Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Bez polotu dlatego, że jakoś tak sztywno :P Tak jakby ta cudowna gra nie sprawiała ci przyjemności. Filmik ok, aczkolwiek przydałaby się wyższa rozdziałka.

Kurcze człowieku masz Destroyera a masz go ustawionego na skok jak pedał od GH :P weź się naucz grać przednią częścią stopy i całą nogą... I czego się nie chwalisz, że masz GoodWoodsy? Dobre są? Ile dałeś?

Edytowane przez qb3k
Opublikowano

Zależy od piosenki, bo czasem sobie piętą pomagam, a generalnie to palcami samymi naciskam, z tym, że nie podnoszę pięty. Całą nogą też gram tylko przy innych piosenkach, np. Peace Sells, Tom Sawyer. A co do GoodWoodsów to wg. mnie są lepsze od IONa tyle, że trochę nie wygodnie się robi przejścia, bo po prostu czasem walne po ramie, na IONie tego nie było.

Opublikowano

:potter:

Kaaaaaażdy tak umie :P!

marcin oddaj mi distrojera bo go marnujesz ;d

(pipi)a nie marnuję... nawet nie masz pojęcia jak się na nim gra ;D, o niebo lepiej niż na tym z zestawu, każdy ma swój styl gry wg. mnie nie chodzi o widowiskowość w większej części, ale o wyniki ;).

NIE ODDAJ GO MI! MARCIN!

(pipi)!

Opublikowano (edytowane)

Band Hero jest straaaaaasznie nudne i łatwe.

Jeszcze wskoczyło mi pare FC. Później napisze konkretnie co i jak :)

Edytowane przez Mac167
Opublikowano

DJ Hero, wszystko na hard 5 gwiazdek.

Większość na ekspercie - też 5 gwiazdek.

Dodatkowo Noisia - Groundhog, expert, 5 gwiazdek. Wynik gdzieś w pierwszej 50 na świecie.