Opublikowano 28 września 201014 l ANTHRAX W RB - PROPSUJĘ W CHUJ ! ORANIE DUPY TO SPRAWDZONE INFO !!! Edytowane 28 września 201014 l przez Keymaker
Opublikowano 5 października 201014 l O DLC z tego tygodnia z lekką obsuwą: Plastic News - RyBy DLC 5 X
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Ja tam nie liczę, aczkolwiek dopadł mnie delikatny marazm, jeżeli o DLC chodzi. Przebudzę się pewnie, jak kupię/pozyskam w końcu perkę, klawisze i Squiera :potter: Wtedy wyłączam czat na Facebooku i hulaj dusza :potter:
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Huehue dorobiłem się dzisiaj 400+ piosenek w bibliotece RB3 Słabo. Hint: nigdy nie kupiłem żadnego albumu w całości, co najwyżej jakieś paczki. Dla mnie to sukces
Opublikowano 15 stycznia 201114 l E, jak to jest gdy gram na konsoli kumpla i tam mam profil i sciagam DLC. Jak bede mial swoja konsole to moge jakos odzyskac swoje rzeczy?
Opublikowano 15 stycznia 201114 l Przenosisz swój profil na pendrive'a, kopiujesz na swoją konsolę i przenosisz licencję na stronie www + ściągasz od nowa całe DLC.
Opublikowano 16 stycznia 201114 l Trololololol! Wytykam nieznajomość tematu Polygamii! Banialuki na 102! :potter: Edytowane 16 stycznia 201114 l przez Keymaker
Opublikowano 25 stycznia 201114 l mam pytanie - chciałem dzisiaj wciągnąć "Synthesized" Symbion Project do RB2. Wbijam w store i nie ma tego utworu :< na stronie i wiki jest... Czyżby to był utwór dostępny tylko dla którejśc konkretnej części? Jeśli tak to czemu nie zaznaczyli tego na swojej stronie ? ;/
Opublikowano 25 stycznia 201114 l A według Wiki jest dostępny tylko na X360. Z RBN jest taki fail, że tylko X ma swoje XNA i system płacenia autorom, więc na pozostałe konsole (teraz to już tylko PS3, z Wii koniec) przechodzą tylko te popularniejsze, żeby opłacało się zatrudnić osobną firmę do płacenia autorom. No, albo coś podobnego - w każdym razie, kawałka na PS3 nie ma i możesz mieć nadzieję, że może kiedyś go dodadzą albo czekać, aż złamią PS3 na tyle, żeby można było edytować DLC...
Opublikowano 25 stycznia 201114 l no właśnie jak kupowałem to na firmowym X360 No tak patrze, że jest ten RBN, ale myślałem, że kawałki z tego są dostępne w Rock Bandowym Music store.. To jak ja sie mam dostać do tego kawałka ?