Opublikowano 3 stycznia 201015 l http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=rockband&message.id=37318 No do końca nie wiem czy działa ale JLC takiego chyba używa więc chyba działa
Opublikowano 3 stycznia 201015 l To napewno dziala z zwykla perka, a co do iona to nie wiem. domyslam sie ze ten caly JLC to gra na ionie?
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Dziś przyszła paka z Band hero i oczywiście pierwsze co złożyłem to perke (pierwszy raz mam okazje na tym czymś grać ). Perkusja robi wrażenie, metalowe rurki, twardy plastik etc (nie miałem styczności z innymi zestawami, więc nie moge porównać). Ogólnie myślałem że dostane zabawke, która się rozleci szybko a jest lepiej niż dobrze . Gitary nie testowałem, ale wygląda na także solidną deche . Ogólnie to bardzo trudne to band hero, na easy niektórych piosenek nie idzie zagrać huh xD. No cóż ide dalej trenować, może jakimś cudem przebije się przez easy .
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Za parę tygodni przerzucisz się na hard/expert i będziesz się śmiał z trudności BH
Opublikowano 5 stycznia 201015 l Fail że nie wiecie kto to JLC. Raczej fail że wiesz kto/co to JLC normalnego człowieka raczej to nie interesuje.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Wiem kto to JLC, tylko dla mnie to zwykły pajac. Dlatego mnie on <<jebie>>
Opublikowano 23 stycznia 201015 l Ojciec naprawił mi stopę. Tera to jest miazga, bo jest cięższa, dzięki czemu łatwiej się naciska
Opublikowano 23 stycznia 201015 l On jest rozpieszczany przez grubą rybę z Sieradza, więc się go nie słuchaj bojan :*.