Opublikowano 26 września 200915 l AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaa, jeeeeeeeee (pipi)!!!!!!!!!!111 W koncu!!!! Pierwsze w Polsce udokumentowane przejscie Good Mourning Black Friday, grałem na Expercie + Hyperspeed .
Opublikowano 26 września 200915 l Bez też zagram, a z resztą skoro każdy możę, to czekam do jutra rana na twój wynik.
Opublikowano 26 września 200915 l Mam chwilowo konsolę kolegi i próbowałem wczoraj to zagrać. Fajnie się to gra do momentu wejścia kombinacji żółty+dwie stópki - czerwony+żółty.. I dopiero wczoraj skumałem, że to jest Good Mourning/Black Friday o___O Edytowane 26 września 200915 l przez Keymaker
Opublikowano 27 września 200915 l Nooo ; P, to zatem jutro rano masz czas . Te, cwaniaku, zagraj TTFAF albo Blood Raining na Exp+, wtedy masz moje gratulacje
Opublikowano 27 września 200915 l Te, cwaniaku, zagraj TTFAF albo Blood Raining na Exp+, wtedy masz moje gratulacje A nie Raining Blood? ;P
Opublikowano 27 września 200915 l Fisiu, okej, za niedługo będę miał normalny double-bass splitter to to zrobię, żadna filozofia, i to każdy głupi to może przejść, tylko trzeba dwóch pedałów i uwierz mi takie What A Horrible Night To Have Curse albo chociazby Good Mourning Black Friday jest bardziej wymagające od Experta+ z GH .
Opublikowano 1 października 200915 l cooo!? przecież to jest łatwe... adam to zrobił już jakiś czas temu na 5*, ja tez niedawno . Więc chyba nie pierwsze.
Opublikowano 2 października 200915 l zostawcie Marcina w spokoju!! Britney też ! Ona ma 2 (pipi)ch dzieci ! BTW. też mam tego 5 gwiazdek
Opublikowano 2 października 200915 l żart? O_o No powaga... O ja jebie ech coś nie tak? Marcin tak już ma. Jak? Zazdrosny jesteś? Może masz kompleksy, że na plastikowych bębenkach nie umiesz zagrać czegoś , bo z twoich postów to wyraźnie wynika? Jest to moje hobby, ale nie życie, więc mam w (pipi)e kto, co sądzi o mnie gdy w to gram i na forum, gdzie każdy mocny w gębie, a gdy przyjdzie co do czego to na fundayach i tego typu imprezach to każdy w porządku pewnie... Edytowane 2 października 200915 l przez marcin0903
Opublikowano 2 października 200915 l Ku.rwa Marcin po prostu nie rozumiesz żartów, o to mi chodzi i się nie buzuj jak pierwszy lepszy gimber, tylko, jak już dużo osób ci tutaj radziło, miej więcej dystansu
Opublikowano 3 października 200915 l Jak? Zazdrosny jesteś? Może masz kompleksy, że na plastikowych bębenkach nie umiesz zagrać czegoś , bo z twoich postów to wyraźnie wynika? Przegięcie pały xD
Opublikowano 3 października 200915 l Jak? Zazdrosny jesteś? Może masz kompleksy, że na plastikowych bębenkach nie umiesz zagrać czegoś , bo z twoich postów to wyraźnie wynika? Przegięcie pały xD Nie zrozumiał, wybaczcie mu.