Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Ja chyba że coś wypadnie:D Porobimy achivmentyy !!?? (pipi)a sory adaś ze nie odbierałem requesta, bo golda nie mam, a kodu nie chciałem marnować. Dziś pogramy.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Aa ok ale to około 18 bo jak mówiłem coś mi wypadło i mam jeszcze jednego na gitarke/bas
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l To posiadaczy gier NTSC nie łączy z graczami PALowskimi na PS3? Jezu, jak mi się marzy takie coś w Gearsach nom, gry sa region free ale granie online to juz regiony sa. wiec tak jak mowisz, palowi nie zagraja z ntsc ;]
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l o to śmiesznie a ty masz pal czy ntsc Ma NTSC, patrz wyżej. A patent świetny, w tym aspekcie PS3>X360.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Akurat nie w każdej grze to sprawdza się. W RB2 praktycznie zawsze grałem z amerykanami online, ciężko byłoby zebrać zespół bez nich.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l Akurat nie w każdej grze to sprawdza się. W RB2 praktycznie zawsze grałem z amerykanami online, ciężko byłoby zebrać zespół bez nich. A po co grać w RB z kimś kogo się nie zna? IMO to żadna frajda.
Opublikowano 16 sierpnia 200915 l "nom, gry sa region free ale granie online to juz regiony sa. wiec tak jak mowisz, palowi nie zagraja z ntsc ;]" Tylko w niektórych grach jak RB, Motorstorm i kilka innych.
Opublikowano 9 września 200915 l Beatlesi w piątek/weekend? Głównie chodzi mi o achievy bandowe, GSy i Challenge. Kolejność nieprzypadkowa
Opublikowano 10 września 200915 l ja pitole ale z was acziwmentowe dziwki Przecież ta gra dopiero co wyszła a wy macie już prawie ją scalakowaną omg
Opublikowano 10 września 200915 l nie, ja perka. Potem mogę na jakieś elo lenonowe solówki wejść, albo pośpiewać.
Opublikowano 12 września 200915 l Szukam kogoś do Guitar Hero: Metallica Mogę grać na: Gitara: Hard/Expert (w większości Hard) Bass: Hard Platforma- PS3 Edytowane 12 września 200915 l przez jamaniek
Opublikowano 16 września 200915 l dobra, mam bitelsów. Proponuję w piątek pograć, porobić acziwy. 1. Pelipe
Opublikowano 16 września 200915 l mnie możesz dopisać, ale musimy się umówić konkretnie, nie jak ostatnio ;d