Opublikowano 21 marca 200916 l Ktoś chętny dziś na wspólne granie w RB1? : P Ja gitara/bass expert, wymiatacz ze mnie marny i na trudniejszych utworach zdarzy się ratowanie mnie, ale gram dla fun'u. Jakby co mój GT: "rav27". Nie mam narazazie żadnego DLC, oprócz tego darmowego. Jestem jeszcze młodziak, więc przez mic'a mam głos dziecinny dosyć.
Opublikowano 21 marca 200916 l Ktoś chętny dziś na wspólne granie w RB1? : P Ja gitara/bass expert, wymiatacz ze mnie marny i na trudniejszych utworach zdarzy się ratowanie mnie, ale gram dla fun'u. Jakby co mój GT: "rav27". Nie mam narazazie żadnego DLC, oprócz tego darmowego. Jestem jeszcze młodziak, więc przez mic'a mam głos dziecinny dosyć. Na dniach będę mieć RB1, to możemy kiedyś pyknąć. Najlepiej weekendy, bądź wieczory w dni powszednie
Opublikowano 21 marca 200916 l Wchodzę tylko only gitara/vok, bo palca mam wybitego/połamanego i graj sobie tu na perce ;D
Opublikowano 29 marca 200916 l Jak tylko jestem online to zapraszać Gitara Expert Bass Expert Perka Expert Wokal Expert
Opublikowano 4 kwietnia 200915 l Dzisiaj o 21 30 jestem na live i gram w GH Metallica. Zapraszam wszystkich chętnych.
Opublikowano 10 kwietnia 200915 l Kto dziś na GH: Metallica robić achievy za band. Ja mogę Gitara/wokal. O której wam pasuje?
Opublikowano 1 lipca 200915 l Ja się piszę na czwartek lub poniedziałek, bo mają mi monterzy kabelek od neta puścić do drugiego pokoju. Póki co mogę grać na Medium... A i czy ma ktoś z was kodzik na 48h XBL GOLD ? Jak nie to robię XBL na 3 profilu ;D Tak więc GT podam jak będzie ok wszystko smile.gif A i gram tylko na gitarce Edytowane 2 lipca 200915 l przez sroxer
Opublikowano 14 sierpnia 200915 l kto chetny na rock band 2 ps3 (wow) pisac PSN BoroBoroo mam spore dlc wiec moze cos sie strafi
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l To posiadaczy gier NTSC nie łączy z graczami PALowskimi na PS3? Jezu, jak mi się marzy takie coś w Gearsach
Opublikowano 15 sierpnia 200915 l W Smesz Hyta w niedziele ktoś chce pograć? Tylko ten termin pasuje, bo w poniedziałek wyjeżdżam.