Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano

No to chyba z naszych podwórkowych dramerów tylko ja jeszcze Ewerląga nie zagrałem :E Gosh, jaki wstyd, zwłaszcza, że loffciam Fó Fajterz.

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano
No to chyba z naszych podwórkowych dramerów tylko ja jeszcze Ewerląga nie zagrałem :E Gosh, jaki wstyd, zwłaszcza, że loffciam Fó Fajterz.

HUAHUA NOOB

Opublikowano

HUAHUA NOOB

Wiesz co mnie to? Patrz sygnaturę :)

Opublikowano

HUAHUA NOOB

Wiesz co mnie to? Patrz sygnaturę :)

Jebany pirat ...

xD

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jeszcze ja.

Ale ja na medium pociskam. ; )

Opublikowano
Jebany pirat ...

xD

A skąd śinteks, Adaśko i Wallerot mają Smash Hits? :> ;)

Opublikowano

Andrzej, jo mom to od "Bojan_Zaw". Nie żadnego wujka.

Opublikowano

A Bojan to tam kiedyś na x360iso.org o re-up linków do Rockbanda prosił :P

Opublikowano

Właśnie zagrałem Panic Attack na Expercie, ale nie zrobiłem fotki :(, potem jak jeszcze raz zrobię to wrzucę. Sama piosenka jest dość łatwa po za intrem i końcówka też lekko przytrudnawa, tak to banalnie się overdrive'a zdobywa i w krytycznych momentach sruuu...

Teraz tylko Visions, doszlifować granie Everlonga i tego Panic Attack i Endless Setlist :).

Edytowane przez marcin0903

Opublikowano

..i jeszcze będziesz chciał zdobyć bladder achievment ?? :o

hehe..... dobre :wtf:

Edytowane przez AdaSKo2211

Opublikowano

Bladder nie zrobie, ale nie rozumiem co cię tak śmieszy, ja wiem, że masz mniemanie o sobie, że jesteś najlepszy i w ogóle, ale wybraź sobie, że nie jesteś jedyną osobą, która umie wszystkie piosenki na Expercie zagrać.

Opublikowano

xD

A ja zagrałem TTFAF na Xpie!!!111

na basie w Smash Hits :D

A tak naprawdę to tylko na Hardzie, ale zagrałem :)

Opublikowano

Mnie się dzisiaj udało Everlonga na hardzie owalić za pierwszym podejściem. To chyba nie tak źle, bo od przedwczoraj mam perkusję.

[ Zdjęcie ]

Opublikowano

Nieźle, nieźle :).

Ja tam Painkillera dziś zagrałem na 86%, 100,565 pkt z użyciem tylko jednego Overdrive, bo zawsze gubiłem jakąś nutkę i nie miałem na Overdrive'a :P.

Co do Everlonga to ja nie za każdym razem, ale jednak gram tak na ok. 80% przeważnie.

Opublikowano

photo0042p.th.jpg

photo0044u.th.jpg

Tak, tak jest, TTFAF :)

photo0046mkg.th.jpg

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Nie wiem, mam 15 wynik w Polsce w GamerScorze, ale ja nie mam praktycznie żadnych achievów za multi - nie mam z kim zrobić ...

Pozostała mi kariera Lefty, Righty (próbowałem zrobić, nie wyszło...), 350k $$$ do zdobycia (mam nabite jakieś 200k) i achievement za wszystkie piosenki na Expercie na 5*. Raining Blood mi został na 5*, ale mam wynik bliski 200k, co jest zbyt małym wynikiem. Muszę mosha lepiej obczaić i wers po moshu1.

Musiałbym po kolei sprawdzać osoby z wyższym GS, ale podejrzewam, że Uzny ma zrobione TTFAF. Nie mam pojęcia, którym - mało mnie to obchodzi szczerze mówiąc. Ważne, że Now That's Impressive mam :)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Ładnie, ale dawaj FC na Battery jak takiś cwany xD

btw. and1pl to ja ;P

Edytowane przez Bojan_Zaw

Opublikowano

Na PC (Frets on Fire) Ace of Spades od Motorheada na easy zrobiony perfektem na klawiaturze

Opublikowano
  • Autor
Ładnie, ale dawaj FC na Battery jak takiś cwany xD

btw. and1pl to ja ;P

na battery przyjdzie jeszcze czas <marzyciel>

i tak, to ion, chociaz juz bebny glosnie sie zrobily ; p

Opublikowano

Nie wiem jak można mieć IONa i nie grać na hi-hacie :( I w ogóle to ja bym sobie ten drugi talerz ustawił jako niebieski pad (jeżeli tak można). Ale plusior za kolejną fajną piosenkę, też lubię ją grać :thumbsup:

Opublikowano
  • Autor

lubie grac dla funu na hi-hacie ale kiedy robie chce dobrze zagrac piosenke to praktycznie go nie uwywam. tzn ze co, zielony bys zmienl na niebieski? ; p e-e ; d