Opublikowano 9 czerwca 200915 l oj Ion-a to nie, ale razem z Mac167 i moją siostrą(1 gim ), bierzemy x0 ,perke od GH, mój dysk, wszystkie gry i ?? no nie wiem , bierzemy pokój 4 osobowy i będzie śmiesznie :lol3:
Opublikowano 9 czerwca 200915 l Wbijam się na czwartego albo GTFO BTW. 780k na All Nightmare Long Edytowane 9 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 10 czerwca 200915 l No to fail, bo ja już umówiłem się ze Zbyszkiem (Keymaker). On bierze X'a, perkę, gitary, no i te wszystkie Rock Bandy, Gitar Hira i Gyrosy oczywiście :] U nas będzie więcej szatana \m/
Opublikowano 10 czerwca 200915 l A jaki telewizor bierzecie ? I tak będzie fajnie i nie zapominaj o tym że ja z Adaskiem ma ponad 100+ DLC skilla i jesteśmy sexy Poza tym jak się uda mi Adasko przekonać żeby wziął gitarę to będzie można z wami nawet pograć w całym zespole.
Opublikowano 11 czerwca 200915 l Też dzisiaj pierwszy raz spróbowałem Everlong na perce i udało się na luzie.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l A ja przeszedłem Visions na ex. na gitarce. Czuje się jakbym zdobył Mount Everest
Opublikowano 12 czerwca 200915 l I non stop próbuję zdobyć GS - Wave of Mutilation.. ech, jak mi się to uda, to o(pipi)ieję ze szczęścia. Muszę zobaczyć ścieżkę.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ja dzisiaj zagrałem Run To The Hills (Orginal Version) na 4 gwiazdki i Everlong też na 4 ****. Perka ofkoz.
Opublikowano 12 czerwca 200915 l O wy dziwki. A ja rozwaliłem do końca pedał. To chyba jakieś osiągnięcie
Opublikowano 12 czerwca 200915 l A ja przeszedłem Visions na ex. na gitarce. Czuje się jakbym zdobył Mount Everest Sam czy z kimś? 8) A tam Edytowane 12 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 12 czerwca 200915 l A no z Tobą najpierw grając na basie, ale potem samemu mi się na gitarce udało Edytowane 12 czerwca 200915 l przez rafal_roma
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ja tam raz zagrałem Run to the hills na 3*, a tak to mam problemy, nie mówiąc już o Everlongu: - gdy gram luźno to gram za wolno (chyba) - gdy gram szybko to przestaje trzymać pałeczki jak należy, niby coś tam zbijam, ale nie do końca
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ja tam raz zagrałem Run to the hills na 3*, a tak to mam problemy, nie mówiąc już o Everlongu: - gdy gram luźno to gram za wolno (chyba) - gdy gram szybko to przestaje trzymać pałeczki jak należy, niby coś tam zbijam, ale nie do końca Ja prawą pałęczkę trzyma w prawej ręce (dziwne co ?) i przytrzymuję ją kciukiem, a lewą pałkę trzymam w pozycji do walenia konia, z pałką jako "koń"
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Wszystkie songi z Iron Maiden Pack na 5* oprócz The Trooper i Number of The Beast. Kiedyś się uda wszystkie a lewą pałkę trzymam w pozycji do walenia konia, z pałką jako "koń"
Opublikowano 12 czerwca 200915 l Ja prawą pałęczkę trzyma w prawej ręce (dziwne co ?) i przytrzymuję ją kciukiem, a lewą pałkę trzymam w pozycji do walenia konia, z pałką jako "koń" O kurwa 10/10
Opublikowano 12 czerwca 200915 l s1ntex to dla ciebie a drugie to jakoś tak przy okazji wpadło, wkrótce pokusze się o nagranie FC tej piosenki... jak mi się zechcę Edytowane 12 czerwca 200915 l przez Mac167
Opublikowano 13 czerwca 200915 l FC numer 7 Prawie miałem Miss Murder, to się pomyliłem na ostatnich nutkach ... Nie mogłem uwierzyć Edytowane 13 czerwca 200915 l przez Fisiu
Opublikowano 13 czerwca 200915 l A ja mam w Hysterii 136 albo 139k, nie pamiętam dokładnie. Tesh tag ómiem!!