Skocz do zawartości

Nasze osiągniecia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to fail, bo ja już umówiłem się ze Zbyszkiem (Keymaker). On bierze X'a, perkę, gitary, no i te wszystkie Rock Bandy, Gitar Hira i Gyrosy oczywiście :] U nas będzie więcej szatana \m/

Opublikowano

A jaki telewizor bierzecie ? I tak będzie fajnie i nie zapominaj o tym że ja z Adaskiem ma ponad 100+ DLC skilla i jesteśmy sexy :) Poza tym jak się uda mi Adasko przekonać żeby wziął gitarę to będzie można z wami nawet pograć w całym zespole.

Opublikowano (edytowane)
A ja przeszedłem Visions na ex. na gitarce. Czuje się jakbym zdobył Mount Everest :D

Sam czy z kimś? 8)

photo0015o.th.jpg

photo0014evp.th.jpg

A tam :)

Edytowane przez Fisiu
Opublikowano
Ja tam raz zagrałem Run to the hills na 3*, a tak to mam problemy, nie mówiąc już o Everlongu:

- gdy gram luźno to gram za wolno (chyba)

- gdy gram szybko to przestaje trzymać pałeczki jak należy, niby coś tam zbijam, ale nie do końca

Ja prawą pałęczkę trzyma w prawej ręce (dziwne co ?) i przytrzymuję ją kciukiem, a lewą pałkę trzymam w pozycji do walenia konia, z pałką jako "koń" :P

Opublikowano
Ja prawą pałęczkę trzyma w prawej ręce (dziwne co ?) i przytrzymuję ją kciukiem, a lewą pałkę trzymam w pozycji do walenia konia, z pałką jako "koń" :P

O kurwa :lol:

10/10

Opublikowano (edytowane)

s1ntex to dla ciebie :)

12062009122.jpg

a drugie to jakoś tak przy okazji wpadło, wkrótce pokusze się o nagranie FC tej piosenki... jak mi się zechcę :P

12062009123.jpg

Edytowane przez Mac167
Opublikowano (edytowane)

FC numer 7 :)

photo0017g.th.jpg

Prawie miałem Miss Murder, to się pomyliłem na ostatnich nutkach ... Nie mogłem uwierzyć :(

Edytowane przez Fisiu