Skocz do zawartości

Szukam Zespołu

Featured Replies

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 8,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej Też jestem nowy i mimo, że posiadam cały komplet do RB, to w Rock Band 2 zacząłem dopiero dzisiaj grać Na razie perkusja/gitara na easy, ale powoli próbuję przeskoczyć na medium (ale bez większy

Opublikowano
Ja chyba że coś wypadnie:D

Porobimy achivmentyy !!??

(pipi)a sory adaś ze nie odbierałem requesta, bo golda nie mam, a kodu nie chciałem marnować. Dziś pogramy.

Opublikowano
To posiadaczy gier NTSC nie łączy z graczami PALowskimi na PS3? Jezu, jak mi się marzy takie coś w Gearsach :rolleyes:

nom, gry sa region free ale granie online to juz regiony sa. wiec tak jak mowisz, palowi nie zagraja z ntsc ;]

Opublikowano
o to śmiesznie :D a ty masz pal czy ntsc

Ma NTSC, patrz wyżej.

A patent świetny, w tym aspekcie PS3>X360.

Opublikowano

Akurat nie w każdej grze to sprawdza się. W RB2 praktycznie zawsze grałem z amerykanami online, ciężko byłoby zebrać zespół bez nich.

Opublikowano
Akurat nie w każdej grze to sprawdza się. W RB2 praktycznie zawsze grałem z amerykanami online, ciężko byłoby zebrać zespół bez nich.

A po co grać w RB z kimś kogo się nie zna? IMO to żadna frajda.

Opublikowano

"nom, gry sa region free ale granie online to juz regiony sa. wiec tak jak mowisz, palowi nie zagraja z ntsc ;]"

Tylko w niektórych grach jak RB, Motorstorm i kilka innych.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Beatlesi w piątek/weekend? Głównie chodzi mi o achievy bandowe, GSy i Challenge. Kolejność nieprzypadkowa ;)

Opublikowano

Ja mogę grać na basie, bo jest supcio w tych Bitelsach ^^

Opublikowano

Szukam kogoś do Guitar Hero: Metallica :)

Mogę grać na:

Gitara: Hard/Expert (w większości Hard)

Bass: Hard

Platforma- PS3

Edytowane przez jamaniek

Opublikowano

Także z chęcią zagram.