Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Hm ja mam prywatny rekord 7% na War Ensemble, raz robiłem podejście ofc E+ i raczej narazie nie zamierzam ;d
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Kurna ten E+ jest przewalony. Z tych to tylko Mastera zagrałem ledwno na 4*, a przy Fade to Black poległem. Dla zwały odpalając War Ensemble zrobiłem 5%.
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Autor Nie gralem w GH:M ale ten caly Expert+ to nic innego jak zwykly expert taki jak jest w rb? Czyli zwykly expert to teraz nie jest 'normal' piosenki?
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Mamy 6 poziomów: - beginner - easy - medium - hard - expert - expert + Przykład hardkoru w expert +: http://www.youtube.com/watch?v=edhLu4huXOM Tak btw. myślicie że blindz0r zrobi FC slayera na expert +? Ja obstawiam że pociśnie. Edytowane 6 kwietnia 200915 l przez DeadFish
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Autor Czyli zwykly expert tyle z serii impossible ; p piosenki sa hardcorowe wiec dodali nowy poziom co by amerykanskie dzieciaczki chwalili sie ze umia grac na expercie. Wydaje mi sie ze blindz0r dalby rade ta piosenke z jednym destroyerem ; p
Opublikowano 6 kwietnia 200915 l Pocisnie a to dlatego ze on gra jedna dwoma stopami na basie.Ja probowalem ale potrzeba mi jeszcze z tydzien treningu by to jakos pukladac.Fade to Black juz prawie zagralem.No ale to tylko prawie.Swoja droga to to bardziej ciekawostka dla mnie ten poziom.Na expercie wciaz mam w ch.uj piosenek do zaliczenia.Sam expert jest wlasnie mocno przegiety juz chocby wzgledem RB albo to moze po prostu specyfika zespolow jak Slayer ,Machine Head czy inny siet tego typu.
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Zapytajmy exeprta: To (pipi) na bambus Wychodzi ze nie.Sad but true. Edytowane 7 kwietnia 200915 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Zapytajmy exeprta: To (pipi) na bambus Wychodzi ze nie.Sad but true. ku,rwa :<
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Ale te dwie, trzecia i czwarta to doklejone, nie? Dziś spróbuję Fade to Black na E+, zobaczymy co z tego będzie .
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Nic nie bedzie Zdechniesz hehe.Mi sie udalo do 90% dociagnac i to wsjo na dzis. Miałem 4 and a half za pierwszym podejściem Phi
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l No jutro GH:Metallica zawita (mam nadzieję ) i zobaczymy jak mi pójdzie 8)
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l Nic nie bedzie Zdechniesz hehe.Mi sie udalo do 90% dociagnac i to wsjo na dzis. Miałem 4 and a half za pierwszym podejściem Phi Chocko, jak uprę się to potrafię - kariera w RB1 na Expercie, wiem to nie to samo, ale mam trochę wytrwałości i cierpliwości .
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l W Fade to Black koncowka na e+ bez drugiej stopy jest chyba nie do ograniecia;(
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l No bo nie jest. Przynajmniej na stopce od RB 1, nie wiem jak z tymi metalowymi pedałami, gdzie pewnie można dwoma nogami grać.
Opublikowano 7 kwietnia 200915 l na tej stopce też da się tak grać. Już nie przesadzaj Edytowane 7 kwietnia 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 8 kwietnia 200915 l Piosenka zaskoczyła mnie za pierwszym razem dość długimi wężykami. Piosenka pękła za drugą próbą. Kariera na Expercie, na gitarze skończona. Sightread Edytowane 8 kwietnia 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 9 kwietnia 200915 l Whiplash 4,5* 231k. Jeszcze trochę solówkę poprawie i może będzie 5*. Edytowane 9 kwietnia 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Dziś wskoczyłem na pierwsze miejsce w GHM http://www.mygamercard.net/leaderboard.php...p;x=83&y=13 (w momencie pisania postu jeszcze się nie zaaktualizowało)