Opublikowano 6 grudnia 200915 l Twoje dane zna cały świat, jesteś w internecie! A ty pelipe wal się na ryj- twoje już dawno nieśmieszne wiadomości na laście ignoruję, a bardziej korzystam z FB niż NK- także mam cie w du.pie. Możesz w ogóle grać na ps3 albo siedzieć przy kompie? Nie dostałeś szlabanu za napicie się piwa? Jeszcze coś?
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Wiecie, że jego stary szefuje w poznańskim Tesco i robił wałki w Championie na trylogii "Władcy Pierścieni" ? Tego nic nie jest w stanie przebić o(pipi) xD Edytowane 6 grudnia 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Ej, dobra, wczoraj jak wbiłem w nocy na foruma to podpity byłem. Jest beka, ale shaltujcie z tymi hejtami i pociskami jeden i drugi (q i P) ;]
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Dobra jest już ok, Kubek puścił mi dobrego żarta na gg i jest spoko. koniec offa. PS. Fajny mam nick na PSN? Edytowane 6 grudnia 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 6 grudnia 200915 l Dobra jest już ok, Kubek puścił mi dobrego żarta na gg i jest spoko. koniec offa. PS. Fajny mam nick na PSN? Chujowy, a na dodatek z błędem. Edytowane 6 grudnia 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Zakupiłem paczki Nirvany i Slipknota + singiel Bat Country. Świetne kawałki, a gra się równie wspaniale.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Trwa tygodniowa obniżka ceny paczki singli No Doubt. Posiada to ktoś w ogóle ?
Opublikowano 8 grudnia 200915 l "Don't Speak" jest bardzo ładną piosenką. Poza tym jest to klasyka MTV lar '90.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l "bardzo ładną piosenką" xD Ale muszę przyznać, że mam do tego kawałka sentyment, głównie ze względu na wspomnienie z dzieciństwa, tak samo mam np. z "Final Countdown"
Opublikowano 8 grudnia 200915 l "bardzo ładną piosenką" xD Ale muszę przyznać, że mam do tego kawałka sentyment, głównie ze względu na wspomnienie z dzieciństwa, tak samo mam np. z "Final Countdown" Ty się nie liczysz, lubisz Fooshit.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l To powiedział Fistach, ale od nie od dziś wiadomo, że foo to są bezjajecznie i kompletnie nieutalentowane muzycznie pokraki, czego np. nie można powiedzieć o Dżejmsie Hetfildzie, który jest za(pipi)istym gitarzystą, tylko że wokal troche siada z racji wieku.
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Szczerze to wolałbym już na Openera, gdyż zapowiedzieli Pearl Jam Edytowane 10 grudnia 200915 l przez qb3k
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Szczerze to wolałbym już na Openera, gdyż zapowiedzieli Pearl Jam On po prostu za dużo naoglądał się Kolesia Gita...
Opublikowano 10 grudnia 200915 l Szczerze to wolałbym już na Openera, gdyż zapowiedzieli Pearl Jam aj, nie marudź, chodz na Sonisphere!
Opublikowano 10 grudnia 200915 l nie bo nie gra foo i ch.uj Przecież to oczywista oczywistość, że Kuban każdemu z organizatorów postawiłby parówe, gdyby Foociągi mogły zagrać. Edytowane 10 grudnia 200915 l przez Fisiu