Skocz do zawartości

Szukam Zespołu

Featured Replies

• Odpowiedzi 88
  • Wyświetleń 8,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Hej Też jestem nowy i mimo, że posiadam cały komplet do RB, to w Rock Band 2 zacząłem dopiero dzisiaj grać Na razie perkusja/gitara na easy, ale powoli próbuję przeskoczyć na medium (ale bez większy

Opublikowano

to fajno, myślę, że trzeba będzie na ten czas adasia albo kubka dorwać, bo niestety ja na perce nie pogram bo pedał mi się złamał.

Opublikowano

Dzięki za grę. Najważniejsze achievementy zostały nabite.

Edytowane przez jarken

Opublikowano

Kurcze też bym chciał, ale nie mogłem ;(. Mogłem skorzystać z oferty Jarkena : P. Dobra mniejsza z tym, chce ktoś jutro pograć, i for fun i dla achievementów :)?

Opublikowano

Witam, jestem nowy w temacie, właśnie sobie kupiłem guitar hero 5 na ps3 i gram na easy, nie zjedżcie po mnie, juro na medium spróbuje ;p W każdym razie szukam osób chętnych do gry, niech mnie dodaja do przyjaciół.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hej ;) Też jestem nowy i mimo, że posiadam cały komplet do RB, to w Rock Band 2 zacząłem dopiero dzisiaj grać :D Na razie perkusja/gitara na easy, ale powoli próbuję przeskoczyć na medium (ale bez większych sukcesów ;)). Wszystko jeszcze przede mną. Możecie mnie dodawać do Friends Listy ;)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam wokalisty/zespołu do paru challengosów na Expercie (PS3). Umi kto tu śpiewać?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Gitara/bas : Hard/Expert

Perkusja: w/w

Wokal: beginner hahaha

Gh3, Gh:M , RB1