qb3k 946 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 W przyszłym tygodniu: Blink-182 "Down" Blink-182 "Feeling This" Blink-182 "The Rock Show" Damone "Out Here All Night" KISS "100,000 Years (Live)" KISS "Deuce (Live)" KISS "Parasite (Live)" Weezer "My Name is Jonas" Weezer "Pork and Beans" Weezer "Undone - The Sweater Song" Pewnie kupię 2 pierwsze piosenki Weezera i zastanowię się mocno nad Blinkiem. Widać, że DLC idzie teraz w pop, a więc czekam na jakąś paczuszkę Foo Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 W przyszłym tygodniu: Blink-182 "Down" Blink-182 "Feeling This" Blink-182 "The Rock Show" Damone "Out Here All Night" KISS "100,000 Years (Live)" KISS "Deuce (Live)" KISS "Parasite (Live)" Weezer "My Name is Jonas" Weezer "Pork and Beans" Weezer "Undone - The Sweater Song" Pewnie kupię 2 pierwsze piosenki Weezera i zastanowię się mocno nad Blinkiem. Widać, że DLC idzie teraz w pop, a więc czekam na jakąś paczuszkę Foo weź spier'dalaj. Kurde, KISS to rozumiem, ale takich popowych gówienek jak Weezer czy blink które sie gra do dupy, syfem zalewają music store :<<< Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 24 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 No w końcu jakaś alternatywa dla alternatywy. Powyższe fraza jest trochę mądra, możecie się z nią trochę męczyć :> Dosyć mam paczek Ironuf, Mety, i innych Behemothów. Fajnie mieć coś mocniejszego, no ale ileż można. Pop-rock FTW! Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 24 lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2009 ostatnie posty przeczytam pozniej my name is jonas n a p i e r d a l a m y brakuje mi juz tylko avalanche dla mnie i miss murder dla mojej dziewczyny bez kitu rock band rozku<ekchu>rwia wszystko dodam jeszcze, ze dobrze ze bartka zbanowano bo mnie w k u r wial jak z metallcy szydzil ciekawe ile postow mozna polaczyc? cos mi swita, ze blok to pedal ale glowy nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 A głowa zdrowa? xD (bez obrazy) Ktoś sprawdzał cały album Pearl Jama na perkę? Coś mi się wydaję, że ktoś w tym temacie pisał, że na perkę jest kijowy, ale jeszcze chciałbym się spytać . Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 A głowa zdrowa? xD (bez obrazy) Ktoś sprawdzał cały album Pearl Jama na perkę? Coś mi się wydaję, że ktoś w tym temacie pisał, że na perkę jest kijowy, ale jeszcze chciałbym się spytać . Jest wy.(pipi)any na perkę. Nie jest to napie.rdalanie jak "Visions", tylko dobre, skillowe rytmy, których wymasterowanie trochę zajmuje. Mam ok. 5 piosenek z "Ten" i ciągle jej gram, FCa żadnego. Zresztą- jak lubisz Pearl Jam to się zesrasz grając to Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 (edytowane) Szczerze? - średnio lubię Pearl Jam i stąd się wacham . A co do paczki Rush to już sam nie wiem, podoba mi się trochę piosenek z Bostonu i w sumie więcej niż w Rushu, bo w Rush to w sumie głównie YYZ i Tom Sawyer, którego cover mi starcza, czyli zostaje samo YYZ, jest coś godnego polecenia w paczce Rushu? Jeszcze raz przesłuchałem piosenki same i byłem w przekonaniu, że biorę Boston, ale popatrzyłem sobie jeszcze na drum charty i okazuje się, że w Bostonie choć fajne piosenki to jest to denne i powtarzalne stukanie, a w Rushu są fajny charty i kilka fajnych piosenek, reszta ujdzie, więc biorę Rasza . Edytowane 25 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 25 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2009 Nie słuchaj Kuby, lepiej sam zobacz drum chart jaki jest w Pearl Jamie. Fanboj to Ci powie, że nawet Foo Fighters ma wykręcone solówki na gitarze... Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Nie słuchaj Kuby, lepiej sam zobacz drum chart jaki jest w Pearl Jamie. Fanboj to Ci powie, że nawet Foo Fighters ma wykręcone solówki na gitarze... To już więcej solówek ma chyba Jonas Brothers od Foo. Poprock ssie <_< Edytowane 26 lipca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Przy PJ sama ta muzyka mnie usypia więc daruję sobie. A co do Jonas to co ty (pipi)a od nich chcesz. Drzonas Braderz eFTeWu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 26 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2009 Idźcie w pizde kindermetale. No ku.rwa solówki w graniu tylko akordami Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 30 lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2009 Blink 182 Pack- bardzo fajnie się gra na perce, można poćwiczyć szybkie partie na jednej ręce, jak ktoś lubi to polecam a jak nie to też polecam. Weezer Pack 02- kupować tylko jak się lubi ich muzykę. Skill do tego w ogóle nie jest potrzebny, także trochę się zawiodłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 2 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2009 Nowa płyta Pearl Jam także w Rock Band. I to w dniu premiery! łeeee... Mogli dać w dniu premiery "Endgame" Megadeth'u Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Eja, mi coś świta, że jakiś Snup Dog miał się ukazać czy jakiś inny czarny szit, ale nie wiem czym to się skończyło. Może jeszcze pooperacyjna narkoza ze mnie nie zeszła i po prostu nie zauważyłem :zolwik: Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 4 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2009 Eja, mi coś świta, że jakiś Snup Dog miał się ukazać czy jakiś inny czarny szit, ale nie wiem czym to się skończyło. Może jeszcze pooperacyjna narkoza ze mnie nie zeszła i po prostu nie zauważyłem :zolwik: Nie było Snoop Dogga, więc Rock bęc sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 The Band "Chest Fever (LIVE)" Gorillaz "Clint Eastwood" Gorillaz "Feel Good Inc." Gorillaz "Re-Hash" Janis Joplin "Piece of My Heart" Jefferson Airplane "White Rabbit" The Who "Magic Bus (Live at Leeds)" Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 Ciekawą zależność zauważyłem...Mianowicie, wychodzi nowe Guitar Hero i zawiera w sobie kilka piosenek użytych wcześniej w RB, a z kolei Rock Band powoli uzupełnia ewentualne zaległości. Na przykład Gorillaz - "Feel Good Inc." będzie jeszcze przed premierą nowego GH, brak Lenny'ego Kravitza Harmonix nadrobiło z nawiązką w stosunku do WT. W World Tour było kilka piosenek z RB, tak samo jest z GH: Van Halen. RB vs GH - 666:0 Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 7 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2009 A w Rock Band można mieć +/- 800 piosenek, a w GH.. hm około 100 dlc albo mniej i do tego Metallica, Smash Hits, Van Halen za które trzeba płacić jak za normalną grę Rock Band RLZ!!!!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!oneone!!1111!!11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 Nikt ci nie każe kupować. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2009 A fakt i tak pozostaje faktem ze gh ssie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 2 września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 września 2009 Bat Country <3<3;3;);];}=D;P;>XD<3!!1111 Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 2 września 2009 Udostępnij Opublikowano 2 września 2009 *__* Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 11 września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 września 2009 2 piosenki Tenacious D będą. "Tribute" i "Rock Your Socks" \m/\m/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Wallerot 5 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 20 września do ściągnięcia z Music Store będzie album Pearl Jam "Backspacer". * "Gonna See My Friend" * "Got Some" * "The Fixer" * "Johnny Guitar" * "Just Breathe" * "Amongst the Waves" * "Unthought Known" * "Supersonic" * "Speed of Sound" * "Force of Nature" * "The End" Cena oczywiście 1440MP. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 18 września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 września 2009 za duzo tego pearl jamu ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi