Opublikowano 28 lipca 200915 l Adaś, to daj mi z 2 plakaty jak masz 70 plakatów :E Nawet za wysyłkę Ci zabule :E Edytowane 28 lipca 200915 l przez Pelipe
Opublikowano 29 lipca 200915 l Jest forma chłopaki Dyyyyssssssssss yyyyysssssss wwaaaaaaaaaaaaa paaaaaaaaaaaainkillaaaaaaaaaaaaaarr!! Ktoś chętny na duela? xDD
Opublikowano 29 lipca 200915 l (pipi) stary ja jebie, idz do lekarza.Jestes fhuj chory z tymi natrectwami.Nie zartuje. Ladnie tak propo ale nie obejrzalem do konca bo mnie wqrwia za bardzo jak sie trzesz i poprawaisz okulary non stop.
Opublikowano 29 lipca 200915 l bo mam (pipi) takie przyzwyczajenie no. Jak byś miał gogle to też byś tak robił. Ale dobrze że niedługo będę szedł do okulisty to se (pipi) (pipi)one soczewki kupie i będzie (pipi)ony spokój
Opublikowano 29 lipca 200915 l Nie bierz tego do siebie stary za bardzo.Tez mam "gogle" ale u Ciebie powaga to sie za bardzo w oczy wali no.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Autor Mnie tez to bardzo irytuje ze podczas kazdego grania wyciera sie, koszulke podrzuca, czy poprawia okulary ; p czekalem tylko kto pierwszy napisze cos o tym. tak bardzo sie pocisz?
Opublikowano 29 lipca 200915 l Ja się prawie nie pocę przy graniu (no chyba że zagram Visions 5 razy pod rząd). No tylko mi okulary zjeżdżają z nosa i po prostu ręce wycieram chociaż nie są spocone (czuje jak by mnie swędziały).... WTF ale to przecież forum o grach muzycznych a nie dzieckowsieci.forum.pl Robię piosenki na 100% ?? ...robię więc w czym problem hehe
Opublikowano 29 lipca 200915 l So true Adaś musisz nauczyć się grać nie wycierając rąk co 5 sekund i poprawiania okularów. Załatw sobie długą gumkę recepturkę i zawiąż "gogle", będzie gites malina. BTW wyciszaj dźwięk z perki jeżeli piosenka nie ma copyright'a na YT.
Opublikowano 29 lipca 200915 l Wybaczę Ci te tiki, jak dasz Everlonga czy innego Panic Attack, bo na razie same średniaczki dajesz, których zdecydowana większość drummerów tutaj tłucze podobne wyniki.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Wybaczę Ci te tiki, jak dasz Everlonga czy innego Panic Attack, bo na razie same średniaczki dajesz, których zdecydowana większość drummerów tutaj tłucze podobne wyniki. O to to.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Mam Destroyera, ale ile już go nawyzywałem to się w głowie nie mieści, tyle czekałem, tyle kasy wydałem a tu mi się gorzej grało niż na moim starym od IONa bassie, dziś mi się nudziło ściągnąłem sobie This Calling i... sightread: Destroyer FTW!!!!! xD Teraz nie wiem, po This Calling już na luzie wchodzi mi Painkiller (tzn. na tym od IONa też zawsze wchodził, ale wczoraj na Destroyerze nie mogłem tego zagrać, a teraz ;D - czas na Panic Attack, ale skoro solo w Painkillerze zrobiłem na 90-kilka % to też w PA powinno nie być źle, no i ta końcówka z którą się męczyłem to też spoko mi tego typu wchodzą ) PS. KUPUJĘ MAYHEM PACK!!!!!!!!! xDDDD Może jedną piosenkę zagram .
Opublikowano 30 lipca 200915 l Nie, bo nie umim ;/, intro gram jedną stopą i tak samo te podwójne, podwójne robię często na 100%, a intro dochodzę czasem do x4 potem spadam i tak w koło. Dziś spróbuję Clouds over CA i Behemotha, ale tego ostatniego to nie ma (pipi)a , nie zrobię.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Ladnie tak propo ale nie obejrzalem do konca bo mnie wqrwia za bardzo jak sie trzesz i poprawaisz okulary non stop.
Opublikowano 30 lipca 200915 l Ściągnąłem Mayhema i... nie mówcie, że jakieś (pipi) Sranic Pattack jest trudne ;O w porównaniu do What A Horrible Night To Have A Course... toż to jest po(pipi)ane ;/, z Mayhema zagram większość piosenek, nie które na 4/5*. Te mi się nawet spodobały, sightready ofkoz: Behemoth to kwestia czasu bym zagrał. Trudne to to nie jest, tyle, że odpadam na tych blastach (na zmianę czerw-żółty ze stopą, a potem na zmianę czerw-niebieski ze stopą, na to nie mam metody, gubię się po prostu ), jak by ktoś mnie ratował na gitarze, to na luzie to zagram, drugą część na practice też próbowałem (ta uber, szybka stopa), jest do zagrania , aha no i dodam, że gram jedną stopą, bo dwoma nie umiem . Może poradzicie mi jak grać dwoma stopami? Czoko podpowiedział, że ma być bardzo napięta spręzynka w Destroyerze, jeszcze jakieś rzeczy macie? Edytowane 30 lipca 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 30 lipca 200915 l Nie wiem, może akurat to wiesz, ale jak nie nakur.wiaj tak szybko stopami tak jak to słyszy sz. Wystarczy troche wolniej i przede wszystkim RÓWNO, powinno wchodzić dobrze
Opublikowano 30 lipca 200915 l Ta piosenka jest głupia !!?? nagrałem jeszcze Painkiller i Panic Attack ale nie chciało mi się ich obrabiać w programie więc może będą w niedziele
Opublikowano 31 lipca 200915 l haha, a ja pamiętam jeszcze nie dawno jak marcina musiałem overdrivem ratować Ładnie Adaś.
Opublikowano 31 lipca 200915 l Propsy. Ale widać ostry nakurf jak nie trafiłeś tam w pewnym momencie Wiecie co? W porównaniu do IONa to moje bębny NIC nie odbijają. Z tego, co widzę to tam bardzo ładnie to wszystko rebounduje, a w tym stockowym szicie to mi ręce odpadają, bo muszę kierować nimi cały ruch pałeczek, a nie tylko do bębna (bo potem to w IONie wracają do wyjściowej pozycji praktycznie same c'nie). Ale nie, nie wydam 1k na perkę do RB, NIE WYDAM!!!11 Edytowane 31 lipca 200915 l przez qb3k