Opublikowano 11 kwietnia 200915 l Fajnie Fish. A ja zagrałem Raining Blood na xpie . Pokonanie Lou to kwestia szczęścia, jeżeli trafi Ci sie Whammy bar jako pierwszy power up i trafisz go, to zaraz po tym diabeł pada.
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Mosh akurat jest miejscem gdzie nie tylko mozna na lajcie bez SP jechać. Jeżeli ktoś chce zrobic 5* na RB, to musi na moshu utrzymywać w miarę streaka, przynajmniej żeby zdobyć SP.
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Tyle że mosh (wnioskuje że chodzi o to w 33-37% utworu) jest zabójczy i nawet ze star powerem nie jestem w stanie się przebić. Będę musiał poćwiczyć te wężyki w practice.
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l Metallica dała mi solidny trening i teraz palce są szybkie fhui i poprostu wyrabiam z naciskaniem, więc tego mosha spokojnie robie na 85%-90%
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l też mam szybkie palce tyle że się gubię bo nie mogę się nawet zorientować jak to leci
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l nom. Mosh wchodzi bez star powera . Nie... nie .... to jest ku,rwa nie możliwe... foto pokaż z kariery expert gdzie masz mosh zrobione. Przecież ty lamo One nie potrafisz zagrać
Opublikowano 12 kwietnia 200915 l A jak Ci pokaże zagrane One i Raining Blood to postawisz mi pałe? i przeliżę (pipi),kę Twojej nastarszej sąsiadce
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Blackened, perka, 4,5* Potem spróbuję zrobić na 5*, ciężko będzie, bo piosenka sama w sobie banalna, ale trudny straszny jest ten drum beat (dobrze mówię? ), na którym zawsze praktycznie zjeżdża mi na czerwone, ale potem to luz . Jeszcze zrobiłem gold stara w Dani California na drumsach, 99% Edytowane 13 kwietnia 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Jeszcze zrobiłem gold stara w Dani California na drumsach, 99% Ja w tym gównie nie mogę zczaić tej szybkiej stopy co tak 2 razy trza szybko dać. W każdym innym kawałku to zrobię, ale w tym jakoś kuwa nie mogę.
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Ja mam tą od IONa, trochę lżej ją się wciska, to może dlatego, ale z tego co pamiętam też nie miałem problemów na starej perce i starym bassie, żeby to zagrać na 97%. EDIT: Kurde, dziś życiowa forma. Painkiller, drums, Expert, 3*, 85% (rano jeszcze ledwo co robiłem 5% xD) Edytowane 13 kwietnia 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 13 kwietnia 200915 l Autor No wlasnie, z tym podwojnym bassem to jest dziwnie. Probowalem dzisiaj zrobic FC na Radiohead - Creep i za cholere nie moglem zrobic tego double bassu pomimo tego ze w innych piosenkach mi on normalnie wychodzi. Z tym painkillerem to dziwna sprawe mam. Jak ostatnio go przeszedlem na 91% (~150k pkt - jestem lepszy od ciebie marcinie ;P) tak dzisiaj nie moglem przejsc intra w nim =/ niech to szlak a dzisiaj takie tam: Edytowane 13 kwietnia 200915 l przez Redmitsu
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Wam się naprawdę chce robić FC na tych piosenkach? Czy wszystkie ot tak na 100% jedziecie zawsze za pierwszym razem?
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l A jak Ci pokaże zagrane One i Raining Blood to postawisz mi pałe? i przeliżę (pipi),kę Twojej nastarszej sąsiadce Obiecałeś fistach.
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l A jak Ci pokaże zagrane One i Raining Blood to postawisz mi pałe? i przeliżę (pipi),kę Twojej nastarszej sąsiadce Obiecałeś fistach. Miałem skrzyżowane palce. To prawda. Tutaj gratulacje dla Pelipe - mimo że ja w ogóle nie grałem (!) na Mosh'u wskaźnik nie zjechał nawet na żółty! Brawo!
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Autor Wam się naprawdę chce robić FC na tych piosenkach? Czy wszystkie ot tak na 100% jedziecie zawsze za pierwszym razem? Akurat tylko do livin on a player podeszlem 2 razy Ogolnie ostatnio mam chec grania wiekszosci kawalkow po kolei w skali trudnosci i zobaczenia jak mi na nich idzie, jak widze mozliwosc zrobienia FC to sie tym pochwale ;p
Opublikowano 14 kwietnia 200915 l Wam się naprawdę chce robić FC na tych piosenkach? Czy wszystkie ot tak na 100% jedziecie zawsze za pierwszym razem? Akurat tylko do livin on a player podeszlem 2 razy Ogolnie ostatnio mam chec grania wiekszosci kawalkow po kolei w skali trudnosci i zobaczenia jak mi na nich idzie, jak widze mozliwosc zrobienia FC to sie tym pochwale ;p No ale kurfa Ja zagram coś raz to już potem rzygam tym, włączę najszybciej przy następnym posiedzeniu przy konsoli. Dzisiaj prawie weszło "Toxicity" na drumsach- padłem przy 95%, myślałem, że rozwalę perkę pałeczkami