Opublikowano 24 czerwca 200915 l No żeby talerz mieć na niebieskim, a nie na zielonym, bo częściej go się tam używa
Opublikowano 24 czerwca 200915 l Autor tak ale podczas uzywania szybszych motywow potrafia czasem podwojnie sie wcisnac wiec wole nie ; p bebny ftw.
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Talerze są nie za czułe, dlatego przy takim powiedzmy Let There Be Rock jest to strasznie męczące ciągłe granie na hi-hat'cie.
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Autor http://www.youtube.com/watch?v=WcTBFrHUA30 masz qb3k talerza ;/
Opublikowano 25 czerwca 200915 l OMG tyle co ja grałem na ionie to talerze są kompletnie nie potrzebne i jedyne do czego mogą się przydać to lan i szpan przed dziewczynami BTW ja nie wiedziałem że na IONowym hihacie ktoś w ogólę gra BTW2 jeszcze jakieś FC podczas "dziwnego" działania forum wpadły. Edytowane 25 czerwca 200915 l przez Mac167
Opublikowano 25 czerwca 200915 l Battery 30 You scored 1,000,000 on the song Battery as a band Acquired 6/25/2009 No qrva nareszcie \m/ Dla mnie to jest osiągnięcie! (nie licząc jako osiągnięcie w systemie xa )
Opublikowano 26 czerwca 200915 l No jestem na mazurach i wziąłem ze sobą x0 i ion-a, i wstawiłem sprzęty do komórki i se gram. Zdjęcia będą jak wrócę. Przy okazji to zrobiłem 5G* na: Two Weeks, I Get By. A Marcin, ja nie myślę o tym że tylko ja umiem wszystkie piosenki grać na expie. Tylko w tamtym poście chodziło mi o to że ty robisz wszystko na szybko i takie tam. Zobaczysz pierdyknie ci prąd albo zatniesz się na jakże zacnej piosence o nazwie Viosions jak będziesz robił ES2
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ohh... gdyby prądu nie było to ja nie wiem co bym zrobił , a co do zacięcia się to jedynie Visions jest możliwe .
Opublikowano 26 czerwca 200915 l Ohh... gdyby prądu nie było to ja nie wiem co bym zrobił , a co do zacięcia się to jedynie Visions jest możliwe . a jak zrobisz wiżyns to razem potem ES2
Opublikowano 27 czerwca 200915 l Dziś kumpel do mnie przychodzi , moze pogramy Endless Setlist 2, on mnie będzie ratował co najwyżej, ale nie wiem przy czym ;D - btw. pytanie ile wytrzyma gitarka od GH:WT na bateriach 2600? Bo jak by jakoś za(pipi)iście szło to nie chcę by się nagle okazało, że bateria rozładowana i można pożegnać się z acziwem, ze bez zatrzymywania wszystko zagrać?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Graj lepiej na kablu, z Uznym jak przechodziłem, to jak komuś się chciało lać (hi, Paweł :potter: ) to jeden zbierał Overdrive'a na maksa (na 2 save'y), a drugi biegl lać Generalnie, nie wiem, z perspektywy czasu jak tego dokonalismy, ale tadam!tadam! mamy z Uznym Bladdera on na Gitarze, ja na bassie. (Oczywiście expert) zajęło nam to około 7,5h więc zarezerwuj sobie całe popołudnie, wyłącz telefon, neta i powiedz ze nie można Ci przeszkadzać Oooo właśnie! Bo np. jak my gralismy Endless to mama Uznego zażyczyła sobie montaż baterii do wanny i Uzny leciał na 20sek w przerwie między piosenkami do łazienki. I tak przez kilka songów xD
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No tak jak mówiliście, nie podchodziłem bez kabla, więc jak ktoś chce zrobić to niech da znać .
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Przez neta za duże ryzyko Osiągnięcie: Je.błem "Nofink els meterz" na 100% na drumsach :potter:
Opublikowano 28 czerwca 200915 l No tak jak mówiliście, nie podchodziłem bez kabla, więc jak ktoś chce zrobić to niech da znać . Ej, Marcinos. To już tego Visions zrobiłeś ;p, czy tam Panic Attack? jak tak to startujemy, jakoś na początku lypca?
Opublikowano 28 czerwca 200915 l Ukonczenie kazdej czesci guitar hero na poziomie expert, +TTFAF . Edytowane 28 czerwca 200915 l przez Mlodyske
Opublikowano 29 czerwca 200915 l Futures http://www.youtube.com/watch?v=W1WAQ6gHfVA ;d Jeszcze (pipi)a "Say It Ain't So" i "In Bloom" dawaj :E
Opublikowano 29 czerwca 200915 l To jest druga kamera ustawiona frontalnie do telewizora. Zresztą, nawet jakby zgrywał z PS3, to co w tym dziwnego, z tego co wiem (co prawda mało, no ale) to zgrywa się poprzez kartę telewizyjną czy tak jakiś dekoder i nie ma znaczenia jaki sprzęt jest podłączony, chyba że się mylę.