam pozniej my name is jonas n a p i e r d a l a m y brakuje mi juz tylko avalanche dla mnie i miss murder dla mojej dziewczyny bez kitu rock band rozku<ekchu>rwia wszystko dodam jeszcze, ze dobrze ze bartka zbanowano bo mnie w k u r wial jak z metallcy szydzil ciekawe ile postow mozna polaczyc? cos mi swita, ze blok to pedal ale glowy nie dam
Opublikowano 25 lipca 200915 l A głowa zdrowa? xD (bez obrazy) Ktoś sprawdzał cały album Pearl Jama na perkę? Coś mi się wydaję, że ktoś w tym temacie pisał, że na perkę jest kijowy, ale jeszcze chciałbym się spytać .
Opublikowano 25 lipca 200915 l A głowa zdrowa? xD (bez obrazy) Ktoś sprawdzał cały album Pearl Jama na perkę? Coś mi się wydaję, że ktoś w tym temacie pisał, że na perkę jest kijowy, ale jeszcze chciałbym się spytać . Jest wy.(pipi)any na perkę. Nie jest to napie.rdalanie jak "Visions", tylko dobre, skillowe rytmy, których wymasterowanie trochę zajmuje. Mam ok. 5 piosenek z "Ten" i ciągle jej gram, FCa żadnego. Zresztą- jak lubisz Pearl Jam to się zesrasz grając to
Opublikowano 25 lipca 200915 l Szczerze? - średnio lubię Pearl Jam i stąd się wacham . A co do paczki Rush to już sam nie wiem, podoba mi się trochę piosenek z Bostonu i w sumie więcej niż w Rushu, bo w Rush to w sumie głównie YYZ i Tom Sawyer, którego cover mi starcza, czyli zostaje samo YYZ, jest coś godnego polecenia w paczce Rushu? Jeszcze raz przesłuchałem piosenki same i byłem w przekonaniu, że biorę Boston, ale popatrzyłem sobie jeszcze na drum charty i okazuje się, że w Bostonie choć fajne piosenki to jest to denne i powtarzalne stukanie, a w Rushu są fajny charty i kilka fajnych piosenek, reszta ujdzie, więc biorę Rasza . Edytowane 25 lipca 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 25 lipca 200915 l Nie słuchaj Kuby, lepiej sam zobacz drum chart jaki jest w Pearl Jamie. Fanboj to Ci powie, że nawet Foo Fighters ma wykręcone solówki na gitarze...
Opublikowano 26 lipca 200915 l Nie słuchaj Kuby, lepiej sam zobacz drum chart jaki jest w Pearl Jamie. Fanboj to Ci powie, że nawet Foo Fighters ma wykręcone solówki na gitarze... To już więcej solówek ma chyba Jonas Brothers od Foo. Poprock ssie <_< Edytowane 26 lipca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 26 lipca 200915 l Przy PJ sama ta muzyka mnie usypia więc daruję sobie. A co do Jonas to co ty (pipi)a od nich chcesz. Drzonas Braderz eFTeWu!!!
Opublikowano 26 lipca 200915 l Idźcie w pizde kindermetale. No ku.rwa solówki w graniu tylko akordami
Opublikowano 30 lipca 200915 l Blink 182 Pack- bardzo fajnie się gra na perce, można poćwiczyć szybkie partie na jednej ręce, jak ktoś lubi to polecam a jak nie to też polecam. Weezer Pack 02- kupować tylko jak się lubi ich muzykę. Skill do tego w ogóle nie jest potrzebny, także trochę się zawiodłem.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Nowa płyta Pearl Jam także w Rock Band. I to w dniu premiery! łeeee... Mogli dać w dniu premiery "Endgame" Megadeth'u
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Eja, mi coś świta, że jakiś Snup Dog miał się ukazać czy jakiś inny czarny szit, ale nie wiem czym to się skończyło. Może jeszcze pooperacyjna narkoza ze mnie nie zeszła i po prostu nie zauważyłem :zolwik:
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Eja, mi coś świta, że jakiś Snup Dog miał się ukazać czy jakiś inny czarny szit, ale nie wiem czym to się skończyło. Może jeszcze pooperacyjna narkoza ze mnie nie zeszła i po prostu nie zauważyłem :zolwik: Nie było Snoop Dogga, więc Rock bęc sprzedałem.
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l The Band "Chest Fever (LIVE)" Gorillaz "Clint Eastwood" Gorillaz "Feel Good Inc." Gorillaz "Re-Hash" Janis Joplin "Piece of My Heart" Jefferson Airplane "White Rabbit" The Who "Magic Bus (Live at Leeds)"
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l Ciekawą zależność zauważyłem...Mianowicie, wychodzi nowe Guitar Hero i zawiera w sobie kilka piosenek użytych wcześniej w RB, a z kolei Rock Band powoli uzupełnia ewentualne zaległości. Na przykład Gorillaz - "Feel Good Inc." będzie jeszcze przed premierą nowego GH, brak Lenny'ego Kravitza Harmonix nadrobiło z nawiązką w stosunku do WT. W World Tour było kilka piosenek z RB, tak samo jest z GH: Van Halen. RB vs GH - 666:0
Opublikowano 7 sierpnia 200915 l A w Rock Band można mieć +/- 800 piosenek, a w GH.. hm około 100 dlc albo mniej i do tego Metallica, Smash Hits, Van Halen za które trzeba płacić jak za normalną grę Rock Band RLZ!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!oneone!!1111!!11
Opublikowano 18 września 200915 l 20 września do ściągnięcia z Music Store będzie album Pearl Jam "Backspacer". * "Gonna See My Friend" * "Got Some" * "The Fixer" * "Johnny Guitar" * "Just Breathe" * "Amongst the Waves" * "Unthought Known" * "Supersonic" * "Speed of Sound" * "Force of Nature" * "The End" Cena oczywiście 1440MP.