Skocz do zawartości

Rock Band DLC

Featured Replies

Opublikowano

Twoje dane zna cały świat, jesteś w internecie!

A ty pelipe wal się na ryj- twoje już dawno nieśmieszne wiadomości na laście ignoruję, a bardziej korzystam z FB niż NK- także mam cie w du.pie. Możesz w ogóle grać na ps3 albo siedzieć przy kompie? Nie dostałeś szlabanu za napicie się piwa?

Jeszcze coś?

• Odpowiedzi 537
  • Wyświetleń 41,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Wiecie, że jego stary szefuje w poznańskim Tesco i robił wałki w Championie na trylogii "Władcy Pierścieni" ? Tego nic nie jest w stanie przebić :teehee::teehee::teehee::teehee::teehee:

o(pipi) xD

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Dobra jest już ok, Kubek puścił mi dobrego żarta na gg i jest spoko.

koniec offa.

PS. Fajny mam nick na PSN?

Edytowane przez Pelipe

Opublikowano

Dobra jest już ok, Kubek puścił mi dobrego żarta na gg i jest spoko.

koniec offa.

PS. Fajny mam nick na PSN?

Chujowy, a na dodatek z błędem.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Nie przez 2 s? A to może :E

Opublikowano

Zakupiłem paczki Nirvany i Slipknota + singiel Bat Country. Świetne kawałki, a gra się równie wspaniale.

Opublikowano

"bardzo ładną piosenką" xD Ale muszę przyznać, że mam do tego kawałka sentyment, głównie ze względu na wspomnienie z dzieciństwa, tak samo mam np. z "Final Countdown" ;)

Opublikowano

"bardzo ładną piosenką" xD Ale muszę przyznać, że mam do tego kawałka sentyment, głównie ze względu na wspomnienie z dzieciństwa, tak samo mam np. z "Final Countdown" ;)

Ty się nie liczysz, lubisz Fooshit.

Opublikowano

A ty Metallicę.

Przecież Foo ma takie solówy jak Meta Intra, skończ.

Opublikowano

Jakość kawałka jest przecież uwarunkowana długością solówki, c'nie.

Opublikowano

To powiedział Fistach, ale od nie od dziś wiadomo, że foo to są bezjajecznie i kompletnie nieutalentowane muzycznie pokraki, czego np. nie można powiedzieć o Dżejmsie Hetfildzie, który jest za(pipi)istym gitarzystą, tylko że wokal troche siada z racji wieku.

Opublikowano

Szczerze to wolałbym już na Openera, gdyż zapowiedzieli Pearl Jam :)

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Szczerze to wolałbym już na Openera, gdyż zapowiedzieli Pearl Jam :)

On po prostu za dużo naoglądał się Kolesia Gita...

Opublikowano

nie bo nie gra foo i ch.uj

Przecież to oczywista oczywistość, że Kuban każdemu z organizatorów postawiłby parówe, gdyby Foociągi mogły zagrać.

Edytowane przez Fisiu