Redmitsu 971 Opublikowano 27 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 Ja nie moge przejsc everlonga =/ Szlak mnie trafia. Nie umiem sie wbic w rytm i troche dam rade po czym wymiekam i padam na cycki =/ Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 27 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2009 zamiast trzech stupek do graj 2 normalnie jak grałeś przedtem, do tego momętu. A jak są Drum Fill-e to zatrzymaj grę odpocznij chwilę i nie wykorzystuj star powera, dzięki temu fille będą pojawiały się co chwilę i będziesz miał mniej szans na failowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 próbowałem tym sposobem ale coś mi nie wychodzi, już ręce mi o(d)padają... Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 To jest naprawdę trudne. No troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
AdaSKo2211 1 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 hehe i Dead ma kluche w gaciach teraz i będzie nażekał że hopo w Rock band jest beznadziejne :lol3: Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) To jest naprawdę trudne. No troche. xDDD Edytowane 28 Marca 2009 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Bo jest Ale chylę czoła, i to bardzo. Ile na TTFAF? Edytowane 28 Marca 2009 przez DeadFish Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) ...And Justice For All na 5* na dramzach. Fotkęsa zarzucę wkrótce. Edytowane 28 Marca 2009 przez Pelipe Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 ttfaf lekko ponad 500. jako ze lubie bang camaro :shifty: no i mistrza detonatora. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Uzny bocie :o Nie myślałeś o wystawieniu usługi robienia achievementów na Allegro? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
DeadFish 0 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Kiedy zacząłeś grać w gry muzyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 I jaka jest Twoja ulubiona srednica galki ocznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Uzny kiedy będziesz z Veliosem w redakcji engarde? Sorry że zaofftopuje, Loco, czemu MS Ci zablokował konto? Pytam zapobiegawczo żebym nie stracił swojego dobytku (wtedy xboxy z grami lecą na allegro). Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 (edytowane) Chyba to gdzies sobie skopiuje i bede wklejal bo juz chyba 10 raz pisze to Podczas pobytu za granica zaplacilem za subskrypcje roczna karta z banku w ktorym wtedy mialem konto.Konto jakis czas pozniej zamknalem i wrocilem do PL.Wtedy zaczalem otrzymywac maile od nich : Dear Przemek Iskra, We are contacting you because we have been unable to charge your credit card for your Xbox Live 12 mo. Gold Membership service(s) being billed to you through Microsoft Online Services. The following credit card is the current payment method on your billing account: Credit card type: VISA To avoid an interruption of your services or to reactivate suspended service(s), please provide a valid credit card and a current expiration date. If payment is due for other Microsoft services purchased with the above card, those services may also be affected. To check pricing details, and to confirm your account information and payment options, go to: http://billing.microsoft.com If you have already resolved this issue, please disregard this notice and accept our thanks. Thank you for using Microsoft Online Services. Xbox LIVE Team Gwoli wyjasnienia oplate za 12 miesiecy uiscilem.Problemem wydaje mi sie jest to ze status tego doladowania byl "renewal" czyli ze po danym okresie kasa miala automatycznie splynac za kolejny rok.Swoja droga nie przyuwazylem nigdzie takiej opcji gdzie bym to mogl zmienic.Nie wiem jakimi mechanizmami sie tam kieruje w M$ ale wyniuchali ze karta juz nie dziala wiec ow status renewal nie moglby byc spelniony.Poprosili o podanie nastepnej karty.Raz ze nie mam teraz swego konta a dwa chcialem juz na zdrapki przejsc bo taniej najczesciej c'nie.Pisalem do tych gamoni ale jakos nie spiesza sie odpowiedziec.Walek teraz polega na tym ze mam zaplacone konto z ktorego nie moge skorzystac na ktorym jak by mi tego bylo malo mam pkt.Myslalem ze konto nie wiem przejdzie na silver czy no cokolwiek innego ale nie ze (pipi) nie moge go do live podpiac.Cale szczescie ze DLC dziala na nowym koncie ktore musialem zalozyc i ofcoz co?Wykupic nowa subskrypcje ;/ Jak bym dalej siedzial w UK i takie cos by mi sie stalo to bym (pipi) na hasiok wywalil i kupil pe es trzy. No pozalilem sie a ty Ping mozesz spac spokojnie Swoja droga sorki ze kontynuuje ten offtop (przydalby sie nam chyba temat do wszystkiego) zaplacilem za zdrapke na 12+1 no nie.Kasa wplynelo na konto typa, ale co dziwne wrocila na moje konto z powrotem po dwoch dniach.Wtf?Zdrapka zadziala jak by co bo myslalem ze moze koles uznal ze mi nie sprzeda czy moze nie ma no nvm.Wystawilem pozytywa na allegro i jestem ciekaw co dalej.Nie wiem czy byc ch.ujem i sie wyprzec pozniej czy przelac ponownie kase. Edytowane 28 Marca 2009 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Musialbys zadzwonic na angielska infolinie i powiedziec zeby Ci odblokowali i zrobili tak zeby po skonczeniu golda przechodzilo na silver. Ja mam tak samo, ze mam podana karte z ktorej kasy nie sciagna (bo jest blokada regionalna). Jak sobie z tym radze? Przed terminem skonczenia sie golda wklepuje zdrapke i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 Pozniej sie dowiedzialem ze moglem np wklepac miesieczna zdrapke ktora by jakby kasowala wczesniejsza forme platnosci.No chyba mi zostanie ze tam drynkne ale w sumie to wydam wtedy pkt i moze ktos na konto sie polasi. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 006 Opublikowano 28 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2009 niefajna sytuacja, na Twoim miejscu bym ich męczył. Dzięki za sprostowanie, mogę więc spać spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Banał, ale zawsze coś FC 100% Potem spróbuję Enter Sandmana FC 100% i coś tam jeszcze . Swoją drogą nadal się (pipi)e z tym Run To The Hills ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Banał, ale zawsze coś FC 100% Potem spróbuję Enter Sandmana FC 100% i coś tam jeszcze . Swoją drogą nadal się (pipi)e z tym Run To The Hills ... Szarlin xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Ja dziś i wczoraj próbowałem na GH3 FCować piosenki na Expercie. Na pierwszy ogień poszedł Slow Ride - jeden błąd. Poison - dwa błędy. W Slow Ride za cholerę nie mogę opanować jednej nutki, no nie do zagrania jest. Na 15 (!) prób na practice jeden raz udało mi się zagrać... Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 A ja w końcu mam tego (pipi)ego acziwmenta na 200k zagrać Cult of Personality bez star powera. W końcu udało mi się tylko zwalić(bez skojarzeń) na początku drugiej solówka, a reszta to stówa . Ofc na hardzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 (edytowane) Spróbuje zaraz. EDIT: 198k, pomyliłem się na ostatniej partii, no ku... Edytowane 29 Marca 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Haa, walnąłem pierwsze w życiu FC - Maps : D Piosenka łatwa jak cholera, no ale zawsze coś. No i mam jeszcze w paru innych piosenkach Gold Stars : > Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Niedawno zagrałem pierwszą piosenkę na Expert + - "Master of Puppets". Udało mi się ją pojechać na 5* ;] Co ciekawe, wczoraj ok. 22 grałem "tylko" na Expercie i dobiłem do 4*. Zgodnie z zasadą "proof or didn't happen" - fotka: Potem wrzucę filmik z tego podejścia. Jakości mi się zachciało i bydle zajmuje 700 MB i właśnie leci na YT Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 29 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2009 Hah... a ja dobiłem do 80% Run to the hills i odpadłem na Expercie xD. Ręce dosłownie mi odpadają. Odpadam już po potrójnej stópce, na wężyku czerwonych, bo jest taki problem, że już po prostu nie mam siły napierdalać w ten czerwony i teraz pytanie, czy chwila pauzy (nie mam już speciala na potrójnych zużyłem go) zda egzamin i potem szybko wrócić do tych czerwonych i jakoś dograć? Bo raczej utrzymanie na tych normalnych (tzn. 16x czerwony z wmieszaną stópką i przemiennym żółtym) nie robi mi wielkiego problemu... hm.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi