Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Featured Replies

Opublikowano

Hm ostatnio zauważyłem, że w niektórych sprawach Hyperspeed cholernie ułatwia robotę, teraz wystrzegam się grania na nim :D, ale czasem po prostu lepiej się z nim czyta charta :).

• Odpowiedzi 955
  • Wyświetleń 51,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=csmoiv3NM8s - mówcie co poprawić, ofkoz oprócz synchronizacji. No i jeszcze za jakiś czas wrzucę This Calling 4*.

Grasz bez polotu, wkurza mnie co chwile dźwięk pałeczki, raz jest, a raz go nie ma - no i dziwny mam framerate, ale to być może przez flasha.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Bez polotu ;P? Dlatego, że nie zrobiłem FC? Dźwięk pałeczki przez to, ze albo przez przypadek mi się zderzyły obie, albo, za(pipi)ałem w plastik, a nie bęben ;).

Opublikowano

Bez polotu dlatego, że jakoś tak sztywno :P Tak jakby ta cudowna gra nie sprawiała ci przyjemności. Filmik ok, aczkolwiek przydałaby się wyższa rozdziałka.

Kurcze człowieku masz Destroyera a masz go ustawionego na skok jak pedał od GH :P weź się naucz grać przednią częścią stopy i całą nogą... I czego się nie chwalisz, że masz GoodWoodsy? Dobre są? Ile dałeś?

Edytowane przez qb3k

Opublikowano

Zależy od piosenki, bo czasem sobie piętą pomagam, a generalnie to palcami samymi naciskam, z tym, że nie podnoszę pięty. Całą nogą też gram tylko przy innych piosenkach, np. Peace Sells, Tom Sawyer. A co do GoodWoodsów to wg. mnie są lepsze od IONa tyle, że trochę nie wygodnie się robi przejścia, bo po prostu czasem walne po ramie, na IONie tego nie było.

Opublikowano

O NIE DLA MNIE ON JEST!!!!!111

Opublikowano

:potter:

Kaaaaaażdy tak umie :P!

marcin oddaj mi distrojera bo go marnujesz ;d

(pipi)a nie marnuję... nawet nie masz pojęcia jak się na nim gra ;D, o niebo lepiej niż na tym z zestawu, każdy ma swój styl gry wg. mnie nie chodzi o widowiskowość w większej części, ale o wyniki ;).

NIE ODDAJ GO MI! MARCIN!

(pipi)!

Opublikowano

04112009623.th.jpg 05112009624.th.jpg

05112009625.th.jpg 05112009626.th.jpg

05112009628.th.jpg 05112009629.th.jpg

05112009630.th.jpg 05112009631.th.jpg

05112009634.th.jpg 05112009632.th.jpg

05112009633.th.jpg

Jestem Guitar Hero Phenom PL :D BTW. Band Hero ssie

Edytowane przez Mac167

Opublikowano

Band Hero jest straaaaaasznie nudne i łatwe.

Jeszcze wskoczyło mi pare FC. Później napisze konkretnie co i jak :)

Edytowane przez Mac167

Opublikowano

pewnie dla acziwmentów

True a bonusowo jeszcze pare piosenek jako FC wskoczyło :D

Opublikowano

No.1 w DJ Hero pod względem achievementów, 5 kawałków pozostało do zaliczenia na 5* na hardzie.

Opublikowano

DJ Hero, wszystko na hard 5 gwiazdek.

Większość na ekspercie - też 5 gwiazdek.

Dodatkowo Noisia - Groundhog, expert, 5 gwiazdek. Wynik gdzieś w pierwszej 50 na świecie.