Opublikowano 18 czerwca 200915 l Próbowałem grać te Run to the hillsy i Everlongi ale nadal mi to nie wychodzi, wiem na bank, że trzymam, źle pałeczki, powiedzcie mi co poprawić: http://www.youtube.com/watch?v=zQ9DXgzaFFI
Opublikowano 18 czerwca 200915 l eh. no nie wiem może w punktach ^_^ 1.grasz bardzo sztywno. Próbuj grać łagodnie/lekko... cicho >?! 2.Jak widzę grasz na pałkach o rozmiarze 5A ?? Spróbuj na pałeczkach 7A - są chudsze i lżejsze (mi szybciej się nimi gra) i wydają cichszy dźwięk.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Ja wiem, że gram sztywno, ale też wiem jak trzymać pałki, z tym, że im szybciej zaczynam grać, np. Everlonga to zapominam o poprawnym trzymaniu, spróbuję tymi 7A, bo też mam i dam znać .
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Nie gram na perkusji, ale tak na moje za bardzo na(pipi)asz. Może spróbuj lżej uderzać?
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Postaraj się trzymać pałeczkę trzema palcami i dużo luźniej tak żeby obijały (a właściwie odbijały) ci się o wewnętrzną stronę dłoni, u mnie to znacznie poprawiło szybkość napie.rdalania. No i jak mówią Rockbandowe tipsy: DON'T POUND THE DRUMS! Im lżej (luźniej), tym szybciej. Edytowane 18 czerwca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Co najwyżej udało mi się dojść do 35% póki co, jak uderzam poprawnie pałeczkami i dość lekko, a wydaję mi się, że dość szybko to nie zalicza mi części nutek. Adaśko, jak czuły jest twój ION?
Opublikowano 18 czerwca 200915 l No to tak jak u mnie , a słuchaj Adaśko taka przysługa, czy mógłbyś nagrać filmik jak grasz tego Everlonga, nie musi być cały, chyba, że chcesz przyszpanować FC , ale żeby było widać twoje piękne łapy, ok?
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Mam jeszcze jeden uber pro tip: wal koniusza raz jedną ręką, raz drugą :E Suche, wiem. Edytowane 18 czerwca 200915 l przez qb3k
Opublikowano 18 czerwca 200915 l ale żeby było widać twoje piękne łapy, ok? To som rence Boga A to słownik języka polskiego Edytowane 18 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Andrzej, może po prostu ty za szybko ciulasz w te pady, to wcale nie idzie tak szybko jak się wydaję.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Hm.. no nie wiem właśnie, narazie spróbuję pograć "luźno" i dość szybko z tym, że będę grał tylko czerwony, bass no i pojedyncze zółte . Dzięki za rady
Opublikowano 18 czerwca 200915 l ale żeby było widać twoje piękne łapy, ok? To som rence Boga A to słownik języka polskiego Specjalnie tak napisałem idioto -,-'
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Dumbass. Sintex ma racje.Wbrew temu co sie wydaje az tak szybko to nie popyla. Wez sobie praktyke i tylko jedna czesc zeby sie powtarzala do bolu.Pol godziny i to masz.
Opublikowano 18 czerwca 200915 l Autor Ja trzymam fishsticki praktycznie kciukiem i palcem wskazujacym i na nich glownie opiera sie moja gra. pozostala liczba palcow (3) jest do pewniejszego trzymania paleczki. Jak gram to w sumie uderzajac paleczka odbija mi sie na poduszkach w dloniach ; p
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Autor Kupiłem Roadie Pedal od IONa za niecałe 60 baksów :] i co, fajny? fajnie klekocze?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l ale żeby było widać twoje piękne łapy, ok? To som rence Boga A to słownik języka polskiego Specjalnie tak napisałem idioto -,-' Specjalnie Ci tak odpisałem kretynie -,-' Edytowane 19 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Ja tam myślę czy zbierać na Destroyera czy na Roadiego (jeszcze nie teraz, ale za jakiś czas...), bo chcę by mi to służuło jako drugi bass do takiego GH:M, ale też żeby się porządnie grało i teraz nie wiem czy jest sens kupowania Destroyera do Roadiego, bo nie wiem jak na dwóch różnych bassach będzie się grało .
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Autor no napewno dziwnie ; d ja w sumie tez chetnie bym zakupil drugiego roadiego bo chetnie bym kupil sobie mettalice. tyle ze nie wiem jak to w koncu jest z ionem i 2x roadie. dziala to ustrojstwo czy nein?
Opublikowano 19 czerwca 200915 l Trzeba poświęcić trochę czasu i w internecie popatrzeć czy działa czy nie. BTW. Dzięki za rady co do Everlonga, 2x dziś próbowałem i za drugim się udało : OFC byłem nastawiony na playthrough a nie na pkt i FC xD Edytowane 19 czerwca 200915 l przez marcin0903