Gość ragus Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Dzień dobry. W tym temacie chwalimy się swoimi cudami do GH/RB. Jakieś modyfikacje, ciekawe nakładki, jakieś naklejki itd. To zacznę. Gitarka z WT obłożona nakejkami z zestawu . Cytuj
DeadFish 0 Opublikowano 10 marca 2009 Opublikowano 10 marca 2009 Patrzcie co się dzieje z lakierem jak strumując jeździ się po nim paznokciami Naklejek nie naklejam, jakoś mnie nie kręcą. Cytuj
ping 9 048 Opublikowano 11 marca 2009 Opublikowano 11 marca 2009 Muszę się pochwalić że chyba zażegnałem problem pedału od ION-a który rozwścieczał sąsiadkę - wziąłem case od gitary, napakowałem ręcznikami, na to położyłem stopkę i dzisiaj nikt do mnie nie przybiegł, nie wiem czy wytłumiło czy po prostu nikogo na dole nie było ale jestem pozytywnej myśli Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi