Opublikowano 19 maja 200915 l Kuwa, Czokuś, jak ostatnio grałeś w GH:M na drumsach to tak sobie właśnie myślałem, że się żegnasz ze swoim sprzętem. Aż mi się łezka w oku zakręciła 3m sie ziom!!!
Opublikowano 20 maja 200915 l No az tak zle nie jest.Ot znikam na dłuższy czas ale przy odrobinie szczescia mam zamiar wrocic i nie koniecznie z hukiem
Opublikowano 26 maja 200915 l Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E
Opublikowano 26 maja 200915 l Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E hłehłe
Opublikowano 27 maja 200915 l Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E hłehłe Obawiam się, że ten acziw "Long Road Ahead" jeszcze Ci nie wpadnie... musisz wszystko dorwać na 5* na expercie i kupić ostatnią gitarę ze sklepu za Guitar Hero Achievement. Wtedy też powinien przy warunkach jakie opisałeś powyżej tylko TtFaF, 500 meczy online i jakieś popierdóły.
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Okej, Guitar Hero Shredder (wszystkie piosenki hard 5*), wszystkie kariery skończone, ponad 100 meczy rozegranych... Jeszcze tylko Through the fire and flames i jestem w domu :E hłehłe Obawiam się, że ten acziw "Long Road Ahead" jeszcze Ci nie wpadnie... musisz wszystko dorwać na 5* na expercie i kupić ostatnią gitarę ze sklepu za Guitar Hero Achievement. Wtedy też powinien przy warunkach jakie opisałeś powyżej tylko TtFaF, 500 meczy online i jakieś popierdóły. Oje,bałem te gitary i ten sposób z OC wklepałem. Zastanawiam się tylko, jakim cudem zagram Raining Blood na 5*. Zostały mi 4 piosenki do "wypięciogwiazdkowania", Raining Blood (3*), Cult of Personality (4*), Knights of Cygonia (4*) i Cliffs of Dover (4*) @Qb3k pwned :E Edytowane 3 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 3 czerwca 200915 l Hej, Deadfish Nie jesteś sam Edytowane 3 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 4 czerwca 200915 l Hej, Deadfish Nie jesteś sam chu.j z 762k w ANL. Wystarczyło 2 z fizyki.
Opublikowano 8 czerwca 200915 l ..eh chciał bym mieć kasę żeby kupić MS punkty. Ale jak będę mieć to pierwsze co kupie to Iron Maiden Track Pack ,bo to będzie rządzić
Opublikowano 8 czerwca 200915 l .... e takie tam... a to wpadło randomowo Przecież ty jesteś poj.ebany O_o Ja miałem się chwalić, że coraz lepiej idzie mi ze stopą, że po paru dniach trenowania bardziej rockowego ułożenia stopy (naciskanie bardziej palcami niż resztą) zaczynam zauważać postęp i że np. zagrałem Go With the Flow na 98%. Ale wiecie co? Pie.rdolcie się, jak tu z takim botem konkurować?!?! Adaśko- wrzucaj filmik na YT jak robisz najmniej 95% bo ci nie uwierzę A w ogóle to cię nienawidzę, moje życie straciło sens. Chociaż jest jeden pozytyw- mamy w końcu w Polsce swojego Azuri/Noodsa. Adaśko moim bogiem. Zakładaj porządny kanał na YT człowieku, staraj się, może cię nawet Destroyer zasponsoruje, a laski same będą do ciebie lgnąć. Kariera przed tobą źą!
Opublikowano 8 czerwca 200915 l A więc Qb3czku kolego mój. Ja mam swój kanał YT: http://www.youtube.com/user/xxPolishDrummeRxx Co prawda nie ma tam jakichś fajnych filmików, bo czekam aż będę mógł od kogoś pożyczyć telewizor 15" CRT i w tedy się pokuszę o filmiki w stylu Azura/iBita/Nodla itp ale to dopiero w lipcu ^_^ Sie będzie działo w wakacje Edytowane 8 czerwca 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 8 czerwca 200915 l Autor o (pipi)a ;/ zagieles mnie. everlong 99% i 5GS? zaraz po noodlesach i innych jestes moim polskim bogiem sceny rock bandowej ; d naucz mnie tak grac.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l A to takie moje ostanie dobre osiągnięcie Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Mac167
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ja myślę, że nie opłaca się tu już wsadzać wyników na perce, bo ten bot i tak wszystkich miecie. Adaśko, jedziesz na FunDay? Będę twoją groupie.
Opublikowano 9 czerwca 200915 l ..oj już nie przesadzaj A na FunDay jadę a co i będzie fajnie bo.... a sam zobaczysz
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Bo bierzesz IONa? Robisz pokaz? Przekażesz mi twój talent? Jadę, kierwa!
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Ach, och! Kierwa! Muszę też tam być! <bije kutachem po swojej perce z RB1>