Opublikowano 14 listopada 200915 l dzisiaj się biorę za dj hero, boje się właśnie tego że będzie za łatwe...
Opublikowano 13 grudnia 200915 l http://www.facebook.com/home.php?ref=logo#/photo.php?pid=71893&id=100000418366631 Ale fajnie być w takim miejscu na leaderboard'ze :potter:
Opublikowano 13 grudnia 200915 l No właśnie ja też mam. Pewnie wstawił jakiegoś linka od kogoś kogo ma w znajomych albo coś.
Opublikowano 13 grudnia 200915 l LOL- ładnie Adam, miejsce za someguyem i jakos 3 miejsca za kknyrasem
Opublikowano 13 grudnia 200915 l http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs034.snc3/12137_102741703083108_100000418366631_71893_1858778_n.jpg Proszę :potter:
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Ale o co chodzi? W Guitar Hero to nie byłoby żadne osiągnięcie, nie ma 100%.
Opublikowano 14 grudnia 200915 l Taki banał a ty FC nie wyciągnąłeś? Z czym do ludzi... Zrób cwaniaczku jak taki zaje.bisty jesteś. Poza tym to nie chodzi o to żeby się pochwalić, bo to jest dla Fistacha i Dedfisza, ale że FF żeby was powku.rwiać. Przypominam, iż nie gram nigdy 2 razy tej samej piosenki za jednym posiedzeniem, uważam to za nerdostwo i chęć nakręcenia fejma połączone z brakiem szacunku do utworu. Piosenek się słucha, a nie powtarza w kółko żeby FCować.
Opublikowano 15 grudnia 200915 l Taki banał a ty FC nie wyciągnąłeś? Z czym do ludzi... Zrób cwaniaczku jak taki zaje.bisty jesteś. Poza tym to nie chodzi o to żeby się pochwalić, bo to jest dla Fistacha i Dedfisza, ale że FF żeby was powku.rwiać. Przypominam, iż nie gram nigdy 2 razy tej samej piosenki za jednym posiedzeniem, uważam to za nerdostwo i chęć nakręcenia fejma połączone z brakiem szacunku do utworu. Piosenek się słucha, a nie powtarza w kółko żeby FCować. ... Z nim naprawdę jest coś nie tak, Filip. Jak byś mi nie powiedział, że ten ut...wróć szajs jest od Foo, nie wiedziałbym - skąd mam wiedzieć co oni nagrywają skoro nie słucham pedałów?
Opublikowano 17 grudnia 200915 l No fajne akurat jak jutro kupuje Mayhem pack tak !!?!?! W dniu jutrzejszym przejdę je wszystkie :potter:
Opublikowano 17 grudnia 200915 l omfg!! za pierwszym razem dziś... A powiedz mi, bom ciekaw- ile razy to już grałeś? Chce wam się tyle próbować zagrać jedną piosenkę?
Opublikowano 17 grudnia 200915 l omfg!! za pierwszym razem dziś... A powiedz mi, bom ciekaw- ile razy to już grałeś? Chce wam się tyle próbować zagrać jedną piosenkę? Lol - za pierwszym razem to zagrałem, czasem 2, 3 podejścia robiłem, ale w sumie intensywnie od miesiąca nie grałem. Tylko kilka razy w tygodniu po kilka piosenek i to nie pałowanie Mayhemu tylko te co mi się fajnie gra .