Skocz do zawartości

Szukam Zespołu

Featured Replies

Opublikowano

Ktoś chętny dziś na wspólne granie w RB1? : P Ja gitara/bass expert, wymiatacz ze mnie marny i na trudniejszych utworach zdarzy się ratowanie mnie, ale gram dla fun'u. Jakby co mój GT: "rav27". Nie mam narazazie żadnego DLC, oprócz tego darmowego. Jestem jeszcze młodziak, więc przez mic'a mam głos dziecinny dosyć.

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej Też jestem nowy i mimo, że posiadam cały komplet do RB, to w Rock Band 2 zacząłem dopiero dzisiaj grać Na razie perkusja/gitara na easy, ale powoli próbuję przeskoczyć na medium (ale bez większy

Opublikowano
Ktoś chętny dziś na wspólne granie w RB1? : P Ja gitara/bass expert, wymiatacz ze mnie marny i na trudniejszych utworach zdarzy się ratowanie mnie, ale gram dla fun'u. Jakby co mój GT: "rav27". Nie mam narazazie żadnego DLC, oprócz tego darmowego. Jestem jeszcze młodziak, więc przez mic'a mam głos dziecinny dosyć.

Na dniach będę mieć RB1, to możemy kiedyś pyknąć. Najlepiej weekendy, bądź wieczory w dni powszednie :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tylko jestem online to zapraszać

Gitara Expert

Bass Expert

Perka Expert

Wokal Expert :P

Opublikowano

Gramy coś dziś wieczorem w Rock Band 2?

Opublikowano

Gra ktoś dziś w RB lub RB2? =)

Opublikowano

Dzisiaj o 21 30 jestem na live i gram w GH Metallica. Zapraszam wszystkich chętnych.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja się piszę na czwartek lub poniedziałek, bo mają mi monterzy kabelek od neta puścić do drugiego pokoju. Póki co mogę grać na Medium... A i czy ma ktoś z was kodzik na 48h XBL GOLD ? Jak nie to robię XBL na 3 profilu ;D Tak więc GT podam jak będzie ok wszystko smile.gif

A i gram tylko na gitarce :):D

Edytowane przez sroxer

Opublikowano
Gracie tez na weselach?

Hehe... Ja przynajmniej nie... xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

To posiadaczy gier NTSC nie łączy z graczami PALowskimi na PS3? Jezu, jak mi się marzy takie coś w Gearsach :rolleyes: