Opublikowano 21 lutego 201015 l AAAA!!!!! Achiev "Veteran Performer" w LRB zrobiony :] 220 gigów zagranych, ponad 1600 gwiazdek, 16 godzin spędzonych w trybie World Tour. Się uwziąłem i wbiłem gów.no!!1 ROARR Edytowane 21 lutego 201015 l przez qb3k
Opublikowano 21 lutego 201015 l o twoje "wje.bałem gó.wno", które niestety poddałeś edycji. nie będzie już beki ;f
Opublikowano 27 marca 201015 l FC "While My Guitar Gently Weeps" na expercie. Niby nic, ale taki noobek jak ja się cieszy...
Opublikowano 28 marca 201015 l Nowy Filmik :potter: Najlepiej to oceńce na 5, dajce do ulubionych i subskrajb
Opublikowano 3 lipca 201014 l Przeszedłem "The Perfect Drug" i "Carry On Wayward Son" (z GH:SH) na perce na hardzie. :potter: Nic, tylko kupić własną, zamiast ograniczać się do grania na konwentach... Edytowane 3 lipca 201014 l przez Accoun
Opublikowano 14 września 201014 l Możecie polecić jakąś perkę na start? Ważne żeby była tania i kompatybilna ze wszystkim. Myślałem nad tym setem z rb1 ale nie wiem o co kaman z graniem na tym w gh gdzie jest pięć ścieżek a w rb są tylko cztyry.
Opublikowano 14 września 201014 l Gra wykrywa automatycznie jaka perkusja jest podlaczona i pod taka perkusje masz sciezke (5 lub 6 sciezek).
Opublikowano 2 grudnia 201014 l Ej, ziomki, nagroł ja pierwszy filmik nową kamerą. Powiedzcie: daje radę ? Chodzi o sposób nagrania Niestety, póki nie kupię mikrofonu albo aparatury pozwalającej mi do laptopa podłączyć Xboxa, na pierwszy plan wysuwać się będzie uderzanie pałeczek Especially 4 You: Teraz zacznie się zalew filmików :potter:
Opublikowano 6 grudnia 201014 l Jebło się ratio przy uploadzie i nadal nie wiem z jakiego powodu, Qb3k mi truje o to dupę na Facebooku. A nowa znaczy tyle, co więcej niż żadna, jak to miało miejsce
Opublikowano 1 marca 201114 l Od ostatniego wrzuconego tutaj filmiku przybyło co najmniej kilkanaście różnych, a oto wczorajsze dokonanie: http://www.youtube.com/watch?v=7XbdKAUr9m4 Link do mojego kanału macie w sygnaturce - wiecie co z nim zrobić :*
Opublikowano 18 marca 201114 l 21-22 maja 2011 r. Kur.wa, oby się nie okazało, że będę maturą zajęty... :confused: Plus niby ma wtedy być Dzień Sądu Ostatecznego. Jak myślisz, obrazi się ktoś jak na niego nie przyjdziemy? Edytowane 18 marca 201114 l przez Accoun
Opublikowano 18 marca 201114 l Jeżeli się uda to, co planuję, to będzie to Dzień Sądu Ostatecznego i początek Nowego Ładu :potter: A tak w ogóle, jeżeli zajdzie taka ewentualność, że pojadę, to już Cię mogę zaprosić do występu razem na scenie z Rock Bandem w wersji Pro