jarken 33 Opublikowano 9 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 marca 2010 (edytowane) Prawda: http://www.rockband.com/forums/showthread.php?t=185259 "Additionally, a special version of Lady Gaga's "Poker Face" made famous by South Park's Eric Cartman, will also be available in the Rock Band Music Store next week." LoL Edytowane 9 marca 2010 przez jarken Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2010 Ta wersja jest przekozacka Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 10 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 marca 2010 Kupuję całą paczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 12 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2010 Lady Gaga "Bad Romance" Lady Gaga "Just Dance" Lady Gaga "Monster" Lady Gaga "Poker Face" 3 Doors Down "It's Not My Time" Mute Math "Control" South Park "Poker Face (Cartman version)" The Subways "Oh Yeah" The Subways "Rock & Roll Queen" Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 12 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza
Xymek 62 Opublikowano 13 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2010 Ok to chyba dobre forum i odpowiedni topic do zadania pytania na temat DLC do Rock Banda na PS3. Wczoraj stalem sie szczesliwym posiadaczem Rock Band i zestawu instrumentow (nareszcie) i tu mam pytanie...chcialbym zakupic jakies DLC...problem w tym ze na polskim PS Store wogole nie ma DLC do Rock Band (pewnie dlatego ze gra nie jest oficjalnie dostepna w naszym kraju)...postanowilem w takim razie zalozyc sobie konto na UK PS Store i tu oczywiscie DLC sa dostepne...ale z kolei nie moge nic kupic bo mam polska karte do platnosci elektronicznych...i tu moje pytanie - czy w takim razie jest jakis sposob na zakup DLC do Rock Banda dla przecietnego polaka???? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 13 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 marca 2010 (edytowane) No np. gra z Ameryki i kanadyjski sklep, skoro masz już odpowiednią kartę. Edytowane 13 marca 2010 przez Sikor Cytuj Odnośnik do komentarza
.... 2 Opublikowano 19 marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 marca 2010 X Tracks - ?0.99/?1.49/$1.99 each X ? "Blue Spark"(also playable via LEGO Rock Band) X ? "The Hungry Wolf" X ? "I Must Not Think Bad Thoughts" X ? "Los Angeles" Also available as "X Pack 01" for ?3.49/?5.29/$6.99. And the rest - ?0.99/?1.49/$1.99 each (* =$0.99 tracks) Little Fish ? "Am I Crazy" (Free Track. Also playable via LEGO Rock Band) Little Fish ? "Bang Bang" * Little Fish ? "Darling Dear" * Ace Frehley ? "Outer Space" Carrie Underwood ? "All-American Girl" (also playable via LEGO Rock Band) OneRepublic ? "Stop & Stare" (also playable via LEGO Rock Band) Look out for them from March 25th on the PlayStation Store. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 20 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 marca 2010 Nic. Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 25 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2010 Jimi Hendrix - "Axis: Bold as Love" (cała płyta) Klyk Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 25 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2010 Czy jak sciągne jakies piosenki to będą dzialac w RB The Beatles? Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 25 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2010 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2010 HENDRIX !!!! <FAP FAP FAP FAP FAP FAP FAP...n> Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 kwietnia 2010 Anberlin - Feel Good Drag Hawk Nelson - Live Life Loud Skillet - Monster Superchick - Stand in the Rain Switchfoot - Meant to Live Thousand Foot Krutch - Fire It Up Może wreszcie coś nowego zakupię. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 Pomóżcie, bo nie ogarniam tego nigdy... Jeśli wezmę kartę z moim kontem do kumpla, żeby u niego kupić i ściągnąć DLC, to będzie przypisane do jego konsoli, czy do mojego konta? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sikor 1 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 PS3 do konsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 (edytowane) Pomóżcie, bo nie ogarniam tego nigdy... Jeśli wezmę kartę z moim kontem do kumpla, żeby u niego kupić i ściągnąć DLC, to będzie przypisane do jego konsoli, czy do mojego konta? On na swojej konsoli będzie mógł uruchamiac pobraną zawartosc na kazdym koncie, ale te pliki będą przypisane do twojego konta, ale jak juz pobierzesz DLC na swojej konsoli, to zeby grac w pobraną zawartosc będziesz musial byc zalogowany na koncie, do ktorego przypisany jest ten DLC mam nadzieje, ze pomoglem Edytowane 5 kwietnia 2010 przez Norbi13 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 Czyli nie będę miał problemów z odpaleniem tego DLC na mojej konsoli offline? Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 kwietnia 2010 Czyli nie będę miał problemów z odpaleniem tego DLC na mojej konsoli offline? U niego nie i u siebie jak bedziesz gral na swoim profilu(tym z ktorego sciagales DLC) tez nie na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2010 Serj Tankian - Empty Walls Serj Tankian - Sky is Over Smash Mouth - All Star The Used - Blood on My Hands The Used - Born to Quit The Used - The Taste of Ink Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 9 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2010 "The item you are buying is subject to usage restrictions. You can use this item on the first Xbox 360 console that you download it with. Access to this item will also be granted to all users on this first console. If you transfer the item using a memory unit or other storage device, you will also be able to use it on other Xbox 360 consoles, but you'll need to sign in to Xbox LIVE with your Xbox LIVE account on that console before accessing the item." Serio nie będę mógł odpalić tego na mojej konsoli, jak ściągnę z mojego konta u kumpla? O_o Cytuj Odnośnik do komentarza
Darko. 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 No przecież pisze jak byk, że musisz być podłączony do live'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Gówniany bezsens. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 kwietnia 2010 Ostatnim dobrym DLC był Rust In Peace, teraz znowu kaka demona jest :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Serj jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi