Skocz do zawartości

Sprzęt grający - testy i recki.

Featured Replies

• Odpowiedzi 105
  • Wyświetleń 21,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Masorz jest fanbojem Gitar Hiroł, jego opinia nie jest w jakikolwiek sposób opiniotwórcza :potter:   Jeżeli chcecie grać w jak największą ilość gier z obu serii, to jedynym sensownym rozwiązaniem je

Opublikowano

To napewno dziala z zwykla perka, a co do iona to nie wiem. domyslam sie ze ten caly JLC to gra na ionie?

Opublikowano

HG? Nie kumam.

Hemp Gru xD

Opublikowano

Fail że nie wiecie kto to JLC.

Opublikowano

Dziś przyszła paka z Band hero i oczywiście pierwsze co złożyłem to perke (pierwszy raz mam okazje na tym czymś grać :P). Perkusja robi wrażenie, metalowe rurki, twardy plastik etc (nie miałem styczności z innymi zestawami, więc nie moge porównać). Ogólnie myślałem że dostane zabawke, która się rozleci szybko a jest lepiej niż dobrze :). Gitary nie testowałem, ale wygląda na także solidną deche :D. Ogólnie to bardzo trudne to band hero, na easy niektórych piosenek nie idzie zagrać huh xD. No cóż ide dalej trenować, może jakimś cudem przebije się przez easy ;).

Opublikowano

Za parę tygodni przerzucisz się na hard/expert i będziesz się śmiał z trudności BH :)

Opublikowano

Fail że nie wiecie kto to JLC.

Raczej fail że wiesz kto/co to JLC ;) normalnego człowieka raczej to nie interesuje.

Opublikowano

Wiem kto to JLC, tylko dla mnie to zwykły pajac. Dlatego mnie on <<jebie>>

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ojciec naprawił mi stopę. Tera to jest miazga, bo jest cięższa, dzięki czemu łatwiej się naciska ^^

20100123170142.jpg

20100123170155.jpg

Opublikowano

I tak rozłupie ci się plastik przy bolcu ^^