El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Stary, bez kitu.Masz problem z tymi tikami ;> Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 Bardzo ładnie i luźno Chciałbym kiedyś taką prędkość i swobodę na stixach osiągnąć. Ja na takim fotelu nie mógłbym grać btw. No i diagnoza nerwicy natręctw się potwierdza. Często myjesz ręce? :> Codzienne czynności wykonujesz określoną ilość razy? :> Masz dziwne lęki? :> I taki mały rikłest: DAWAJ EWERLĄGA KUWA!!! Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 omg ręce myje co około 30 minut, po prostu lubię mieć czyste ręce ?! WTF ..no i jak odchodze od stołu to nie przysuwam krzesła 7 razy Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 18 lipca 2009 Opublikowano 18 lipca 2009 (edytowane) Adaś, też lubię myć ręcę ;D - pamiętam kiedyś pad od PS3 pachniał mi mydłem . Tak grałęm dziś Everlonga i niby gram, ale kurde nie umiem utrzymać na drumrollach comba, max robię i to na chwilę x2 i potem dupa. Jakieś rady jeszcze ? Kurde, trudne to: jutro spróbuję poprawić wynik No i jeszcze RTL spróbowałem raz, nieźle wyszło, ale mogłobyć lepiej, szczególnie, że się myliłem na głupich i banalnie prostych momentach (w tym na nutkach dających Overdrive'a ) Edytowane 18 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ładnie, ja kurde mam problemy tylko z drum rollami przed refrenem i takim momentem gdzie jest dość dużo stopy i na zmianę się nawala żółty-czerwony, muszę to poćwiczyć . Cytuj
Pelipe 236 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Kuwa miałyć Ewerląg, ale i tak ładnie. Ja to 4,5 max wyciągam przy tym, ale jak i na mnie to nieźle. Kurde Marcin, też wczoraj grałem RTLa i życiowa forma jakaś 4,75 gwiazdki, jak zawsze ledwo 4 robiłem, bo w końcu umiem te momenty z podwójną stopą, ale nie potrafie ni w ch.uj zagrać dobrze tego momentu gdzie stopa idzie równo z hitatem i werblem, nie wiem dlaczego... Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Ja miałem taki problem, że wszystkie podwójne zagrałem (no może po za jedną), ale po prostu myliłem się na jakiś momentach głupich Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 No (pipi)a, nieźle , a takie pytanie zawsze za pierwszym razem wchodzi Ci FC jak kamerujesz czy kilka prób musisz mieć? Ja tam próbuję sobie opracować Panic Attack tak by za pierwszym razem przejść zawsze intro (tzn. całość wytrzymuję na luzie, jeszcze uda mi się czasem overdrive zdobyć, ale ten koniec, gdzie jest czerwony-zielony, stopa, czerwony-zielony, stopa... , tam zawsze wypadam z rytmu i odpadam, raz na 10x uda mi się to zagrać (jak już się uda, to niemalże bez pominięcia żadnej nutki :>). No i jeszcze tego Everlonga próbuję, przejść, go przejdę, ale nie sprawia mi to większej przyjemności, bo chciałbym utrzymać combo x3, x4, a tu lipa ja nie mogę w żadnym momencie dojść do tego, co najwyżej do x2, ofkoz mowa o drum rollach nie tych wolniejszych partiach w środku piosenki - jakieś rady? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 30 minut zarezerwuj sobie na trening tej piosenki, szczególnie momenty, których nie możesz przejść. Ja tak zawsze robię, jak FCuje piosenki na gitarze. Jeżeli czuje, że to wciąż poza moim zasięgiem - odpuszczam. Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 Maps chyba próbowałem z 5 razy, Chop Suey za pierwszym razem wpadło, a Timmy za drugim. A Everlonga jak mi się będzie chciało to nagram jutro Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 (edytowane) 30 minut zarezerwuj sobie na trening tej piosenki, szczególnie momenty, których nie możesz przejść. Ja tak zawsze robię, jak FCuje piosenki na gitarze. Jeżeli czuje, że to wciąż poza moim zasięgiem - odpuszczam. Tzn przejść przechodzę, ale właśnie problem, bo napieprzam practice jak i samą piosenkę praktycznie co chwila i kupa , bez efektów . btw. Adaś, też Ci tak sunie po podłodze ten ION, jakiś czas nie grałem bo X360 był na gwarancji teraz gram i zaczynam z pozycją perki normalnie, a kończę z czerwonym padem pod łokciem :o, próbowałem już przecierać od dołu wodą, mam parkiet i tak rozważam czy taśmy obu stronnej nie wziąć.. Edytowane 19 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 War Ensemble, bas, expert - 5* nareszcie ^_^ Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 30 minut zarezerwuj sobie na trening tej piosenki, szczególnie momenty, których nie możesz przejść. Ja tak zawsze robię, jak FCuje piosenki na gitarze. Jeżeli czuje, że to wciąż poza moim zasięgiem - odpuszczam. Tzn przejść przechodzę, ale właśnie problem, bo napieprzam practice jak i samą piosenkę praktycznie co chwila i kupa , bez efektów . Ćwicz. Dla mnie kiedyś nie do zagrania było TtFaF, a teraz pykam intro za każdym razem. Chyba, że mam potwornie sztywne palce Spędź godzinkę z tą piosenką, popróbuj różnych technik. Jeżeli to nie daje skutków, to może z czasem "zdobędziesz więcej doświadczenia" i spróbujesz kiedyś tam, jak ja z Raining Blood i innymi piosenkami. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 No zobaczy się , pooglądałem filmiki jak trzymać pałki, niby wszystko dobrze robię, ale jeszcze jutro na kilka rzeczy zwrócę, szczególnie uwagę . Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 No zobaczy się , pooglądałem filmiki jak trzymać pałki, niby wszystko dobrze robię, ale jeszcze jutro na kilka rzeczy zwrócę, szczególnie uwagę . Musisz często wycierać ręce i poprawiać okulary, he he Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 O kolana ;> RTL akurat bylo dla mnie najprostsza z metallica pack i 5* za kazdym razem na luazaku wchodzilo Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 5* wchodzi mi na luzie, ale chcę podśrubować wynik , najbardziej to mnie w(pipi)iają te drum rolle ; P w Everlongu xD, musze po prostu poćwiczyć Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 lipca 2009 Opublikowano 19 lipca 2009 walcie się :< ja nie drummer. Ale grasz dobrze w GoWa, więc jesteś lepszy. Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 walcie się :< ja nie drummer. Filip! Głowa do góry! Jesteś przecież guitarerem Cytuj
AdaSKo2211 1 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 W Metallice zagrałem wszystko na 5 gwiazdek na perce na expercie hehe Cytuj
s1ntex 0 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 Rzucałeś pałeczkami po każdym zagraniu na 5* każdej piosenki z Metallica Pack? :> Cytuj
marcin0903 1 Opublikowano 20 lipca 2009 Opublikowano 20 lipca 2009 (edytowane) W Metallice zagrałem wszystko na 5 gwiazdek na perce na expercie hehe Ja już wyciskam 4 i 3/4 z Blackened, już osiągam dobre combo na szybkiej partii na perce , jak się popatrzy to wcale nie takie trudne, tylko nie wiem, jakoś zawsze coś pogubię Edit: Aaa Tobie chodzi o GH:M, ee tam to jest przerąbany ostatni tier , tak to luzik. Jak dla mnie GH na perce jest cale z(pipi)ane, jak grasz coś szybkiego to nawalasz byle co i i tak zaliczy Edytowane 20 lipca 2009 przez marcin0903 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi