Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Featured Replies

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Kurna ten E+ jest przewalony.

Z tych to tylko Mastera zagrałem ledwno na 4*, a przy Fade to Black poległem.

Dla zwały odpalając War Ensemble zrobiłem 5%.

Opublikowano
  • Autor

Nie gralem w GH:M ale ten caly Expert+ to nic innego jak zwykly expert taki jak jest w rb? Czyli zwykly expert to teraz nie jest 'normal' piosenki?

Opublikowano

Mamy 6 poziomów:

- beginner

- easy

- medium

- hard

- expert

- expert +

Przykład hardkoru w expert +: http://www.youtube.com/watch?v=edhLu4huXOM

Tak btw. myślicie że blindz0r zrobi FC slayera na expert +? Ja obstawiam że pociśnie.

Edytowane przez DeadFish

Opublikowano
  • Autor

Czyli zwykly expert tyle z serii impossible ; p piosenki sa hardcorowe wiec dodali nowy poziom co by amerykanskie dzieciaczki chwalili sie ze umia grac na expercie.

Wydaje mi sie ze blindz0r dalby rade ta piosenke z jednym destroyerem ; p

Opublikowano

Pocisnie a to dlatego ze on gra jedna dwoma stopami na basie.Ja probowalem ale potrzeba mi jeszcze z tydzien treningu by to jakos pukladac.Fade to Black juz prawie zagralem.No ale to tylko prawie.Swoja droga to to bardziej ciekawostka dla mnie ten poziom.Na expercie wciaz mam w ch.uj piosenek do zaliczenia.Sam expert jest wlasnie mocno przegiety juz chocby wzgledem RB albo to moze po prostu specyfika zespolow jak Slayer ,Machine Head czy inny siet tego typu.

Opublikowano
Nic nie bedzie :) Zdechniesz hehe.Mi sie udalo do 90% dociagnac i to wsjo na dzis.

Miałem 4 and a half za pierwszym podejściem

Phi

Chocko, jak uprę się to potrafię - kariera w RB1 na Expercie, wiem to nie to samo, ale mam trochę wytrwałości i cierpliwości :D.

Opublikowano

W Fade to Black koncowka na e+ bez drugiej stopy jest chyba nie do ograniecia;(

Opublikowano

1e67ea14d980e7fcm.jpg

Piosenka zaskoczyła mnie za pierwszym razem dość długimi wężykami. Piosenka pękła za drugą próbą. Kariera na Expercie, na gitarze skończona.

3ff2a1cd03d2fa51m.jpg

Sightread :)

Edytowane przez Fisiu